Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Tişörtleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: InsigniaTeam Tişörtleri

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
    Fiyat ne abi?

fiyatları biz belirleyelim yöneticilerin fiyat belirlemesi etik olmaz diye düşünüyorum

Yorum

yada belirli bi rakamın altına düşmemek kaydıyla herkes gönlünden kopanı verebilir....

Yorum

fiyat konusunda fikir verilebilecek üyemiz varmı ?

Yorum

Walla Nurettin Bey harika olmuş bence de. Tabi Cemil Abinin de emekleri çok büyük bu konuda. Logo muhteşem. Ben de mutlaka edinmek isterim. L beden. Fiyat konusunu bildirirseniz sevinirim.
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
            Walla Nurettin Bey harika olmuş bence de. Tabi Cemil Abinin de emekleri çok büyük bu konuda. Logo muhteşem. Ben de mutlaka edinmek isterim. L beden. Fiyat konusunu bildirirseniz sevinirim.

fiyat konusunu biz belirleyelim arkadaşlar, mağazalardan normal kalitede bi tişört almaya kalksak 20-25 lira arasıdır, fakat bu tişörtlerin birde baskı maliyetleri olduğunu düşünürsek ortalama hesapla üç aşağı, beş yukarı maliyeti 25 lira civarıdır, bence bu rakamdan altta kalmamak şartıyla herkes gönlünden kopanı vererek bu tişörtlere sahip olabilir diye düşünüyorum,

maliyeti aşan kısım olursada hayırlı bi işe yada sitenin masraflarına harcanıcağına adım gibi eminim....

bu benim şahsi fikrim, umarım yanlış bişiler yazmamışımdır hatam varsa şimdiden özür dilerim....

Yorum

Ben bir tane M beden almak isterim. Kısmetse ATAYA SAYGI buluşmasında da giymiş olurum. Ödemeyi ne kadar, kime ve nasıl yapmalıyım?

Selamlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: msaltin
                Ben bir tane M beden almak isterim. Kısmetse ATAYA SAYGI buluşmasında da giymiş olurum. Ödemeyi ne kadar, kime ve nasıl yapmalıyım?

Selamlar.

evetya ödeme ve dağıtım nasıl olcak ?

Yorum

Sorular cevaplandıktan sonra 1 adet M beden ben alırım
                  2016 w205 AMG

Yorum

Ellerinize sağlık, fiyatı belirlenince bir tane de ben istiyorum. (XXL)

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

(M) reserved
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ben Ankarada Tekstil toptancısı olduğum için bu t-shirt olayını Ankaradan halledebilirim adet veya sayı önemli değil en makul şekilde hazırlatabilirim,Aslında İllere göre T-shirtlerimizde temsil ettiğimiz ilin plaka kodud olabilir istanbullularda 34 - ankaralılarda 06 gibi çok daha nitelikli bi çalışma olur bu konuda listeleme yapabiliriz fiyatıda ucuza çıkar nihayetinde t-shirt pahalı bişey değil %100 pamuk olanından yaptırılır iki de baskı yaptırılır bu konuda bi konu acabilirim yakın zamanda fikirlerimizi paylaşırız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                          Ben Ankarada Tekstil toptancısı olduğum için bu t-shirt olayını Ankaradan halledebilirim adet veya sayı önemli değil en makul şekilde hazırlatabilirim,Aslında İllere göre T-shirtlerimizde temsil ettiğimiz ilin plaka kodud olabilir istanbullularda 34 - ankaralılarda 06 gibi çok daha nitelikli bi çalışma olur bu konuda listeleme yapabiliriz fiyatıda ucuza çıkar nihayetinde t-shirt pahalı bişey değil %100 pamuk olanından yaptırılır iki de baskı yaptırılır bu konuda bi konu acabilirim yakın zamanda fikirlerimizi paylaşırız
                          Plakalarının harfleride olabilir mesela?Nurettin Bey'in dediği gibi ''Takımların sembolleri vardır.Üniformaları vardır. Aksesuarları vardır.Taraf oldukları camiadan bir parça olduklarını üyeler nasıl gösterir?.İlk önce aktivitelere katılarak, hal ve hareketleri ile.'' Bunları giyersek ekip camiadan olduğumuz belli olur,belki hareketlerimiz değişir

Yorum

Arkadaşlar baskı ve t-shirt konusunda toptancılarımla telde görüştüm şapka ve bayrak vs ileilgili her türlü şeyi çok yüklü adet katogorisinde bizler için yapabileceklerini söylediler 3 renk olarak yaptırılabilir bayanlara pembe çocuklara beyaz erkeklere siyah 3 baskı ön arka logo ve dediğim gibi il kodu olabilir
                            bu konuyu değerlendirelim derim

Yorum

Emre güzel bir konuya değinmiş sin katkında olacağını düşünüyorum şu an Nurettin bey bu işin açılışını yapmış 50 tane yaptırmış bundan sonra yapılacak ürünleri takım halinde düşünürüz sadece tişört olarak değil zaten şapka olayınıda çağrı araştırmıştı ama maliyetler pahalı idi tabi bizim asli işimiz tekstilcilik olmadığı için az miktardaki ürünlerin maliyetleri pahalı oluyor bu konuda aldığın fiyatları bizimle Pm den paylaşırsan sevinirim.

Tişört + Şapka güzel bir takım olur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                                Arkadaşlar baskı ve t-shirt konusunda toptancılarımla telde görüştüm şapka ve bayrak vs ileilgili her türlü şeyi çok yüklü adet katogorisinde bizler için yapabileceklerini söylediler 3 renk olarak yaptırılabilir bayanlara pembe çocuklara beyaz erkeklere siyah 3 baskı ön arka logo ve dediğim gibi il kodu olabilir
                                bu konuyu değerlendirelim derim
                                Güzel olur bence

Yorum

İşleniyor...
                                X