Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Tişörtleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• InsigniaTeam Tişörtleri

Arkadaşlar başka bir konuya değinmek istiyorum

Benden güzel Manken olmaz ama giydiğimiz tişörtlere bakarsanız Cemil abinin tasarımlarıyla hazırlatılmış özel tişörtler Nasıl ? olmuş

yakışmış diyelim lütfen

Bayanlar için;

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: InsigniaTeam Tişörtleri

Bu logolar nereye konulsa yakışıyor Fatih hocam
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bu T-shirtlerden nasıl tedarik edeceğiz? Ayrıca bayanlar için,çocuklar için olanlarıda varmı? Ben çocuklarımla birlikte Akdeniz,Bodrum sahillerinde sükse yapmak istiyorum
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

valla süper bence bayanlarıki dahada güzel olmuş pembe heee bide fatih abi senin t-shirtdeki araba tesmi station wagon mu yoksaebadından dolayımı öyle gözüküyor haha haha
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
          valla süper bence bayanlarıki dahada güzel olmuş pembe heee bide fatih abi senin t-shirtdeki araba tesmi station wagon mu yoksaebadından dolayımı öyle gözüküyor haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih bey yakışmış.
            Bu t-shirt'i taşımak nasıl bir duygu?
            Bununla ilgili de sizden yorum alalım.
            Şimdi tabi ki biz bir takımız.
            Takımların sembolleri vardır.
            Üniformaları vardır. Aksesuarları vardır.
            Taraf oldukları camiadan bir parça olduklarını üyeler nasıl gösterir?.
            İlk önce aktivitelere katılarak, hal ve hareketleri ile.
            Ve sonunda da klübün simgelerini kendileri ile birlikte taşıyarak veya giyiyerek.
            İlk ve en şık ve kullanışlı adımın t-shirt olduğunu düşündük.
            Ve az sayıda örnekler yaparak bunları üzerimizde denedik.
            Biliyorsunuz Insignia sahipleri kalite unsurlarına dikkat eder. O yüzden biz de acemi fakat tutkulu bir sekilde bu işe giriştik. T-Shirt'leimizde önde kancalı logosu mevcut.
            Sırtta da Insignianin sportif ve atak çizgilerini gösteren diğer sanat eseri olan logomuzu ekledik.
            Ayrıca orjinalliğin altını çizmek icin t-shirtin içindeki askılık etiketinde de Insignia Team yazısını ekledik.
            Hem üyelerimizin şık ve rahat olmasını hem Insigniateam İn etkinlikleri icin katkıda bulunulmasını hedefledik. Bu özellikler göz önünde bulundurularak t-shirtlerimiz için uygun bir fiyat belirledik.
            Avea reklamı vardı bir ara bir tarifesi vardı ayda bı t-shirt parası diye
            Hayırlı Uğurlu olsun camiamıza.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Fatih bey, tişörtler gerçekten bir harika görünüyor. Ellerinize sağlık, bir tanede bana ayırırsınız artık. haha

Yanlız dikkatimi çeken bir husus oldu sol göğüs üstündeki bu logo mu?

Yoksa, bu logo mu? Bence bu logonun kullanılmasının daha uygun olacağı düşüncesindeyim.
              Çünkü tişörtlerin sırt kısmında bulunan yazı karakteri ile aynı ama karar tabiiki "Yönetimin"

Yorum

A iste üstad konuyu yakaladı.
                Cemil abi ilk logoyu yaptırdım.
                Sen bize motiflerini aktarmıştın ona dikkat ederek ilk logoyu seçtim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                  A iste üstad konuyu yakaladı.
                  Cemil abi ilk logoyu yaptırdım.
                  Sen bize motiflerini aktarmıştın ona dikkat ederek ilk logoyu seçtim.
                  Nurettin bey, standartları ve yeknesaklığı sağlamak amacıyla 2.olan logonun kullanılmasının faydalı olacağı kanısındayım.
                  Bu konuda ki çalışmaları da vektörel çizim ve resim formatlarını da ayrıca mail adreslerinize göndereceğim.
                  Hiç olmaz ise bundan sonrakilerde bu çalışmanın kullanılmasının uygun olacağını ümit ediyorum...

Yorum

Nurettin bey,

Gögüs kısmında kullanılacak olan logo tasarımının vektörel çizimi (CorelDraw *. cdr) ile resim formatlarını (*.jpeg) mail adresinize gönderiyorum.
                    (ayrıca, Fatih bey ve Çağrı'ya da)

Yorum

Nasıl temin edebiliriz?
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Tisortler gayet guzel olmus. Logo konusunda Cemil beyin katkilari ve emekleri cok buyuk.
                        Nurettin de zaman ayirmis ugrasmis. Bir tesekkurde Nurettine .

Bu konu ile alakali tisort talepleri gelecektir.

Sahsi fikrim, tisort renk beden seceneklerini ve fiyatlarini belirleyerek talep toplansin.
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

tişörtler gerçekten harika olmuş, ben bir tane aldım

Yorum

İlk Etapta 50 adet sipraiş verelim dedik.
                            Fatihin üzerindeki XXL bunun dışında XL, L ve M modelleri yetiştirebildik.

Toplamda şu anda elimizde 47 T-shirt var. Hepsi siyah renk.
                            13 adet XXL
                            14 adet XL
                            10 adet L
                            10 adet M
                            Bunlar bittiğinde bir 50 adet daha yaptırabilirz.
                            Pembe renk sadece iki adet yaptırdım. Talebe göre 50 adet de onlardan yaptırabiliriz. Bayanlar için.
                            "-Ben çocuklarımda da görmek isterim" - derseniz. Onun için hazırlık yapmadım. Araştırmamız gerekiyor .....
                            Clubümüzdeki uye arkdaşların alması için fiyatı belirlemek benim en çok zorlandığım kısım.
                            Bu T-shirtler ile Insignia Team'e katkı olsun istiyormuyuz derseniz. İstiyoruz cevabını veririrm.
                            Benim için Önemli olan bu kıyafetleri keyfle ve severek giyimeniz. Hatta yeri gelince de Gururlanmanız.
                            İsteyenler için bir liste oluşturalım ilk etapta.
                            Listeye Bedeniniz i de eklemeniz önemli.
                            Yalnız hemen almak isteyenler ilk 47 yani ye stokta olanlara girmesi gerekiyor.
                            Diğeleri bir sonra üretilecek olan partiden alabilrler.
                            Saygılar.

Yorum

Fiyat ne abi?

Yorum

İşleniyor...
                              X