Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve karakartalım da çizildi en sonunda :s

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ve karakartalım da çizildi en sonunda :s

Cok iyi anliyorum oguzcum inan bana ha senin arabana ha benim arabama olmus hic farki yok

Yorum

Çok geçmiş olsun kardeşim,içinden geçenleri çok iyi anlıyorum.Malesef bu olaylar birçok insanın başına geliyor
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Çok geçmiş olsun dostum. Sinir bozucu bir durum.
        Allah belalarını versin tez günde tez saatte...

Benim aracada otoparkta motorsiklet düşürmüşler sağ arka kapı ve sağ arka tekerlek üstünde iki ufak yerden darbe almış.içeriye doğru göçme mevcut.
        ilk gördüğümde içim cız etti.İnsanlıktan nasibini almamışlardan korumak için kapalı otoparka bıraktık orada da başımıza bu geldi.Nazarmı değdi nedir anlamadım.
        Benimde canım sıkkın.

Tekrar geçmiş olsun.

Beyaz 2011 Insignia 1,6T Cosmo, 19" jant, FlexRide, Sunroof, Ergonomik spor deri, Fly Audio Multimedia

Yorum

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Geçmiş olsun kardeşim, benim de bir AVM nin otoparkında arabamın önündeki plakalığın etrafına sürtüp gitmişler. Gelip de gördüğümde sinirden ne yapacağımı şaşırdım. Arabayı, çıkışım kolay olsun diye burundan parketmeyi genelde sevmem ama herhalde tarz değiştirmek lazım.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

gecmiş olsun
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

büyük gecmiş olsun valla ne yaparsınız böyle insanlar var işte
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Büyük geçmiş olsun Oğuz, arkadaşlarımızın dediği gibi çoook söylenecek şeyler ama Tekrar geçmiş olsun....

Yorum

geçmiş olsun, çekemeyen birileri yapmıştır...

Yorum

hepiniz çok sağolun.

Aracın ben mezun olana kadar, yahut lpg sistemi montajına karar verilene kadar şehir dışına çıkma ihtimali yok, o yüzden uygulama Anamur'da yapılacak. rutuş boya uygulamasında bizim bu civarlarda aracın orjinal boyasındaki balık pulu dokusu tutturulamıyor, bu da 3m uygulamasından sonra rutuşlu yerlerin epey sırıtmasına yol açacak...Anamur'da tesadüfen denk geldiğim bir eksperden aldığım bilgiye göre , araca yapılacak herhangi bir bütünsel boyama işlemi sonucu araç herhalukarda kazalı statüsüne geçecekmiş.

Geriye tek alternatif olarak, titizce yapılacak 2000'lik hassas zımpara uygulaması kalıyor,onun üstüne pasta ve boya koruma uygulamaları yapılacak, sert çici darbelerinin olduğu yerler giderilemeyecek, ancak çizilerek yazılmış müstehcen yazılar,çiziklerin belirginliği epey bir azalacak, arka kapıdaki küçük bir bölgeye pilot uygulama yaptık, epey düzeltti durumu...

Gelin ata binmiş ya kısmet oldu bu iş biraz :S
                      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Geçmiş olsun!....

Yorum

geçmiş olsun,böyle ........ insanlr var işte angry geliyor illaki başımıza ben de çok az sürtmüştüm anamurda arabayı, çok iyi özenerek yıkamışlardı gerçekten,pırıl pırıl olmuştu nazar degdi galiba orda,boyatmadım ben öyle duruyor cok belli degil zaten, nazarlık.Anamurda ....kardeşler buharlı oto yıkama var,ben o kadar ilgilenenceklerini tahmin etmemiştim ama baya özenerek yıkadılar wsh2 oraya bir sorun belki boya dışında bir cözüm üretebilir,ismi tam aklıma gelmedi ama sonu kardeşler diye bitiyordu, zaten adamakıllı yıkamacı yoktur ordan başka.
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Çok geçmiş olsun.. Üzücü bir durum, umarım çok canınızı sıkmaz halledersiniz.

Yorum

Bende bugün sol arka jant ve lastiği taktım kaldırıma Öfkeyle kalkan zararla otururmuş...
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                Bende bugün sol arka jant ve lastiği taktım kaldırıma Öfkeyle kalkan zararla otururmuş...

geçmiş olsun abi, yinemi nazar değdi

Yorum

İşleniyor...
                                X