Duyuru

Collapse
No announcement yet.

28-29 Mayıs Anadolu Üniversitesi Açık öğretim sınavları!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 28-29 Mayıs Anadolu Üniversitesi Açık öğretim sınavları!!!

28-29 mayısta yapılacak acık öğretim sınavına girecek olan bütün üye arkadaşlarımıza,arkadaşlarımızın sınava girecek yakınlarına Başarılar dilerim,
    Kendimde 4. sınıf işletme okuyor olmamdan dolayı bende giriyorum sınava inşallah mezun oluyorum bu yıl

Ynt: 28-29 Mayıs Anadolu Üniversitesi Açık öğretim sınavları!!!

Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.

Yorum

Sana ve senin gibi sınava girecek Insigniaseverlere başarılar dilerim. İnşallah, mezun olur ve yaşamın gelecek günlerine doğru Insignia'nın yelkenlerini doldurup tam gaz başarılardan başarıya koşarsın. Tekrar başarılar...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
        Tüm sınava girecek olanlara başarılar..

Sana da başarılar abicim, umarım iyi sonuçlar elde edersin mutlu edersin bizi.
        Sağol kardeşim inşallah iyi olacak neyse ki vize sonuçlarım iyi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
          Sana ve senin gibi sınava girecek Insigniaseverlere başarılar dilerim. İnşallah, mezun olur ve yaşamın gelecek günlerine doğru Insignia'nın yelkenlerini doldurup tam gaz başarılardan başarıya koşarsın. Tekrar başarılar...
          Sağolasın Hakan abi inşallah iyi olacak sonra mezun olunca yeni organizasyon Emreyi askere uğurlama olacak yakın bi cevre il olursa artık askere kadar konvoy

Yorum

Valla yakışır sana bi konvoy ama dönüşte senin kaplanı kim kullanacak kavgası olur herhalde (ya da Ferrariyi!...)

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
              Valla yakışır sana bi konvoy ama dönüşte senin kaplanı kim kullanacak kavgası olur herhalde (ya da Ferrariyi!...)
              Kaplanı satıp at'ı askerden sonra alacam Hakan abi Askerden önce alsam o askerlik hiç bitmez o zaman
              Kaplan yabancı araba değil kim kullanırsada içim rahat olur

Yorum

Bildiğin çalıştığın konulardan çıkmasını dilerim basarılar.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                  Bildiğin çalıştığın konulardan çıkmasını dilerim basarılar.
                  Teşekkürler Nurettin abi inşallah...

Yorum

Umarım bi terslik çıkmaz,ben hazırlıktayım suan ve dün girdiğim sınav bana cok farklı ve zor geldi.hani ara sınavda benzer sorular falan vardıda final başkaydı:S hayırlısı

Yorum

Başarılar abi..Gerçi bu saatte çoktan girip-çıkmışsındır ama..

Yorum

Sınavın artık geçmiş olmasından dolayı sadece iyi haberlerini bekliyoruz diyebiliyorum

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigity
                          Umarım bi terslik çıkmaz,ben hazırlıktayım suan ve dün girdiğim sınav bana cok farklı ve zor geldi.hani ara sınavda benzer sorular falan vardıda final başkaydı:S hayırlısı
                          Çok doğru diyorsun ara sınav iyiydi ama Final baya zorlu gecti bakalım inşallah iyi sonuçlar gelir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CRR
                            Sınavın artık geçmiş olmasından dolayı sadece iyi haberlerini bekliyoruz diyebiliyorum
                            Orjinal yazı sahibi: cekY
                            Başarılar abi..Gerçi bu saatte çoktan girip-çıkmışsındır ama..
                            Teşekkür ederim beyler atlattık çok şükür inşallah iyi sonuçlar gelecektir...

Yorum

İşleniyor...
                            X