Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hobılerımızden

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: hobılerımızden

o zamn ıyıbıryerden temın edelım electro world ankarada gozukuyor urunlere ulasamadım fırsat bulursanız benım ıcın alabılırmıısnız
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

omur bey o zaman beraber alalım ıstanbuldan gıdecegımız hava alalında da satılıyormus sanıyorum
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Olur bu modele mı karar verdık şimdi. Herhande kırmam bu sefer
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

http://www.topmodels.com.tr hezarfendeki firma bu sanırım
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
            ya sen benı bu istanbul seferinde masrafa sokucan he home theater, r/c helıkopter
            Ömür Hocam zevk aldığımız her işe varsın sende ben napayım hepte keyifli şeyleri seciyorsun alma mı diyelim sana

Yorum

Hedefimiz bu helicopter buna doğru gidecez haberiniz olsun

Yorum

aslında helikopter yerine uzaktan kumandalı bir opc modeli yaptırılabilsek ne güzel olurdu maket opc'den 49.000 rpm devir çeviren bir motor sesi dinlemek baya zevkli olurdu , biraz irice bir model yaptırır, buluşmalarda yanımızda bulundururduk fena mı olurdu
                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  oha

Bu helikopterler kaç metre yuksege çıkıyorki maksimum varmı oyle bir kıstası ?

Yorum

uçuş yüksekliği olarak değilde frekans mesafesiyle alakalı kısıtlama vardır, o yüzden ki adam kendi boyu kadar anteni dikmiş
                    ben helikoptere henüz heves duymaya başlamadım ama evin önünde yeşillik alan, arkada park, birkaç sokak yukarıda da hem toprak hem asfalt ayrı ayrı çok geniş alanlar var, benzinli offroad sürekli aklımda bu aralar ihihi
                    InsigniaTEAM

Yorum

Big RC 747 comes in for a landing.... LONG LIVE www.rcplanecrashclub.com

Bu makinaları kullanırken dikkatli olalım

Yorum

Bende Bi kaç ay önce almıştım amatör bi helikopter.Uçurmayı bir türlü becermedim.Beceremediğim gibi çeşitli kazalar yaptığım için kanatlarının uçları zedelendi

Surpass Tyrant 5885 Air Attack Helicopter

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          uçuş yüksekliği olarak değilde frekans mesafesiyle alakalı kısıtlama vardır, o yüzden ki adam kendi boyu kadar anteni dikmiş
                          ben helikoptere henüz heves duymaya başlamadım ama evin önünde yeşillik alan, arkada park, birkaç sokak yukarıda da hem toprak hem asfalt ayrı ayrı çok geniş alanlar var, benzinli offroad sürekli aklımda bu aralar ihihi
                          çağrı offroad düşünüyorsan rex ler çok iyi 600 ila 1200 arası fiyatlarda ama benim önerim hem offroad hem onroad almanı tavsiye ederim,ama garantisini veriyorum çabuk sıkılacaksın kardeşim yerde git gitt bi yere kadar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                            Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                            oha

Bu helikopterler kaç metre yuksege çıkıyorki maksimum varmı oyle bir kıstası ?
                            en uzun menzilli helikopterlerden bu makina özel olarak eklemeler yapılmış ama gercek bir helikoptere yakın tepkiler hele o sesi en sonunda bunun gibi bişey ucuracam inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                              Bende Bi kaç ay önce almıştım amatör bi helikopter.Uçurmayı bir türlü becermedim.Beceremediğim gibi çeşitli kazalar yaptığım için kanatlarının uçları zedelendi

Surpass Tyrant 5885 Air Attack Helicopter

Denge kontrolü ve 3 d kullanış imkanı veren ince ayar kumandalı helikopter kulanmanı tavsiye ederim havada hareketsiz durma özelliği olması olası kazaları engelliyor ayrıca...

Yorum

Ben odanın içinde denemiştim.Kalkarken zaten koltuklara filan çarpmıştım.Kaldırdım kutusuna.Odamın bi kenarında süs olarak duruyor

Yorum

İşleniyor...
                                X