valla başlandıç için tavsiye edeceğim
double horse 9053
parcalansada üzülmeyeceğiniz bir makina en azından kumanda hakimiyeti iniş kalkış alıştırmaları için iyi oluyor çünkü bundan sonra ki aşamalar 500-1000-2000-2500 diye devam ediyor bu makiannaın fiyatı 150 ile 200 arasıdna bulunabilecek bir makiana o yüzden acemiliği bununla atmanızı tavsiye ederim ondan sonra yavaş yavaş fikir alışverinde bulunup ben sizi daha ilerilere götürürüm...
bu double horsedan bana hedıye geldı eylülde . akşamına benım mınık yegenle beraber 15 parçaya böldük helıkopteri
Maşallah
Küçük modelidir 9053 ü parçalamak o kadar kolay değil çift motor çift pervane ve denge çubuklu ben aylarca kullandım o kadar çarptım düşürdüm duvarlara avizelere vurdums adece bi kanadı kırıldı yedek parcasıda ucuz neyse ki
biz maşallah bayagı bir düşürdük betona en az 20 30 kere
Siz bence mantığını karıştırmışsınız araba gibi kullanmaya felan mı çalıştınız Ömür hocam
havada gidecekti halbu ki o
ya kaldırıyoruz o ıyı guzel de kumandaya alıskın degılız o nere bu nere derken havada tutana kadar zaten bayağı düştü indirmeye alısırkende bayagı sert cakıldı cok kaba davrandık galıba
biz maşallah bayagı bir düşürdük betona en az 20 30 kere
Siz bence mantığını karıştırmışsınız araba gibi kullanmaya felan mı çalıştınız Ömür hocam
havada gidecekti halbu ki o
ya kaldırıyoruz o ıyı guzel de kumandaya alıskın degılız o nere bu nere derken havada tutana kadar zaten bayağı düştü indirmeye alısırkende bayagı sert cakıldı cok kaba davrandık galıba
evet benim ilk öğrendiğim makina bu bunla güzel pratik yapılıyor bunda eliniz alıştıktan sonra 4-6 kanallı elektrikli en sonda iyi bi keyif makinası benzinli alabilirsiniz,
tek kumanda alıp hem araba hem tekne hemde ucak ucurabilirsiniz çok keyifli iştir bu RC işi...
Yorum