Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dizel Vatandaş!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dizel Vatandaş!

Ya benim anlayamadığım hadi biz millet olarak bazı şeylere sessiz kalıyoruz da bu muhalefettekiler neden bunu seçim propagandası olarak kullanmıyo ya da neden "biz ötv ye zam yapmadık geldiğimizdeki oran geçerli" cümlesi direk yutulupta karşı çıkılmıyo?

Dün markette birisiyle ayaküstü sohbete daldık adam bana 2014'te Türkiye kendi petrolünü kendi borunu kabaca kendi madenlerini kullanmaya başlayacak bunun sebebi Lozan Antlaşmasının yürürlükte kalma süresi bitecek dolayısıyla geçerliliğini kaybedecek.Bu hükümette bunu biz başardık diye piyasa yapacak dedi.. :/ :/

Yorum

yaşım 45 aklım sürdü süreli milletimiz gelen her hükümete anca sitem etti.. ..( bunun örneklerini araştırırım ve sunarım isteyen olursa).. ama kimse sebebini araştırma içerisine girmedi veya girince sustu veya susturuldu.. bize düşen bunu haykırmak olmalı .. yanlışın neresinden dönersek kardayız. biz anca birbirimizi yemekle meşgulüz..çiller mesut ortaklığında ;yüksek fiyatla alınan doğalgaza iptal için yüksek ücret ödedik.. buda bizden çıktı . hemen hükümete yüklendik..neden yüksek anlaşma yapılıyor..diyesitem etmedik. kdv vergisi geçiciydi.. hala var boğaz köprülerinden geçiş belli bir süre sonra ücretsiz olacaktı hala var...bunun örneklerini artırabilirim...... malesef başa geçenler üretmek yerine tüketme telaşında....bizde dahil toplum olarak yanii... Amwayin bir büyük toplantısına katıldım Ronald Reagenın baş danışmanı konuşmacı olarak gelmişti söylediği söz tüylerimi diken diken etti aynen söz şu ; sizin atalarınız Çanakkalede siz TV seyredesiniz diye ölmedi .. gidin çalışın illa bu işte değil kendi işinizde çalışın diyerek konuşmasına devam etti..
      şimdi topluma dönüp bakıyorum.... malesef hırsız tembel kısa yoldan köşe dönen çalıştığımızı beğenmeyen..hak ettiğimizi sanan.. ( genel konuşuyorum üstünüze alınmayın ltf) uyuşuk . ve beğenmeyen bir toplum olmuşuz.. bir örnek verim ; bundan 6 ay önce % 40 özrülü vatandaşların diş tedavilerini çalışandan :%20 emekliden %10 alarak faturanın diğer kısmını devletten alarak tedavilerini gerçekleştiriyorduk...bizim dii hekimlerimiz..yapmadığı tedavinin ücretini faturalndırınca devlet bu uygulamaya sınır getirdi sevklnedirerek yapabilirsiniz dedi ve (sevke geçit yok artık) işin içinden sıyrıl .. eskiden Allamancı vatandaşlar Türkiyeye geldiğinde dişlerini yaptırır faturasını alır gider Alamanyadan parasını alırdı.. bizim uyanıklarımız yine yapmadığı işi faturalandırınca bunlarda 1 2 artınca oradaki sigorta şirketleri NAH dedi yapmayacaksınız ödemem dedi... bunu yapan kültürlü okumuş(boru değilya) çocuklar yaptı.....
      Sözün kısası; toplumda çoğunluk dürüst olmazsa Dürüst olanların ezilmesinden daha doğal birşey olmaz sadece bağırır dururuz Arkadaşlar sesimizde duyulmaz... ve böyle gelir böyle gider..
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        yaşım 45 aklım sürdü süreli milletimiz gelen her hükümete anca sitem etti.. ..( bunun örneklerini araştırırım ve sunarım isteyen olursa).. ama kimse sebebini araştırma içerisine girmedi veya girince sustu veya susturuldu.. bize düşen bunu haykırmak olmalı .. yanlışın neresinden dönersek kardayız. biz anca birbirimizi yemekle meşgulüz..çiller mesut ortaklığında ;yüksek fiyatla alınan doğalgaza iptal için yüksek ücret ödedik.. buda bizden çıktı . hemen hükümete yüklendik..neden yüksek anlaşma yapılıyor..diyesitem etmedik. kdv vergisi geçiciydi.. hala var boğaz köprülerinden geçiş belli bir süre sonra ücretsiz olacaktı hala var...bunun örneklerini artırabilirim...... malesef başa geçenler üretmek yerine tüketme telaşında....bizde dahil toplum olarak yanii... Amwayin bir büyük toplantısına katıldım Ronald Reagenın baş danışmanı konuşmacı olarak gelmişti söylediği söz tüylerimi diken diken etti aynen söz şu ; sizin atalarınız Çanakkalede siz TV seyredesiniz diye ölmedi .. gidin çalışın illa bu işte değil kendi işinizde çalışın diyerek konuşmasına devam etti..
        şimdi topluma dönüp bakıyorum.... malesef hırsız tembel kısa yoldan köşe dönen çalıştığımızı beğenmeyen..hak ettiğimizi sanan.. ( genel konuşuyorum üstünüze alınmayın ltf) uyuşuk . ve beğenmeyen bir toplum olmuşuz.. bir örnek verim ; bundan 6 ay önce % 40 özrülü vatandaşların diş tedavilerini çalışandan :%20 emekliden %10 alarak faturanın diğer kısmını devletten alarak tedavilerini gerçekleştiriyorduk...bizim dii hekimlerimiz..yapmadığı tedavinin ücretini faturalndırınca devlet bu uygulamaya sınır getirdi sevklnedirerek yapabilirsiniz dedi ve (sevke geçit yok artık) işin içinden sıyrıl .. eskiden Allamancı vatandaşlar Türkiyeye geldiğinde dişlerini yaptırır faturasını alır gider Alamanyadan parasını alırdı.. bizim uyanıklarımız yine yapmadığı işi faturalandırınca bunlarda 1 2 artınca oradaki sigorta şirketleri NAH dedi yapmayacaksınız ödemem dedi... bunu yapan kültürlü okumuş(boru değilya) çocuklar yaptı.....
        Sözün kısası; toplumda çoğunluk dürüst olmazsa Dürüst olanların ezilmesinden daha doğal birşey olmaz sadece bağırır dururuz Arkadaşlar sesimizde duyulmaz... ve böyle gelir böyle gider..
        +1

Yorum

gercekten ne olacak bu yakıtların fiyatları devlete demekki okadar para geliyorku bu sektörden adamlar feda edemiyor vay vay vayyyyy
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu gün hayatımda ilk defa indirimli benzin aldım 97 oktan benzini 3,220 den aldım Erhan ların işyerinin yakınında Full benzincisi açılmış bu güne özel %25 indirimle ürün veriyorlar biraz kalabalık ama 15 dk girdim çıktım bende şaşırdırm demekki bu benzin işinde istasyonlar yada benzin devleri fana kar yapıyorlar police

Teşekkürler Erhan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

OOOO fatih abi ucuz benzinle gezdirirsin artık bizi nasıl bi duygu 3,220 benzin almak bizimle paylaşırmısın ihihi ihihi ihihi
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Fatih bey, güle güle kullanın.. nice indirimli 97 oktan benzin kullanmak dileğiyle...
                (%25 indirim yapacak ANKARA'da babayiğit nerdeeeeee.... haha )

Ayrıca, Sufy kardeşimin dediğine de ++....+++

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                  OOOO fatih abi ucuz benzinle gezdirirsin artık bizi nasıl bi duygu 3,220 benzin almak bizimle paylaşırmısın ihihi ihihi ihihi
                  Dizel den daha ucuz benzinli araca binmek süper birşey

Yorum

benimde benzinli arabam olsaydı en az senin kadar gülerdim heee fatih abiiii ihihi ihihi motorsikletim benzinli oda 19 lt alıyor ihihi

Yorum

Yanında 2 de bidon götürseydin abi bu fırsat kaçmazdı haha

Yorum

150 tl den fazla vermiyor bir pompa başka popmpaya geçmekte cesaret ister millet birbirini yiyor zaten

Yorum

Akaryakıtın ve mazotun zam üstüne zam yediği şu günlerde Konu günceldir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
                            abı bız emre abı volkan abı erhan abı ve ben lpg ye karsıyız haha

Vay be Orhun bunu yazalı aradan ne kadar az zaman geçmiş aramızdan biri düştü bile LPG'ye Allah geride kalanlara güç versin

Yorum

İşleniyor...
                            X