Ataturk`un evine giderken yolda durakladiklari iskece`de klasik otomobilci dostlarin basina gelenler. Allahtan iyiler. Goruntulerde bir polis `birakin bu aptalliklari` derken duyuluyor ama kamera gelmeden `bunlara vurmayin` arabalarina vurun` diye yonlendirmis saldirganlari polisler. hedef sasirtmaca olarak soylemislerdi diye umdum ama galiba oyle degilmis. cogunluk boyle bunlarda, tek teselli bunlari ayiplayan bir kose yazari cikmis olmasi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bize barbar derler
Collapse
X
-
bize barbar derler
Ataturk`un evine giderken yolda durakladiklari iskece`de klasik otomobilci dostlarin basina gelenler. Allahtan iyiler. Goruntulerde bir polis `birakin bu aptalliklari` derken duyuluyor ama kamera gelmeden `bunlara vurmayin` arabalarina vurun` diye yonlendirmis saldirganlari polisler. hedef sasirtmaca olarak soylemislerdi diye umdum ama galiba oyle degilmis. cogunluk boyle bunlarda, tek teselli bunlari ayiplayan bir kose yazari cikmis olmasi.Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: bize barbar derler
Ben kendi aracımla 2 kez gittim Yunanistan'a.İlkinde Atinaya kadar indim,sokak aralarına kadar girdim çıktım hiçbir sorun yaşamadım.Arkadada kocaman TR amblemi vardı.2.de Selanike gidip geri döndüm.O videoların çekildiği yerlerden geçtim,talihsiz bir durum olmuş o gün demekki.
Tekrar söylüyorum,bugün gidecek olsam yine çekinmeden giderim aracımla..Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
Yorum