Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VINN’cı oldum SAYENİZDE...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• VINN’cı oldum SAYENİZDE...

Arabayı teslim alış tarihim 02.12.2010
    Yaklaşık 2 ay süre ile “InsigniaTeam” forum sayfasını takip ettim ve 24.02.2011 üye oldum.

Web sayfasını Kamu Kurumunda kullandığım bilgisayar üzerinden takip ediyordum. Velakin Cumartesi, Pazar ne olduğunu bilemiyordum. Sabahtan akşama kadar bilgisayar üzerinde olduğumdan (17.30’dan sonraki mesailer hariç) (Gözler zaten -3,5 miyop) eve internet ve bilgisayar almamıştım. (Şu anda evde kullandığım ise çalıştığım kuruma ait bir dizüstü bilgisayar çok acil olan işleri tamamlıyorum)

Tatil günlerinde de 1 köpek, 3 kedi ve 1 güvercin’den oluşan sevgili dostlarımla birlikte olmak ve Gazete okumak ve Televizyon seyretmek, gezmek, tozmakla geçiyordu.

Dedik ya, Cumartesi, Pazar forum sayfasında ne olduğunu bilemediğim için (reklam olmaz inşallah) 15 gün önce KamuVINN-Turkcell müracaat ettim. Şimdi onu her yerde kullanabiliyorum. Her zaman sizlerle birlikteyim….

Sevgi ve saygılarımla.. VIIINNNNNN ihihi
    (Bundan sonraki "İhtiyar Delikanlı" olan nick ismimiz "VınnCemil" olarak değişecek galiba ihihi haha)

Ynt: VINN’cı oldum SAYENİZDE...

Vaz geçemediğim tek forum
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Süpersin Cemil Abi
      2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
      2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Vaz geçemediğim tek forum
        Aynen

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
        Süpersin Cemil Abi
        Teşekkürler Ufuk kardeşim

Kısmet olursa şimdi sıra internet paketiyle birlikte bir "iphone4" ihihi

Yorum

Yakışır Cemil abime
          yalnız şu Hayvan sevginde sana karşı olan saygımı bi kat daha arttırıyor Cemil abim havyanları seven onları dost belleyen insanlara karşı ayrı bi sempatim var...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Yakışır Cemil abime
            yalnız şu Hayvan sevginde sana karşı olan saygımı bi kat daha arttırıyor Cemil abim havyanları seven onları dost belleyen insanlara karşı ayrı bi sempatim var...
            Sağol Emre kardeşim,
            Köpek kurt kırması şimdi 14 yaşında (yolda araba çarpmıştı 3 aylıktı ) kedinin biri 12 diğer iki kedi de 1'er yaşındalar, güvercin ise anne yuvasından düşmüş çaresiz bir durumdaydı yaklaşık 2 aylık.. Bir ara resimleri paylaşırım.
            (24 Nisan Ankara toplantısı sabahı saat 06.45 de 16 yaşında olan Tekir isimli kedim ise vefat etmişti. O gün sizlerle birlikte olmaktan dolayı hem sevinçli hem de üzüntülüydüm )

Bakıyoruz.. Bakacağız da.. Bu dostlar bir başka.....

Yorum

BeNde suRekLi TeLefondan giRiyoRuM koPamiyOruM fOruMDan.))) BLackberryiiM SaOlSun.)))
              2011/OLİMPİK BEYAZ 1.6 TURBO 180 HP. 18'' janT Edition Elegance Paketi/      NAVİGASYON &GERİ GÖRÜŞ KAMERA...              INSIGNIA
              BEYAZ MELEK   222...LANDRENZO LPG POWER

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                Sibirya Kurdum,Alman kurdum,teriyerim,Kedim,Kuşum,Tavşanım,balığım vs daha bir sürü dostum oldu çok güzel ve çok özel bir duygu hayvanları sevmek onlara bakmak ilgilenmek insanın elinden geldiğince bu konuda bişeyler yapması yapabilmesi yada yapmaya çalışması çok güzel birşey...Senide ayrıca tebrik ederim abi özverinden ötürü ve onlarla kurduğun dostluktan dolayı...
                Evet. gerçekten hayvana bakmak çok güzel birşey ama ÇOOOKKK BÜYÜK FEDEKARLIKLAR gerekiyor.
                Ben burdan tüm İnsigniaTEAM ailesine seslenmek istiyorum

LÜTFEN! hayvanlar oyuncak değil...
                Birkaç aylığına bakılıp zorlukları görülünce sokaklara atılan hayvanlara rastladım.
                Onları alıp sokaklara bırakmayın. Çocuklar istiyor diyip satın almayın...
                Onların psikolojik durumlarını bozmayın... Onlarda hastalanabiliyor, onlarında çeşitli sağlık sorunları olduğunu unutmayın, onlarda gezmek istiyor, onlarda sevgi istiyor... onların karşılıksız bir sevgileri vardır... Yemek verirsen yerler, su verirsen içebilirler. Sadece sana bağlılar..
                Yaz geliyor. Havalar oldukça ısınacak, apartman kapı, merdiven altı veya bahçe önlerine büyük yoğurt kaplarına koyacağınız su ile, artan yemeklerinizi koyacağınız bir kap onları sevindirecektir. clapclap

Konuşulacak söylenecek çoook şey var ama... offf… offfff

Herşey gönlünüzce olsun

Sevgi ve saygılarımla

Yorum

Dostlarımı, Emre kardeşimin açmış olduğu clapclap clapclap

Insignia Club Turkiye | Serbest Kürsü | Hobileriniz | En Özel Dostlarımız
                  InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Bölümünde resimlerini paylaştım.
                  Sevgi dolu günler dilerim...

Yorum

Selamlar, Arkadaşlar

"VINN’cı oldum SAYENİZDE..." konu başlığı açmıştım ya?

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya

Kısmet olursa şimdi sıra internet paketiyle birlikte bir "iphone4" ihihi
                    Demiştim ya?

Şimdi ona da sahip oldum. Hemde "22 Mayıs Spontane Ankara Buluşması" günü aynı gün i7 işlemciye sahip 6 gb Ram ve 640 gb harddisk LED ekran, ATI redeon ekran kartı (5650)... Reklam olmaz ise HP dizüstü bilgisayar. ihihi

Sayenizde, VINN'cı, iphone4'cü, nefis ve çok hızlı bir diz üstü bilgisayar... Devamı neler olacak bilmiyorum.. Sizler çookk yaşayın emi ben raydan çıkarttınız... haha muhaha

Yorum

şimdi nickini tam hakettin Cemil abi
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                        şimdi nickini tam hakettin Cemil abi
                        Çoook Teşekkürler... ihihi
                        Vallahi Bülent kardeşim, bu forum sayfası olmazsa olmazlar arasına girdi. haha Gece, gündüz, karada, havada , denizde heryerde ulaşabileceğim.
                        Kana bir virüs bulaştı ki haha hiç bi virüs programı TEMİZLEYEMEZ... muhaha

Yorum

valla bende borsayı takip ettiğim gibi insignia team ı takip ediyorum ne olacak bunun sonu kanser gibi damarlarıma işledi haha haha haha haha
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İnsignia Team bağımlılık yapıyor diyorlar
                            Ben her gün giriyorum bağımlılık yapmıyor

Yorum

Yakında malum üst kurumlar, sitemizi çalışma hayatında iş performansını düşürüyor diye kapatırlarsa şaşmayın...
                              Şimdiden alternatif erişim yollarını hazırlayalım ve test edelim...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                              X