Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ucak iniş takımları hakkında yardım

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ucak iniş takımları hakkında yardım

s/a arkadaslar universite son sınıf ogrencisiyim donem odevi olarak ucak iniş takımları hakkında bilgi, calısma pernsibleri, imalatı gibi bilgilere ihtiyacım var nette cok arastırdım ama bi sonuc elde edemedim bana bu konuda yardım ederseniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim

Ynt: ucak iniş takımları hakkında yardım

Selamlar hoşgeldiniz

Bu soruyuı neden bu forumda sordunuz ?

Insignia aracınızmı var biraz bilgi verirmisiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hani arabalar ucak gibi ya
      Ondan sey etmistir.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Benim beklediğim cevap başka Mehmet hocam

Cevaba göre yardımcı olacağım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

şimdi bu arkadaş googleden uçak diye arattı insignia cıktı ihihi ihihi zaten insignianın iniş takımları hep acık yerde gidiyor yer ucağı yani haha haha
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: odessa
            s/a arkadaslar universite son sınıf ogrencisiyim donem odevi olarak ucak iniş takımları hakkında bilgi, calısma pernsibleri, imalatı gibi bilgilere ihtiyacım var nette cok arastırdım ama bi sonuc elde edemedim bana bu konuda yardım ederseniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim
            İstediğin bilgiler için bana email at. Biraz kendini tanit. Hangi üniversitede okuyorsun, hangi bölüm, hocan kim, vs... Sana inistakimlari konusunda bilgi göndericem. gbebek@thy.com
            2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

konu hakkında doğru yerde çok bilgili abilerimiz var işi biliyor arkadaş))))
              2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

tam olarak ne aradığınızı söylerseniz elimdeki dökümanlar ve bilgi brikimim imkanımca yardımcı olmaya çalışyım.
                ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

evet google da ararken bu link cıktı karsıma [urlhttp://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=1518.0][/url]
                  bende bu araba formuna ucak iniş takımları hakkında konu actım.
                  konuya ciddi manada ilgi gosteren abilerime tesekkur ederim

Yorum

İşleniyor...
                  X