Arkadaşlar herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Yarın SAMSUN da yapılacak etkinliklere herkezi beklerim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı
Collapse
X
-
Ynt: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı
Yarin Turk Yildizlari doguparkta gosteri yapacak. Bugun bizim burdalar
Bilgin olsun
Hem yuksek gosteri, hemde alcak gosteri yapacaklar.
Bu arada Atamizi saygi ile aniyor, genclik ve spor bayramini kutluyorum.
Orjinal yazı sahibi: aykutArkadaşlar herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Yarın SAMSUN da yapılacak etkinliklere herkezi beklerim2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Hepinizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.
Sevgili Atam emin ol izinde değil iz'indeyiz. Herşeye rağmen senin verdiğin ışıkla gösterdiğin yolda ilerlemekteyiz.
Atamız ne demiş;
"Türk genci, bu vatanı bize veren ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır."
Saygıyla anıyorum...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
Orjinal yazı sahibi: aykutArkadaşlar herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Yarın SAMSUN da yapılacak etkinliklere herkezi beklerim
Herşeyden önce "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" olarak konu başlığını değiştirmenin daha uygun olacağı kanısındayım. diyor
Hepimizin “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyorum.
Sevgi ve saygılarımla.
Keşke aramızda olsaydı…
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
O Büyük ve Ulu İnsanı bir kez daha saygı ile anıyorum.
Herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyorum.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Bütün üyelerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım.
Bu özel ve Ulusumuzu yücelten bayramı bizlere Armağan ettiği içinde Şanlı Öndermiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ümüzüde Saygıyla anıyorum,Ruhun Şad Olsun Atam...
Yorum
Yorum