Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Afyonkarahisar'da hiç Insignia yok mu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Afyonkarahisar'da hiç Insignia yok mu?

Arkadaşlar, pazar gününden beri Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Tesislerindeyim, Koskoca ve full dolu olan otoparkta 3 gündür bi tane Insignia göremedim. Çevre Orman Bakanlığının bir Çalıştayı için geldim, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelmiş arkadaşlara Insignia reklamı yapacağım, numunelik bi tane Insignia yok, keşke kendi arabamla gelseydim de otomobil görselerdi diye hayıflandım. Şu anda otel odasından yazıyorum, kulüp üyesi Afyonkarahisarlı bi arkadaş tesadüfen gelemez mi? Reklam baabından... Şaka bir yana Çarşamba Ankara'ya dönüyorum ve şifalı sular diyarından hepinize birer Afyon lokumu ve sucuğu gönderiyorum. (Sanal olarak !!!)

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Ynt: Afyonkarahisar'da hiç Insignia yok mu?

Özdilek avm otoparkında da görülmemişse, gerçekten afyon'da insignia yok demektir
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
      Arkadaşlar, pazar gününden beri Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Tesislerindeyim, Koskoca ve full dolu olan otoparkta 3 gündür bi tane Insignia göremedim. Çevre Orman Bakanlığının bir Çalıştayı için geldim, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelmiş arkadaşlara Insignia reklamı yapacağım, numunelik bi tane Insignia yok, keşke kendi arabamla gelseydim de otomobil görselerdi diye hayıflandım. Şu anda otel odasından yazıyorum, kulüp üyesi Afyonkarahisarlı bi arkadaş tesadüfen gelemez mi? Reklam baabından... Şaka bir yana Çarşamba Ankara'ya dönüyorum ve şifalı sular diyarından hepinize birer Afyon lokumu ve sucuğu gönderiyorum. (Sanal olarak !!!)
      Bizde sanal olarak, sabah sabah mangalı yaktık, ekmek arası sucukları da afiyetle götürüyoruz, lokumlarda öğleden sonra inşallah.. ihihi
      Ayrıca Hoşgeldiniz.
      Bir de dip not aktarayım. Ankara toplantısında konvoy halinde Gizli Bahçe'ye (Eskişehir yolu üzeri) giderken, Afyon plakalı insignia sol şeritten bizlere baka baka gitmişti.

Yorum

''Bir de dip not aktarayım. Ankara toplantısında konvoy halinde Gizli Bahçe'ye (Eskişehir yolu üzeri) giderken, Afyon plakalı insignia sol şeritten bizlere baka baka gitmişti.''
        Cemil Abi o gördüğün ben olmayayım senin Gerçi ben baka baka gitmedim sol şeritten direkt içerdeydim ama.
        Hakan abi walla 6 ay öncesine kadar Afyondaydım keşke oralarda olsaydım size zevkle eşlik ederdim, yazıyı görünce üzüldüm şimdi. Benim araçla demo yapardık.
        En son ben Afyondan ayrılırken 6 tane insignia vardı toplamda. 2 tanesi 115 BG lik edition, kalanlar 2 tane cosmo 1.6T ve edition, Şimdi artmıştır diye tahmin ediyorum. Ben ilk aldığımda aracı afyonda 2. idi. Sonra 2 kişi beni görüp konuştuktan sonra almışlardı.

Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
          ''Bir de dip not aktarayım. Ankara toplantısında konvoy halinde Gizli Bahçe'ye (Eskişehir yolu üzeri) giderken, Afyon plakalı insignia sol şeritten bizlere baka baka gitmişti.''
          Cemil Abi o gördüğün ben olmayayım senin Gerçi ben baka baka gitmedim sol şeritten direkt içerdeydim ama.
          Hakan abi walla 6 ay öncesine kadar Afyondaydım keşke oralarda olsaydım size zevkle eşlik ederdim, yazıyı görünce üzüldüm şimdi. Benim araçla demo yapardık.
          En son ben Afyondan ayrılırken 6 tane insignia vardı toplamda. 2 tanesi 115 BG lik edition, kalanlar 2 tane cosmo 1.6T ve edition, Şimdi artmıştır diye tahmin ediyorum. Ben ilk aldığımda aracı afyonda 2. idi. Sonra 2 kişi beni görüp konuştuktan sonra almışlardı.

Bilmiyorum? belki de sendin Plakayı hiç hatırlamıyorum.. biz konvoy halinde giderken (1. şerit) o araç sol şeritten (4.şerit) (koyu gri idi) gidiyordu..

Yorum

Benim araç metro mavi abi. 03 DR 387. Ben olabilirim belki. Gerçi pek konvoyu bozmadım ama
            Saygılar...
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
              Benim araç metro mavi abi. 03 DR 387. Ben olabilirim belki. Gerçi pek konvoyu bozmadım ama
              Saygılar...
              Bi hususu daha belirtmekte yarar var hepimizin dörtlüleri yanıyordu, onunki hariç en son aklımda kalan detay

Yorum

İşleniyor...
              X