Arkadaşlar, pazar gününden beri Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Tesislerindeyim, Koskoca ve full dolu olan otoparkta 3 gündür bi tane Insignia göremedim. Çevre Orman Bakanlığının bir Çalıştayı için geldim, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelmiş arkadaşlara Insignia reklamı yapacağım, numunelik bi tane Insignia yok, keşke kendi arabamla gelseydim de otomobil görselerdi diye hayıflandım. Şu anda otel odasından yazıyorum, kulüp üyesi Afyonkarahisarlı bi arkadaş tesadüfen gelemez mi? Reklam baabından... Şaka bir yana Çarşamba Ankara'ya dönüyorum ve şifalı sular diyarından hepinize birer Afyon lokumu ve sucuğu gönderiyorum. (Sanal olarak !!!)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Afyonkarahisar'da hiç Insignia yok mu?
Collapse
X
-
Ynt: Afyonkarahisar'da hiç Insignia yok mu?
Orjinal yazı sahibi: ted79Arkadaşlar, pazar gününden beri Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Tesislerindeyim, Koskoca ve full dolu olan otoparkta 3 gündür bi tane Insignia göremedim. Çevre Orman Bakanlığının bir Çalıştayı için geldim, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelmiş arkadaşlara Insignia reklamı yapacağım, numunelik bi tane Insignia yok, keşke kendi arabamla gelseydim de otomobil görselerdi diye hayıflandım. Şu anda otel odasından yazıyorum, kulüp üyesi Afyonkarahisarlı bi arkadaş tesadüfen gelemez mi? Reklam baabından... Şaka bir yana Çarşamba Ankara'ya dönüyorum ve şifalı sular diyarından hepinize birer Afyon lokumu ve sucuğu gönderiyorum. (Sanal olarak !!!)
Ayrıca Hoşgeldiniz.
Bir de dip not aktarayım. Ankara toplantısında konvoy halinde Gizli Bahçe'ye (Eskişehir yolu üzeri) giderken, Afyon plakalı insignia sol şeritten bizlere baka baka gitmişti.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
''Bir de dip not aktarayım. Ankara toplantısında konvoy halinde Gizli Bahçe'ye (Eskişehir yolu üzeri) giderken, Afyon plakalı insignia sol şeritten bizlere baka baka gitmişti.''
Cemil Abi o gördüğün ben olmayayım senin Gerçi ben baka baka gitmedim sol şeritten direkt içerdeydim ama.
Hakan abi walla 6 ay öncesine kadar Afyondaydım keşke oralarda olsaydım size zevkle eşlik ederdim, yazıyı görünce üzüldüm şimdi. Benim araçla demo yapardık.
En son ben Afyondan ayrılırken 6 tane insignia vardı toplamda. 2 tanesi 115 BG lik edition, kalanlar 2 tane cosmo 1.6T ve edition, Şimdi artmıştır diye tahmin ediyorum. Ben ilk aldığımda aracı afyonda 2. idi. Sonra 2 kişi beni görüp konuştuktan sonra almışlardı.
Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmen''Bir de dip not aktarayım. Ankara toplantısında konvoy halinde Gizli Bahçe'ye (Eskişehir yolu üzeri) giderken, Afyon plakalı insignia sol şeritten bizlere baka baka gitmişti.''
Cemil Abi o gördüğün ben olmayayım senin Gerçi ben baka baka gitmedim sol şeritten direkt içerdeydim ama.
Hakan abi walla 6 ay öncesine kadar Afyondaydım keşke oralarda olsaydım size zevkle eşlik ederdim, yazıyı görünce üzüldüm şimdi. Benim araçla demo yapardık.
En son ben Afyondan ayrılırken 6 tane insignia vardı toplamda. 2 tanesi 115 BG lik edition, kalanlar 2 tane cosmo 1.6T ve edition, Şimdi artmıştır diye tahmin ediyorum. Ben ilk aldığımda aracı afyonda 2. idi. Sonra 2 kişi beni görüp konuştuktan sonra almışlardı.
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmenBenim araç metro mavi abi. 03 DR 387. Ben olabilirim belki. Gerçi pek konvoyu bozmadım ama
Saygılar...
Yorum
Yorum