röntgenci: ben röntgen cihazları (röntgen,mamografi,tomografi vs) tamir bakım-onarım üzerine çalışıyorum.meslek sorulduğunda genelde röntgenciyiz diyoruz
röntgenci: ben röntgen cihazları (röntgen,mamografi,tomografi vs) tamir bakım-onarım üzerine çalışıyorum.meslek sorulduğunda genelde röntgenciyiz diyoruz
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
bölümünde de yaşınız vb. gibi bilgileri de girerseniz size o başlık altında da welcome diyelim
Dikkattttt milletttttttttttttttt )) Rontçu geldi
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Benim nick'imin bir anlamı yok. Sonu -ius ile biten kahramanladan çok etkilendiğim için kendim uydurmuştum çocukken. Nedense üniversiteye kadar kimsenin dikkatini çekmemişti ama o yıllarda yakın arkadaşlarım adım yerine bunu kullandıkları için iyi tanımayanlar adımı bu beni de yabancı sanıyorlardı Kendimi bildim bileli nick değiştirmedim. İlk ve son nick'im.
Yorum