Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine bu kez indirim geldi!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Benzine bu kez indirim geldi!

Ham petrol fiyatlarındaki düşüş yurtiçindeki pompa fiyatlarına da yansıdı. Rafineri çıkış fiyatı benzinde 10 kuruş, motorinde ise 8 kuruş düştü.

Yeni fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak.

Yapılacak indirimin ardından İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin ortalama fiyatının 4.20 liraya, motorinin ise 3.46 liraya gerilemesi bekleniyor.

İnşallah nazar değmezde bu indirim devamlı olur obaa pray

Ynt: Benzine bu kez indirim geldi!

Ne zaman indirim yapsalar bir hafta sonrasında iki katı zamla dönüş yapılır yada secim yaklaşıyor diye secime kadaar ufak ufak indirimler olabilir sonradan gümletirler;
    Bizim ülkemizde kaşıkla verirler Kepçeyle geri alırlar o yüzden sevinmiyorum indirimlerede artık...

Yorum

zam yaparken kepce ile ındırımde kaşık ile

Yorum

Güzel bir haber, indirimler devam eder umarım.
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

leynnn bugun fullledim kahretsinnn neyseki mazot koyuyorum angry angry angry angry angry
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bende yarın koşturmaca gidiyim doldurayım depoyu hata kaza zam gelir filan .d

Yorum

gözümüz aydın arkadaşlar yine indirim var kaynak: http://finanshaber.mynet.com/detay/e...rim-daha/79508

Yorum

Arkadaş bulgaristana gitti geçen hafta. benzin 2.30 TL, mazot 2.35 TL dedi.
                şaka gibi bu memleket. Ham petrolün varil fiyatına endekli dünyada bildiğim kadarıyla ve şu anda türkiye 3.00 TL civarında olması gerekiyor.
                Renault!!!

Yorum

cek cumhurıyetınde 3.50 ıydı

Yorum

Arkadaslarım ve abilerim tekrar söyleyeceğim benzin fiyatlarını devlet belirlemiyor zamları devlet değil firmalar yapıyor ama her yapılan 10 krs zammın 6 kurusu vergi devlet vergiyi benzin fiyatına oranladigi için vergisi yükseliyormuş gibi oluyor ama verginin oranı 2007 yılından beri aynı... Burda kızmamız gereken aslında bu firmalar Türkiye'de benzin 5 tane firmanın elinde ve piyasada istediği gibi at koşturuyorlar bunu hükumeti savunmak için değil cebimizi bosaltanlarin kim olduğunu bilmemiz için söylüyorum...

Yorum

Ben hipotezimi tekrarliyorum
                      Enflasyona dur demek icin
                      İnen petrol fiyatlarina da dayanarak
                      İhtiyac kadar indirimler devam edecek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                        Ben hipotezimi tekrarliyorum
                        Enflasyona dur demek icin
                        İnen petrol fiyatlarina da dayanarak
                        İhtiyac kadar indirimler devam edecek
                        Kardeşim petrolün varili 125 dolar seviyelerini gördüğünde bizde litresini 4,70 lirayı görmüştük. Dolar kurunda çok büyük bir değişim olmadığını var sayarsak ( ki dolar kurunda da hafif bir düşme oldu ) bugün varili 97 dolar. Varil başına yaklaşık % 30 düşüş var. Zamlar gayet orantısal devam ederken, indirimlerin orantısal olmadığı çok net, yoksa litresini 3,5 liranın altında görmemiz gerekirdi Maalesef ekonomi, çok parametreli verilere bağlı... enflasyonu düşürmek için petrol fiyatlarını düşürmek doğru ama vergi kaybından dolayı cari açığın artmasına da göz yumuyorsun. ( en büyük ithal kalemin petrol olduğunu düşünürsek)
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                        X