bu 3 telefon arasında kaldım..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Siz olsanız hangisini alırdınız?
Collapse
X
-
Siz olsanız hangisini alırdınız?
0Htc 8GB 8mp işletim sistemi:windows phone 70%0Nokia C7-00 8GB 8MP işletim sistemi:Symbian0%0Htc Desire 5Mp 1GB işletim sistemi:Android0%0Samsung Galaxy S II0%0Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Siz olsanız hangisini alırdınız?
Yazılımsal ve program yada bi pc yi cebinde taşımak gibi bir niyetin varsa htc ama ben foto cekecem video cekecem oyun oynayacam yeri gelecek hdmi ile tv ye bağlayıp resimlere bakacam video oynatacam diyorsan n-8 tek gecerim bir telefona göre çoğu foto mak üstün ve süper hd video cekimi...
Yorum
-
fotograf kalitesi iyi olmalı,hafızası geniş olmalı işletim sistemleri hakkında hiçbir fikrim yok,ama her sorduğum insan android öneriyor.Program,yazılım vs.bunlarla ugraşmam.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sensationfotograf kalitesi iyi olmalı,hafızası geniş olmalı işletim sistemleri hakkında hiçbir fikrim yok,ama her sorduğum insan android öneriyor.Program,yazılım vs.bunlarla ugraşmam.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: corailIphone4 iyidir,gule gule kullanin..
Hem o da kendi aleminin passat i gibi deger kaybetmiyor neredeyse meret ve bulunmuyor da kolay sekilde..Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
Yorum