Bu haftasonu bir arkadaşım picasso aldı ve bende kullanma fırsatı buldum bikaç saat. Dizel olanından. Zaten donanım standartmış. Acayip hoşuma gitti. Acayip bir görüş açısı var ve çok ferah bir araç. Çekişi de gayet tatminkar. Donanım bence iyi. 52 bine aldı. Fiyat da bence iyi. 3008 kullanmadım ama bence picasso tercih edilebilir diye düşünüyorum.
kesinlikle C4 picasso.Citroenler peugeutlara oranla daha diri ve sağlmalar.Ben de geçen gün citroen picassoya baktım çok güzel bir dizaynı ve iç yapısı var.Donanımda bir o kadar güzel.yanlız her 2sininde otomatik viteslerii çok kötü.Sürekli yığılma yapan geri kalmış gerçekten çok kötü bir otomatik vitese sahipler.3008 kullandım bu nasıl vitese dedim yetkililere.Bu devirde bu kadar kötü bir vites tercihi olamaz.
Teşekkürler Arkadaşlar. Yakınım Sizinde verdiğiniz bilgiler doğrultusunda Citroen tercih etti.
Tercihin başka bir sebebi ise Citroeni 8000 tl daha ucuza alması. Baylas Otomotivde çalışan yakını var. Aile tipi bir araç tercih ediyor.
ikisini de kullandım.
malzeme ve iç mekan kalitesi, konfor,kullanım kolaylığı ve sessizlik açısından 3008 açıkara önde
performanslar yaklaşık aynı (dizel için konuşuyorum)
şanzıman ikisinin de iyi değil.
ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum