Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2010 Passat 1.6 dizelle uzun yol..!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2010 Passat 1.6 dizelle uzun yol..!!!

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    105 hp o kasayı nasıl kaldırıyor anlamıyorum, sadece tork yeterlimi?
    Araçta performans arama.. toparlaması iyi zorlanmıyor ama performanslı değil..160 hp den 105 hp düşünce bana öyle geldi
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      105 hp o kasayı nasıl kaldırıyor anlamıyorum, sadece tork yeterlimi?
      Beygirlere fazla takılmamak gerektiğini daha önce bir başlık olarak tartışmıştık.
      http://www.insigniateam.com/forum/in...30505#msg30505

Yorum

1.6 tdi motor bilhassa şehir içinde çok keyifli..ivmelenmesi,torku fazlasıyla tatmin edici.lakin uzun yolda 200'lü hızlara çıkmak biraz sabır işi her adam katlanamaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
          1.6 tdi motor bilhassa şehir içinde çok keyifli..ivmelenmesi,torku fazlasıyla tatmin edici.lakin uzun yolda 200'lü hızlara çıkmak biraz sabır işi her adam katlanamaz
          Çok zorlanmadım
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

O zaman göstergelerde sıkıntı var şaka bi yana 218km hız bana epey fazla geldi ben 200ü zor görüyorum şöför farkımı var dicem son hız işte dip gaz yap gider yol farkı var demek ki ya da chipli sıfır passat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
              O zaman göstergelerde sıkıntı var şaka bi yana 218km hız bana epey fazla geldi ben 200ü zor görüyorum şöför farkımı var dicem son hız işte dip gaz yap gider yol farkı var demek ki ya da chipli sıfır passat
              chipli değil hafif eğim vardı daha sonra yapacakmı dedim düzlükte tekrar bastım aynı sürate çıktı.. hava durumu etkili olabilir rahat bir hava vardı kasık değildi

[center]

Yorum

İşleniyor...
              X