Evet arkadaşlar Passat 1.6 dizeli deneyeceğim Güzergah İst. çorlu çerkezköy kapalı saray ahmetbey(köfte yemeye)ve ist.. yaklaşık 300 km yol hem yakıt hem performans hemde yol tutuşunu denemiş olurum....2.0 160 hp den sonra pek iştah açmaz ama ) Görelim bakalım neler ortaya çıkacak
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2010 Passat 1.6 dizelle uzun yol..!!!
Collapse
X
-
Ynt: 2010 Passat 1.6 dizelle uzun yol..!!!
Anca geldim
çıkış Halkalı . toplu konutları 1 etap .. otobandan giriş çorludan çıkış. .. 9.06 çıkış çorlu çıkışı 10.00 .Araç izlenimleri.. Araç kalkışlarda cüssesine göre iyi devirlenmesi iyi (ama insignia ile kıyaslanamz tabi) .ara devirlenmeleri performans isteyenler için yetersiz..süspansiyon çok yumuşak .. sonhız olarak 218 leri gördüm.tork aralığı az bişi uzun bundan dolayı. araç iyi devirleniyor .. normal kullanım için ideal araç iç dizayn hoş değil... tek hoşuma giden tarafı (kıskandığım taraf ) ışıklarda durduğunda araç stop ediyor debriyaja bastığında tekrar çalışıyor.. acele edersen kalkış zor ... kullandığım araç baz donanım dı .. kalorifer de sıkıntı yaşadım ya üşüdüm klimayı açarak yada sıcaktan piştim.. ( alınacaksa otomatik klimalı araç alınmaı derim alışan için çok zor bir keyif).. aklıma gelenler bunlar sormak istedikleriniz varsa .. beklerim
İNSİGNİA ile kıyaslanmaz bile2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Bu arada Ahmetbey köftecisi Beeyaz köyde de açılmış Ahmet beye kadar yorulmadık.... HIM enfes bir köfte ziyafeti çektik telefon pili az olduğu için görüntü alamadık (özürlerrrrr )2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Tüketimine bakmadım.. çünkü full çıkmadık.. 218 lerde devir 3700 leri geçmiş gibiydi sanırım .... araç 2700 km de2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatroshafta sonları eşşek turları iyi olur abi2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sufy.. sonhız olarak 218 leri gördüm.tork aralığı az bişi uzun bundan dolayı. araç iyi devirleniyor .. normal kullanım için ideal araç iç dizayn hoş değil... tek hoşuma giden tarafı (kıskandığım taraf ) ışıklarda durduğunda araç stop ediyor debriyaja bastığında tekrar çalışıyor..
İNSİGNİA ile kıyaslanmaz bile
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: uzmanOrjinal yazı sahibi: Sufy.. sonhız olarak 218 leri gördüm.tork aralığı az bişi uzun bundan dolayı. araç iyi devirleniyor .. normal kullanım için ideal araç iç dizayn hoş değil... tek hoşuma giden tarafı (kıskandığım taraf ) ışıklarda durduğunda araç stop ediyor debriyaja bastığında tekrar çalışıyor..
İNSİGNİA ile kıyaslanmaz bile
1.6 dizel passat 2.0 130 luk insigniadan daha hızlı.Bizimkisi 210 u geçemedi.2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09ben 2.0 130luk insignia ile 230u çok rahat gördüm, passatı her türlü yer bence.... yeni passat 1.6 diesel 105 hp değilmiydi?2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
Yorum