Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Sports Tourer Almayı düşünüyorum !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Sports Tourer Almayı düşünüyorum !

Arkadaşlar merhaba,
    İlk insigniamı aldığımda,aslında aklımda Sports Tourer vardı hep,ama fiyat uymadığı için almamıştım.Şimdi 2.bebekten sonra daha bir ihtiyaç oldu gibi.Sports Tourerların 2.el piyasası malum.Bende temiz 2.el bulursam almayı düşünüyorum.Ama hala kararsız kaldım,onun için sizlerede konuyu açma ihtiyacı hissettim..Fikirleriniz benim için çok önemli.
    Benim şu andaki aracım 2010 cosmo dvd800.Sports tourer sahibi olup takas etmek isteyen olursa görüşebiliriz.
    Bu arada sahibinden.com daki ilanların hepsini inceledim,onlarlada temas halindeyim
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Ynt: Insignia Sports Tourer Almayı düşünüyorum !

Sports tourer siyah cosmosu ben ılk ınsıgnıa bakmaya gıttıgımde cok hosuma gıtmıstı ayrı bır agresıf havası vardı. Da 2. bebegın neyı fazla geldı abı sımdıkı arabayada bu degısıklık dustu aklına ?
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

ateşin bacayı sarmasının resmidir işte bu konu hadi hayırlısı bakalım dediğim gibi ama; panoromik tavansız ve 19 jantsız bi st düşünülemez....
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
        Sports tourer siyah cosmosu ben ılk ınsıgnıa bakmaya gıttıgımde cok hosuma gıtmıstı ayrı bır agresıf havası vardı. Da 2. bebegın neyı fazla geldı abı sımdıkı arabayada bu degısıklık dustu aklına ?
        Ömür,benim ilk çocuk 8 yaşında 2.si 1 aylık.Her ikisininde ayrı ayrı malzemeleri var,çocuk arabası ,puseti çantaları v.s hepsi ayrı ayrı.Birde ben yazın çok sık hafta sonları kaçamakları yaparım.Bu kararı vermemdeki en büyük sebep,geçen gün ufaklığı ilk dışarı çıkardığımızda bebek arabasının bagaja zor girmesi oldu.Neyse sonra baktım tutma yerindeki o yumuşak sünger parçalanmış bagaja koyarken.Dedimki bu bagaja daha neler neler girecek.İşte o an karar verdim bize station bir araç lazım.Tabi bu öncelikle insignia olmalı
        Aslında aklımda audi allroad falanda var ama..neyse..
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Audi mi ? İnsignia'ya ihanet yok abi haha
          Şaka bir yana abi sen zaten İnsignia'yı biliyorsun.Audi iyice bi araştır kıyaslamanı yap derim.Hem bütçe olarak hem araç olarak...

Yorum

Bende yola Sports Tourer olarak çıktım. Ama metro mavi, panoramik tavan ve navigasyon diye almak istedigim icin aracı bir turlu temin edemediler. Ve bunun ozel siparise girmedigini soylediler. Uzun bir bekleyisin ardından (Yaklasik 6ay) bende dayanamayarak aracımı sedan olarak aldım. Benim ST tercih sebebim, station wagon araçları cok sevmem ve goruntusunun bana daha hos gelmesi, arka bas mesafesinin daha yuksek ve ferah olması, yalnız size soyle bir tavsiyem olacak. Aracin icini siyah kesinlikle dusunmeyin derim. Cunku arka camlar orjinal olarak koyu geliyor ve aracin ici inanılmaz kasvetli oluyor. Panoramik tavanı siddetle tavsiye ederim. Ama yok derseniz en azından bej ve kibo doseme ile almanız olacaktır. Diger tarafta ST'nin kendimce begenmedigim tek yanı dikiz aynasından baktıgınızda arka gorus alanının cok dar olması, aynı zamanda bagaj yukleme agzi da biraz dar ama isinizi gorur diye dusunuyorum.. (Benimde bebek arabasını katlamadan bagaja koyma projelerim vardı da..) Bunun yanında otomatik bagaj kapağı, ferahlık ve goruntu bence harika..

Yorum

yakışır ihihi bence de pan.sunroof kesinlikle olmalı. ilanlara baktımda 19" jantlı göremedim

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                yakışır ihihi bence de pan.sunroof kesinlikle olmalı. ilanlara baktımda 19" jantlı göremedim

Bu arac forum uyesi bir arkadasimizin yanilmiyorsam ..

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

Bagajin kullanisliligini oncelikle test edin derim
                  Grupta ST olan bir arkadas destek verebilirse sahane olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                    Bagajin kullanisliligini oncelikle test edin derim
                    Grupta ST olan bir arkadas destek verebilirse sahane olur
                    Evet lasermagic vardı kullanan ama o da bayağıdır görünmüyor ortalıkta
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ilanları gezerken bu gözüme carptı.gerçi 25 ocakta verilmiş ilan ama bi bakın isterseniz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Blackwind
                        Orjinal yazı sahibi: cagri

Bu arac forum uyesi bir arkadasimizin yanilmiyorsam ..

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

evet araba benim araba yurt dışı işlerimden dolayı zaten fazla kullanılmamıştı araba, şimdi yurt dışında daha çok bulunma gerekliliğinden satmayı düşünüyorum
                        .

Yorum

Evet Speedyy aracınız çok güzel maşaallah Ama malesef sw araçlar türkiyede çok prim yapmıyor,inşallah istediğiniz fiyatlara satarsınız.Yinede satılmazsa sizinle irtibata geçelim.Size özelden msj.attım.
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

@speedy
                            Bende incelemiştim aracınızı arabamı almadan önce.. Hayırlısı olsun şimdiden size..

Yorum

Hayirli satislar.. Umarim istediginiz fiyata satabilirsiniz

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                              X