Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ARAÇ KAPLAMA KARDİNAL KIRMIZI???
Collapse
X
-
Ynt: ARAÇ KAPLAMA KARDİNAL KIRMIZI???
oooo canavar. Bence yakışır senin aracada. Bunun üstüne polisaj yapılıyormuki birde onu sor bence bazılarına yapılıyor bazıısına yapılmıyor dıye bılıyorum ben2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
-
Bir akslik çıkmazsa 10 Nisanda s2000 gelecek oda folyolu bir bak sorunları varmı yokmu görürsün sorarsın
Bu arada orjialliğini bozma white tiger tırt tiger olur
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Kırmızı gayet güzel ve "farklı" olacağından eminim. Ayrıca arkadaşımın kaplattığı şu mavi de güzel.
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaBende kaplama olarak mat gri rengini çok beğeniyorum. OPC kaplanada yakışacağına eminim gri siyah kombinasyonu arabalarda çok hoş duruyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Vexx
Yorum
-
kırmızı olsun 5 lira fazla olsun ihihi kırmızı daha hoş durur bence ama bu renk işi tamamen zevk işi bide cesaret işi bence sen arabanın bi resmini cek fotoshop ta boyattır ona göre renk seç düşünsene beyenmedin kaplama rengini faciaaaaaaaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum