Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vallah nere yazacamı şaşırdım buraya yazım dedim..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Vallah nere yazacamı şaşırdım buraya yazım dedim..

Arakdaşlar,

Haziran'da baba oluyoruz kısmetse, fakat birde insignia bebeğimiz var malum araba batmasın diye şimdiden önlemler almaya çalışıyorum. http://www.babycarseats.com/Sunshine...30-XW1034.html burada çok güzel bir ürünler buluyorum Türkiye'de bunu gibi ürünlere nereden bulabilirimf fikiriniz var mı..

Teşekkürler

Ynt: Vallah nere yazacamı şaşırdım buraya yazım dedim..

hocam öncelikle Allah tamamını erdirsin...

İlk 6 ay zaten paşa ters yönlü oturacak ana kucağında, daha sonra grup 1 kolutğa geçince normal yönde oturmaya başlayacak. Bizim koltuklarında mesafi geniş kolay kolay sürücü koltuğuna müdahele edemez Ağırlıklı olarak arka koltuk tabanı kirlenecektir. Ben koltuklara leke önleme yaptırmıştım sonax' da. Şu ana kadar sorunsuz şekilde koltuklar lekelerden arınıyor. Ama 2 yaşdan sonra her koltuk tehlikede olacaktır
    Bahsettiğinize benzer ürünleri internet üzerinden bulabilrisiniz. Örneğin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: keramos
      hocam öncelikle Allah tamamını erdirsin...

İlk 6 ay zaten paşa ters yönlü oturacak ana kucağında, daha sonra grup 1 kolutğa geçince normal yönde oturmaya başlayacak. Bizim koltuklarında mesafi geniş kolay kolay sürücü koltuğuna müdahele edemez Ağırlıklı olarak arka koltuk tabanı kirlenecektir. Ben koltuklara leke önleme yaptırmıştım sonax' da. Şu ana kadar sorunsuz şekilde koltuklar lekelerden arınıyor. Ama 2 yaşdan sonra her koltuk tehlikede olacaktır
      Bahsettiğinize benzer ürünleri internet üzerinden bulabilrisiniz. Örneğin

Sağolasın.. Teşekkür ederim. Yaw bende göya koruma yaptırdım 3M 'den ama ne olur ne olmaz.. işte birde bizim döşeme bej olunca .. döşemelere baktıkça şimdiden ilerisini görebiliyorum

Yorum

Tekzen de gormustum bu urunu
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
        X