Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tempra
Collapse
X
-
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Ynt: Fiat Tempra
Where to get one:http://www.gizmag.com/soundracer-v8-video-review/14019/A Christmas present for my brother, Shonky. Plug it into your car stereo, and the Sou...
Herhalde bir kaç ses bulunuyor. Yukardaki V8. BU V12 Ferrari sesi olan modeli. Bu bayağı iyimiş
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
Tempra'mızda Zeki Müren'in CDleri vardı. Tabi o zamanlar MP3 falan yok. Hiç sevmediğim bi tarz olsada arabaya inip inip tek tek Paşa'mızın şarkılarını dinlerdim gizli gizli... Bilgisayarda yok mp3lü telefon yok. Tek kurtuluş Temmpra CDçalarıydı...[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Yorum
-
heyyt be universitede öğrenciyim 2. sınıfın başlarında biz de aldık hem de beyaz tempra sxak
çok kral arabaydı beyazları bi ayrı moda bi ayrı karizmaydı.. dijital klima ve orjinal uzaktan kumandalı alarmı vardıbeyaz tempra sayıkladım babama en az 1 yıl,hayalimdi çünkü..
1993 1997 arasının bence orta sınıf için en karizma arabasıydı.. bir de genç işi tipo vardı o da güzel arabaydı..
gerçi tipo hala gençler ile birlikte yaşamaya devam ediyor..
dip not;
tempra 2.0 ie 16V cat 150 - 155 ps arası bir motor gücüne sahip olmalı? 0-100 ise 8,5 sn diye hatırlıyorum?
yani ciddi bir arabaydı..
aynısından tipo 2.0 ie 16V de vardı ateş kırmızısı beyaz tempra dan sonra o hep hayallerimi süslerdi.. ondaki göstergeler analog + dijital karışıktı.. o da hatırı sayılır bir arabaydı?
bir dip not daha 2.0ie tempra motoru fiat coupe de kullanılan motor ile aynı olmalı
Yorum
-
vayy be özlemişiz arkadaş. 3 tane tempra eskıttık. Beyaz SX_AK nın neydı benden cektıgı . 10 yaşımda kacırmaya basladım pikniklerde vs baktı olacak gıbı degıl babam öğretmişti iyice .sonra vectra dti ye terfi ettik. o da çok çekti bendenhnnn diyince hemen power yazardı
çok kral arabaydı vesselam
2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Yorum
Yorum