Ynt: Masaüstü PC İçin Yeni Kasa Alıyorum Tavsiyeleriniz..
amac evde iş yerınde kullanmak ıcın alıyorum cocuklar oyun falan da oynuyorlar
aslında masa ustu benım ıcın daha ıyı ama yer kaplaması kablo kalabalıgı can sıkıcı
ıyıbırsey alıp yıllarca sorunsuz kullanmak ıstıyorum agır bır programda yok sadece ısyerı kamera programı var agır olarak az sorun cıkartıgı ıcın dell tercıh ettım bılgısayarlardan da pek anlamam acıkcası
Dell XPS L501X H501S 74P45 i7-740QM 4GB 500G 15.6 bu ürün çok güzel I7 işlemcisı var 4g ram ve diski ihtiyaçlarınızı karşılar güzel bir makine bu özellikteki diğer modellerede bakabilirsiniz Asus veya Hp Pro serisi de olabilir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: celikler05
amac evde iş yerınde kullanmak ıcın alıyorum cocuklar oyun falan da oynuyorlar
aslında masa ustu benım ıcın daha ıyı ama yer kaplaması kablo kalabalıgı can sıkıcı
ıyıbırsey alıp yıllarca sorunsuz kullanmak ıstıyorum agır bır programda yok sadece ısyerı kamera programı var agır olarak az sorun cıkartıgı ıcın dell tercıh ettım bılgısayarlardan da pek anlamam acıkcası
Ben Asus N61Jq aldım forumdan da Gökhan abinin tavsiyesiyle biraz da. Çok memnunum, nazar değmesin. Bahsi geçen Dell den de tek eksiği, Dell in 2 GB Nvidia GT 435 ekran kartı var, bendekininde 1 GB ATI Mobility Rodeon HD 5730. Model olarak bendeki daha yüksek, bellek olarak da Dell inki. Arada sanırım 500-600 TL fiyat farkı var. Bir düşünün derim.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum