Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzin fiyatları neden bukadar yuksek ve protesto etme zamanı geldi mi ?!?!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Benzin fiyatları neden bukadar yuksek ve protesto etme zamanı geldi mi ?!?!

benzinle alakası yok ama bir belgesel var.

"Zeitgeist - Addendum"
    "Zeitgeist - Remastered"

olmak üzere 2 bölüm. ikisinide izlemenizi tavsiye ederim
    (benzinden daha önemli, elimizden nelerin alındığının belgeseli)
    InsigniaTEAM

Yorum

Ynt: Benzin fiyatları neden bukadar yuksek ve protesto etme zamanı geldi mi ?!?!

Çağrı belgeseller almanca mı? altyazı vs varsa link koyae mısın? teşekkürler...

Yorum

dublajı ingilizce, Türkçe altyazısı var. indirdiğin yerde altyazı çıkmazsa atıyım abi istersen.
        InsigniaTEAM

Yorum

Link ??? sana zahmet olcak Çağrı

Yorum

abi şuan sınav haftasındayız, arkadaşlarım bizde, bilgisayara çok bakamıyorum, haftasonu yardımcı oluyum
            InsigniaTEAM

Yorum

ne demek çağrı, önce sınavlar gelir

Yorum

Benzin fiyatları neden bukadar yuksek ve protesto etme zamanı geldi mi ?!?!

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                Arkadaşlar adamlar bütün sabır taşlarını kırıp ezdi. 1LT benizn 3,15 tl ????
                Aklınıza gerebilecek tüm barışçıl protesto şekillerini paylaşmanızı rica ederim.
                Valla kenidmi dolandırılmış gibi hissediyorum. Hatta hakarete uğramış gibi!?!?!
                Sitenin kuruluş zamanındaki yazılara bakıyordum. Benzin fiyatı ile ilgili Nurettin Beyin yazısını görünce tebessüm ettim. 4 yılda işimizde bu karlı bir artış olsa hayat normal diyeceğiz ama benzin fiyatlarına yetişmek ne mümkün. Nostalji olsun diye paylaşmak istedim. Bu arada başlık hiç eskimemiş. ihihi ihihi
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                  Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  Arkadaşlar adamlar bütün sabır taşlarını kırıp ezdi. 1LT benizn 3,15 tl ????
                  Aklınıza gerebilecek tüm barışçıl protesto şekillerini paylaşmanızı rica ederim.
                  Valla kenidmi dolandırılmış gibi hissediyorum. Hatta hakarete uğramış gibi!?!?!
                  Sitenin kuruluş zamanındaki yazılara bakıyordum. Benzin fiyatı ile ilgili Nurettin Beyin yazısını görünce tebessüm ettim. 4 yılda işimizde bu karlı bir artış olsa hayat normal diyeceğiz ama benzin fiyatlarına yetişmek ne mümkün. Nostalji olsun diye paylaşmak istedim. Bu arada başlık hiç eskimemiş. ihihi ihihi
                  Zamanla herşey bize ....

Yorum

Keske nurettin abinin actigi kadariyla kalsaymis benzin...
                    F30 Sport+

Yorum

Eski değerleri geçtim, benzin 4 TL olsa yarın insignia alırım tekrar. ((
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Keske nurettin abinin actigi kadariyla kalsaymis benzin...
                        Hepsi Nurettin Üstadın yüzünden zaten
                        Ama bu böyle gelmiş ve gidiyor ve biraz daha gidecek gibi
                        Tüm Dünya'da benzer trend var biz kendimize uygun şekilde yontup ....
                        Güncel bir örnek 6.Elma
                        Zamanı olan okusun

bir tane insan da çıksın şu konuda mantıklı açıklama yapsın diye bekledim. herşeyi toplumdan beklememek lazımmış. öncelikle bu iphone 6'nın fiyatı yüksek mi değil mi? neye göre veya kime göre yük…

Yorum

İşleniyor...
                        X