Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzin fiyatları neden bukadar yuksek ve protesto etme zamanı geldi mi ?!?!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Benzin fiyatları neden bukadar yuksek ve protesto etme zamanı geldi mi ?!?!

Arkadaşlar adamlar bütün sabır taşlarını kırıp ezdi. 1LT benizn 3,15 tl ????
    Aklınıza gerebilecek tüm barışçıl protesto şekillerini paylaşmanızı rica ederim.
    Valla kenidmi dolandırılmış gibi hissediyorum. Hatta hakarete uğramış gibi!?!?!
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Ynt: Benzin fiyatları neden bukadar yuksek ve protesto etme zamanı geldi mi ?!?!

"dikkat bebek var" yazısı gibi, "dikkat! bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor" yazılı bir şey vardı, aynı bebek yazısı gibi, ondan bulup arabaya asmak lazım

birkaç gün önce 2,89 dan almıştık,
    3,15-2,89= 0,26 x 65 lt. = 16,9 TL zam...

InsigniaTEAM

Yorum

Ynt: Benzin fiyatları neden bukadar yuksek ve protesto etme zamanı geldi mi ?!?!

Kimse kusura bakmasın ama daha önce çok duydum protesto felan hepsi fıs çıktı...Bu iş 50-100 kişiyle olcak iş değil.
      Soner

Yorum

aklıma gelen en büyük protesto olarak büyük bir kitle oluşturarak, birkaç gün araba kullanmamak lazım.
        ama işte kaç kişi uygulayacak.
        arabasız yapamayan var, gerçekten araba kullanmaya ihtiyacı olan var vs.
        çok zor iş gerçekten
        InsigniaTEAM

Yorum

Benim aklıma şey geliyor araba kullanmamamk değil de ?
          Arabaya bir simge yerleştirmek. Turuncu bir bez parçası mesela ? En azından şehirde bir çok insan o Turuncu bez parçasını arabasına takarsa. Bir nevi referandum gibi olur. Çokğunluk takarsa da Politikacıların belki bir lambası falan yanar.
          Yada printten yazı. Ben dunyanın en pahalı benzini kullanıyorum şeklinde ? ...
          Bence en iyi si turuncu bez...Varsa Uye olduğunuz diğer forumlar yazalım bu fikri bence!!!
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
            Benim aklıma şey geliyor araba kullanmamamk değil de ?
            Arabaya bir simge yerleştirmek. Turuncu bir bez parçası mesela ? En azından şehirde bir çok insan o Turuncu bez parçasını arabasına takarsa. Bir nevi referandum gibi olur. Çokğunluk takarsa da Politikacıların belki bir lambası falan yanar.
            Yada printten yazı. Ben dunyanın en pahalı benzini kullanıyorum şeklinde ? ...
            Bence en iyi si turuncu bez...Varsa Uye olduğunuz diğer forumlar yazalım bu fikri bence!!!
            Katılıyorum. Bencede araba üzerine takılan küçük bir bez parçasını simge yapabiliriz. Ayrıca min. 1-2 ay boyunca arabanın arkasına "BU ARAÇ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYOR" gibi
            klasik bir slogan yazabiliriz. Tabi ayrıca önemli olan bu sloganı Türkiyedeki büyük kitlelere ulaştırmak. Bunun içinden FACEBOOK da bir grup kurmak gerekiyor, "DÜNYADAKİ EN PAHALI BENZİN TÜRKİYEDE" gibi bir ismi olmalı. Tüm arkadaşlarımıza linki göndeririz. Öyle bir konu ki bence herkes üye olmak ister. Ayrıca burda hem insignianın hemde insigniateam reklamını yaparız. Banner lar hazırlarız. jpg veya pdf formatında. Renkli ve siyah beyaz. Facebook ve insigniatem üzerinden bu bannerları dağırız. Printerden çıktı alıp yapıştırırız. Ayrıca örnek olsun diye Zeytin, Facomx, turquaz72 ve bulabildiğimiz bir kaç insignia yı da bir araya getirip fotoğraflar çekeriz; Turuncu kurdela bağlanmış ve arka pencereye "Banner yapıştırılmış halde". Ankara ve diğer illerdeki dostlarımızdan da benzer fotoğraflar çekmesini isteriz. Hem foruma hemde facebooka koyarız. Slogan bulma yarışmaları düzenler, tişört hediye ederiz, dikkat çekeriz.
            2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Ayrıca her gün Enerji Piyasası Belirlerme Kurulunun belirlediği tavan benzin fiyatlarını gösteren bir link kurarız.
              Düşük fiyatlara Türkiyedeki e-mailleri database olarak satıyorlar. Onlardan satın alırız. Tek sayfalık bir newsletter çıkartırız.
              Sadece benzin konusundaki son gelişmeleri ve diğer ülkelerdeki benzin fiyatlarını gösteren. Baştan herkeze bu e-mail atarız.
              Bu e-malin düzenli gelmesini istiyorsanız insigniateam forumundan üye olunuz deriz. İlgilenenlere haftalık newsletter ve günlük benzin fiyatları
              bilgisini göndeririz.
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Türkiye, dünya üzerinde karayoluna bağımlı ülkelerin başında. Bu nedenle bence hayati maddelerin üreticilerinin ve taşıyıcılarının ve sanayinin bu protestoyu yapması lazım. Sonuçta 150km bir yol için çoğu nakliyeci 500-800TL arası para alıyor. Ki bunun 450 si zaten mazota gidiyor. Bu durmda hem nakliyeci hem malını naklettiren firma hem de son alıcı kazık fiyatlardan alıp karını azaltıyor.

Oysa yıllar önce İngiltere'de olduğu gibi bu kesim eylem yapıp nakiye vb işler 2 hafta dursa bu benzin-mazot fiytaları vb aşağı çekilir.

Bunun yanında vartandaşımız ben de dahil araba bağımlısı oldu. Arabası olup da toplu taşıma kullanan çok az, bu sayede benzine ve benzeri yakıtlara bağımlılığımız artıyor ve ne olursa olsun bu ürünleri kullanmak zorunda kalıyoruz. Bizimgibiler için en iyi protesto aylarca kontakj açmadan toplu taşımayı kullanmak.

Ama bu dediklerim TR'de yapılamaz şeyler maalesef

Yorum

vay be konu açıldığında 3.15miş bedavaa!!1 şuan 3400 ( helal olsun bu hükümete helal olsun bunlara kanıp, oy verenlere...
                  F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    vay be konu açıldığında 3.15miş bedavaa!!1 şuan 3400 ( helal olsun bu hükümete helal olsun bunlara kanıp, oy verenlere...
                    artık her depo 17,50 TL daha fazla para veriyorsunuz
                    InsigniaTEAM

Yorum

Bu benzin fiyat artışını durduracak birileri yok mu.....
                      Benzin fiyatları aldı başını gidiyor,,,,
                      mad
                      OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

ne güzel gelir kaynağın (sömürge) varken neden benzin fiyatlarını indirip gelirine mani olsun ki? hem petrol araçlarına mahkum et insanları sonrada zorla ellerine verdiğin 3 kuruş parayı geri al. daha ne olsun, sömürgenin alası walla...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ERCÜ(krz45)
                          Bu benzin fiyat artışını durduracak birileri yok mu.....
                          Benzin fiyatları aldı başını gidiyor,,,,
                          mad

bunu sadece bilinçli bir halk sandıkta durdurabilir..
                          F30 Sport+

Yorum

arkadaşlar öyle ya da böyle araçlarınıza LPG taktırmayı tavsiye ediyorum, bazılarının algıladığı gibi LPG taktırmak kötü birşey değil. sonuçta kaliteli araca biniyorsak enayide değiliz yani. benzin fiyatları düşmeyeck, LPG de zaten haddinden fazla vergi ile dolu ama zararın neresinden dönerseniz kardır.

aşırı zam ve vergi bindirenlere mad

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen77
                              arkadaşlar öyle ya da böyle araçlarınıza LPG taktırmayı tavsiye ediyorum, bazılarının algıladığı gibi LPG taktırmak kötü birşey değil. sonuçta kaliteli araca biniyorsak enayide değiliz yani. benzin fiyatları düşmeyeck, LPG de zaten haddinden fazla vergi ile dolu ama zararın neresinden dönerseniz kardır.

aşırı zam ve vergi bindirenlere mad
                              katılıyorum
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X