Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paypal dan veya Sanal Karttan anlayanlar Yardımınız gerekli

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Paypal dan veya Sanal Karttan anlayanlar Yardımınız gerekli

Arkadaşlar bir yerden alışveriş yapacağım ödeme seçenekleri arasında havale yok kredi kartımı da kullanmak istemiyorum o yüzden bankamatik kartımla iş bankasından sanal kart oluşturacağım. Merak ettiğim birkaç husus var.

İş bankasından internet üzerinden sanal kartı oluşturduk diyelim.
    1.Bize kredi kartı numarası, güvenlik kodu, son kullanma tarihi gibi bilgiler verecek mi? Çünkü alışveriş yapacağım sitede bu bilgileri istiyor.
    2.Aynı zamanda bankamatiğimde Maestro yazıyor bunun karşılığ Master Card mı olacak yani ödemeyi yaparken Visa yerine bunu mu seçeceğim?
    3.Bu bilgileri paypalde de istiyor kayıt esnasında. Sanal kart oluşturduktan sonra Paypale nasıl para aktarabilirim hiç tecrübem yok bu konuda.
    İnşallah bilen birileri çıkar
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Ynt: Paypal dan veya Sanal Karttan anlayanlar Yardımınız gerekli

Hasan kardeşim sanal kart yapabiliyorsun ama işbankasının Maxipara adlı bir kredi kartı var. nasıl bir kredi kartı bu. İçine senin yatırdğın kadar limitin oluyor aynı hesap kartı gibi sadece tek farkı ne biliyomusun kardeşim. hesap kartınla taksit yaptığını düşün

Orjinal yazı sahibi: Hasan
    Arkadaşlar bir yerden alışveriş yapacağım ödeme seçenekleri arasında havale yok kredi kartımı da kullanmak istemiyorum o yüzden bankamatik kartımla iş bankasından sanal kart oluşturacağım. Merak ettiğim birkaç husus var.

İş bankasından internet üzerinden sanal kartı oluşturduk diyelim.
    1.Bize kredi kartı numarası, güvenlik kodu, son kullanma tarihi gibi bilgiler verecek mi? Çünkü alışveriş yapacağım sitede bu bilgileri istiyor.
    2.Aynı zamanda bankamatiğimde Maestro yazıyor bunun karşılığ Master Card mı olacak yani ödemeyi yaparken Visa yerine bunu mu seçeceğim?
    3.Bu bilgileri paypalde de istiyor kayıt esnasında. Sanal kart oluşturduktan sonra Paypale nasıl para aktarabilirim hiç tecrübem yok bu konuda.
    İnşallah bilen birileri çıkar
    Beyaz tutkudur.

Yorum

Bankamatik kartından sanal kart açılamıyormuş bunu da deneyerek öğrenmiş olduk maad

Yorum

Sorumu değiştiriyorum Paypal hesabı olan ve benim ona gerekli parayı yollamam halinde Paypaldan ödeme yapabilecek olan biri var mı?

Yorum

İşleniyor...
        X