Konudan da anlaşıdığı gibi kapalı garaj . yıkaması içinde aylık belirli bir ücret karşılığında detayları görüşmek için bana tel açın ltf gidip görüşelim anlaşaılım derim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Detailing çalışması İçin KAPALI GARAJ . bulundu...
Collapse
X
-
Ynt: Detailing alışması İçin KAPALI GARAJ . bulundu...
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SufyKonudan da anlaşıdığı gibi kapalı garaj . yıkaması içinde aylık belirli bir ücret karşılığında detayları görüşmek için bana tel açın ltf gidip görüşelim anlaşaılım derim
anlaşalım abi....2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Ynt: Detailing alışması İçin KAPALI GARAJ . bulundu...
Orjinal yazı sahibi: SeyyahNerede bu garaj? Sufy Hocam..
Bu işe en çok Turkuaz72 sevinecek2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Ynt: Detailing çalışması İçin KAPALI GARAJ . bulundu...
Orjinal yazı sahibi: SufyKonudan da anlaşıdığı gibi kapalı garaj . yıkaması içinde aylık belirli bir ücret karşılığında detayları görüşmek için bana tel açın ltf gidip görüşelim anlaşaılım derim2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Ynt: Detailing çalışması İçin KAPALI GARAJ . bulundu...
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: SufyKonudan da anlaşıdığı gibi kapalı garaj . yıkaması içinde aylık belirli bir ücret karşılığında detayları görüşmek için bana tel açın ltf gidip görüşelim anlaşaılım derim2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
Yorum