Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: BENZİNE ZAM

vallahi aslında hiç araç almamak lazım.Baksanıza bir taraftan akaryakıt zamları,diğer taraftan her yere radar uygulamaları...Hafta sonu bile keyifle binemez oldum aracıma
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Arkadaşlar daha önce sizlede paylaştığım protesto için ben kendi çapımda yaklaşık olarak 3 haftadır arabamı garajda tutuyorum, buradaki arkadaşlarımdan da bir destek için paylaşmıştım ancak üzülerek yine hüsranla yarıda kalan bir çalışma oldu ben yine bu protestoma devam ediyorum gerekirse ikinci ayda arabamı garajda tutucam ve servis + minibüs şeklinde gidip geliyorum göz göre göre enayi yerine koyulmak gücüme gidiyor o yüzden PROTESTOYA DEVAM....
      Sadece Sakaryasporluyuz....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: thehunturk
        1.6 tdi bi araç bakmak lazım
        Valla haklısınız ama dizelde artık çare değil.At arabası alsak adamlar yem'e zam yapacak
        1.6 T Cosmo Siyah

Yorum

Benzin 4,20 TL mazot 3,66 TL sabah arabalara bakıyorum % 75 inde bir kişi var.İki-üç kişi olan araba sayısı çok çok az

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
            Benzin 4,20 TL mazot 3,66 TL sabah arabalara bakıyorum % 75 inde bir kişi var.İki-üç kişi olan araba sayısı çok çok az
            Bizim işyerinde de öyle. Servis imkanı var, toplu taşıma ile gelebiliyorsun. Yok illa arabayla gelecek... Beyaz yakalıların 3 kuruşluk maaşlarıyla arabaya binip bir kuruşunu benzine bir kuruşunu otoparka verip sonra da 4lülerini yakmalarına kopuyorum. Hem israf hem de trafik...

Fiyatları protesto etmenin yolu pahalı bulduğun ürünü kullanmamaktır mümkün olduğunca. Eğer sen talep edersen arz eden de zamlar ta ki sen talep etmeyene kadar...

Yorum

4,22 trinkkk sabah yine itelemişler zammı geçen gün almıştım 2.1 TL kardayım gideyim kendime gofret alayım, paramın geri kalanıyla beypazarı sodası alacağım
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

afiyet olsun ÖMürcüm
                2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

0,75 kuruş gofret 0,50 kuruş soda kalanını ne yapacaz ?
                  2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                  2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk_Can
                    0,75 kuruş gofret 0,50 kuruş soda kalanını ne yapacaz ?
                    ona da bi bardak su içeriz
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

naneli falım alınır

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Türkiye genelinde 1 hafta araç kullanmayıp yolları boşaltsak.. 1 hafta satış olmayınca bakalım ne yapacaklar
                        AMA nerede buna uyacak millet anca şikayet ederiz.. rahatımızdan taviz versek onlarda kazancından verecekler
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                          Türkiye genelinde 1 hafta araç kullanmayıp yolları boşaltsak.. 1 hafta satış olmayınca bakalım ne yapacaklar
                          AMA nerede buna uyacak millet anca şikayet ederiz.. rahatımızdan taviz versek onlarda kazancından verecekler
                          +1

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ne zamana kadar acaba zamlar devam etcek birileri ceplerini tam dolduramadı herhalde hala zam yapıolar

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Benzine bir zam daha

Benzin fiyatlarında artış durmak bilmiyor. Geçen hafta yapılan 5 kuruşluk zammın ardından bugün de 8 kuruş zam geldi. 97 oktan benzinin fiyatı ise 10 kuruş birden arttı.Zamların ardından 95 oktan benzinin litresi 4.08 TL’den, 4.16 kuruşa yükseldi.

Yılbaşından bu yana benzindeki fiyat artışı yüzde 7.2'ye ulaştı. HAYIRli ugurlu olsun...
                              '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                              '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

sabah zamlı benzinden siftahı yaptım aklıma geçenki karikatür geldi birden

Yorum

İşleniyor...
                                X