Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: BENZİNE ZAM

lpg takın dizel fiesta gibi binin.lpg ucuz neredeyse mazotun yarısı.uzun yolda 200 yakıyor.hesap meydanda beyler.

Yorum

birçok örneği var ama canlı gördüğüm son lpg örneğini anlatıyım
      Zafira yetkili serviste yatıyor şuan, aşırı ısıdan segmanlar kaynamış, sıkıştırıp bırakmış. motoru açamıyorum diyor servis müdürü. motor bloğuyla içindekiler bütün bir parça olmuş
      lpg'nin bu araca bu zamana kadar getirdiği kâr ne kadar bilmiyorum ama 6.000 TL bir anda götürdü servis ücreti ayrıca 2 ay boyunca da yattı araba serviste.

kendinizi şanslı hissediyorsanız lpg taktırıp bir sorun yaşamadan da satın derim yoksa sizin elinizde patlarsa taksit taksit ettiğiniz kârı servis tek seferde alıyor
      10 yaşında 200.000'de lpgsiz 2.0 araca biniyorum, çok şükür motorda tık yok sıkıntısız biniyoruz ihihi
      InsigniaTEAM

Yorum

İstanbulun bitmek tükenmek bilmeyen trafik sorununa kesin çözüm buldu hükümet.ne gerek var alt geçit üst geçit yol yapmaya.yap benzını 7 lira bak yolda araba kalıyo mu.valla tebrik etmek lazım muhteşem bi çözüm ve sonuca ulaşmaya cok az kaldıistanbullu biraz daha sabrederse bütün trafik çilesi bitecek.allah hükümete zeval vermesin

Yorum

56.5 litre(3.63 ten 205 liralık) dizel ile şehir içinde 612 km yaptım.100 km de 9.2 litre. En son zamdan sonra km de 335 yaktı.

Yorum

255 tl aldı 710 km de gittim.120 yi geçmedim pek çoğunlukla efendi kullanım bir kez passat 2.0 tdi bir kez de Q7 le it dalaşımızı saymazsak tabi..239 u da gördüm onu da atlamayalım bu arada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Aybars
              255 tl aldı 710 km de gittim.120 yi geçmedim pek çoğunlukla efendi kullanım
              Bu şehir dışı verisi galiba.

Yorum

doğrudur.şehirdışı verisi...

Yorum

Başarılı bir oran tebrikler..
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Aybars
                    255 tl aldı 710 km de gittim.120 yi geçmedim pek çoğunlukla efendi kullanım bir kez passat 2.0 tdi bir kez de Q7 le it dalaşımızı saymazsak tabi..239 u da gördüm onu da atlamayalım bu arada
                    şunu gördükten sonra 1.6 turboya cok yakıyor demek cok saçma.vectra 9 ları görürken bu turbonun 12 litre hakkı.gel gelelim fiyatlar aldı basını gidiyor:S bu arada passat 1.6 dizel in teknik verilerini görünce insanın canı sıkılmıyo degil

Yorum

Yarın 7-8 kuruş arası benzine zam beklendiği ile ilgili söylentiler var

Deposu boş olanlara duyrulur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drwaverunner
                        Yarın 7-8 kuruş arası benzine zam beklendiği ile ilgili söylentiler var

Deposu boş olanlara duyrulur

yinemi ya

Yorum

hiho durmak yok soymaya devam..
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

evet aynen öle, durmak yok yola devam, adamlar maşallah dur durak bilmiyorlar, o kadar yol, kavşak, köprü, viyadük yaptılar, haklarını yememek lazım ama bu gidişle o yollardan, köprülerden, viyadüklerden geçicek araç bulamayacaklar....

Yorum

7-8 az ya 15 felan yapsınlar tek seferde onlarda rahatlasın bizde

AKP

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Bu gece 8 kuruş zam geliyor - Opet Ataşehir'den aldım bilgiyi.

1-2 gün içinde de dizele zam bekleniyor fakat önceki gibi benzinden fazla mı olacak bilmiyorlar.

Yorum

İşleniyor...
                                X