Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BENZİNE ZAM

Benzinin ucuzlayacağı yok. 1.6 dizel bi araba mı alsak ne yapsak?? hiç değilse bir depo ile bin km falan yol yaparız.

Yorum

Arkadaşlar benim şahsi fikrim şöyle sitemizin girişine "Benzin Zammını Protesto Ediyoruz, Arabalarımıza 1 Ay Binmiyoruz", gerçekten merak ediyorum sizce bir ay arabımıza binmeden yaşayamaz mıyız? Yapamaz mıyız? Bu iradeli duruşu, belki diğer siteleree ve insanlara örnek olur..

Teşekkürler...
      Sadece Sakaryasporluyuz....

Yorum

Ben varım binmeyelim bir ay.Ama sadece bizim siteyle yetmez
        bütün forumlarla beraber hareket edelim.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

aynen katlıyorum okula minibusle gidicem yarından sonra 2 arabayıda otoparka cekiyorum yeter ya bunedir sömür sömür nereye kadar asosyal oldum cıktım zam yüzünden araba bir ayda 250km yapmıs

Yorum

Bence önce bir internet sitesi kuralım. bir tarih belirleyelim. atıyorum 30 mart 2011 tarihinde büyük protestomuza katılım için reklam yapalım. adwords reklamı verelim sitelere. herkesi bilgilendirelim. 30 martta protestoyu başlatalım. önce 1 hafta olsun. başarılı olursa devam edilir.

Yorum

ben katılırım...
              F30 Sport+

Yorum

bende katılırım yeter ya bu ne boyle abarttılar artık tek eglencemız var onuda elımızden alıyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: thehunturk
                  Bence önce bir internet sitesi kuralım. bir tarih belirleyelim. atıyorum 30 mart 2011 tarihinde büyük protestomuza katılım için reklam yapalım. adwords reklamı verelim sitelere. herkesi bilgilendirelim. 30 martta protestoyu başlatalım. önce 1 hafta olsun. başarılı olursa devam edilir.
                  Katılıyorum,sadece bu siteyle sınırlı kalmamalı.Bir internet sitesi kurup her yere linkini yapıştırmalıyız daha geniş bir kitleye ulaşmak için.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Arkadaşlar aklıma şu geliyor daha önce bir Radyo kanalında sabahları protesto amacıyla flaşörlerin yakılması ve söndürülmesi ile ilgili bir çalışma yapılmıştı ancak bu protesto geniş alanlara yayılmaya çalışılınca para cezası verilmişti RTÜK tarafından ne bir Tv kanalında nede Radyoda bu olay dile getirilemez olup kaldırıldı, bizim açacağımız siteye aynı durum söz konusu olabilir mi? Bence olur burada sitemizi değerlendirelim derim ilk etapta emin olun ki site takip tarayıcılarına takılacaktır (Genel Server Takibine) gerekli yerlerede bilgisi gidecektir diye düşünüyorum.

Hepimiz katılalım ve gerçekten artık YETER diyelim Dünyanın En Zengini Biz miyiz?
                    Sadece Sakaryasporluyuz....

Yorum

peki nasıl organize edilebilir tüm siteler? aslında site yönetimi düzeyinde irtibata geçilmeli diğer forumlarla...
                      F30 Sport+

Yorum

bize az arkadaşım 5 olması lazım sağa dön vergi sola dön vergi herşeye zam (buna şükür...!!!) ama mısırın libyanın durumunda olmakta vardı. Allah Başımızdakilerden razı olsun.
                        '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                        '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sefirist
                          bize az arkadaşım 5 olması lazım sağa dön vergi sola dön vergi herşeye zam (buna şükür...!!!) ama mısırın libyanın durumunda olmakta vardı. Allah Başımızdakilerden razı olsun.
                          Eyvallah kardeşim güzel yorumlamışsın ....

cok yakan araba yoktur kazanç azdır....
                          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

arkadaşlar çok sevdiğimiz insignialarımız hakkında çok dedikodu yapıyorlar. yok sorun çıkarıyormuş da çok yakıyormuş da vs vs vs ikinci el ilan fiyatlarına baktığımızda çok değer kaybettiğimizi üzülerek söylemeliyim. Abuk subuk galericiler takasata benim arabama 40 41 arası veriyorlar. neden diye sorduğumda tutulmuyo çok yakıyo sorunları varmış diyorlar. Arkadaşlar arabalarımız hem çok rahat hemde çok kaliteli. Opel yetkili servisi olarak sizi temin etmek isterim ki arkadaşım sıfır passat aldı bin pişman. yeni çıkan arabada ufak tefek sorunlar olur lütfen bunları 3. kişilerin yanında dillendirmeyelim. unutmayın KISKANILIYORUZ. bu arada çok onemli bir konuda bilgi paylaşımında bulunayım. benim gibi LPG ile binen arkadaşlarım artık insignialar için LPG YE UYUMLU SİBOP üretildi.taktırmak isteyen arkadaşlarda korkmasın artık. benzin bu fiyattayken prenslerimize binemiyoruz.LPG FELAKET DEĞİL EKONOMİ GETİRİR...
                            OTOGAZ dönüşüm bayisi olarak her konuda sonuna kadar yanınızdayım..
                            0532 523 32 36
                            tmr
                            şeytana söyleyin tüyünü bende unutmuş....

LPG li ve ÖFKELİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06BR4000
                              arkadaşlar çok sevdiğimiz insignialarımız hakkında çok dedikodu yapıyorlar. yok sorun çıkarıyormuş da çok yakıyormuş da vs vs vs ikinci el ilan fiyatlarına baktığımızda çok değer kaybettiğimizi üzülerek söylemeliyim. Abuk subuk galericiler takasata benim arabama 40 41 arası veriyorlar. neden diye sorduğumda tutulmuyo çok yakıyo sorunları varmış diyorlar. Arkadaşlar arabalarımız hem çok rahat hemde çok kaliteli. Opel yetkili servisi olarak sizi temin etmek isterim ki arkadaşım sıfır passat aldı bin pişman. yeni çıkan arabada ufak tefek sorunlar olur lütfen bunları 3. kişilerin yanında dillendirmeyelim. unutmayın KISKANILIYORUZ. bu arada çok onemli bir konuda bilgi paylaşımında bulunayım. benim gibi LPG ile binen arkadaşlarım artık insignialar için LPG YE UYUMLU SİBOP üretildi.taktırmak isteyen arkadaşlarda korkmasın artık. benzin bu fiyattayken prenslerimize binemiyoruz.LPG FELAKET DEĞİL EKONOMİ GETİRİR...
                              OTOGAZ dönüşüm bayisi olarak her konuda sonuna kadar yanınızdayım..
                              0532 523 32 36
                              tmr

sonuna kadar katılıyorum
                              F30 Sport+

Yorum

zam yapanlara selam olsun http://www.youtube.com/watch?v=WUqL2...eature=related
                                '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                                '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

İşleniyor...
                                X