Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BENZİNE ZAM

2009 agustos ayında dizel 2.54 idi 2010 agustosunda 3.33 akaryakıt vergilerine herhangi bir zam gelmedi ama fiyatlar akaryakıt şirketleri tarafından arttı elbette akaryakıttan alınan vergi çoookkkk fazla ama bu artışların tek suçlusu hükümet değil hükümetin suçu şu fiyatlara bir düzenleme yapmamakta olması akan çeşmeyi kimse kısmak istemez bir akp li olarak akp nin sonunu bu artışların getireceğini düşünüyorum
    Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

evet arkadaşlar bende böle düşünüyorum bu yükselme dünyadaki petrol varili artışlarına göre değişiyor tek suçlu devlet değil ama tabiki kar oranı inanılmaz fazla bunuda belirtmek gerek
      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        ne şanslı adamım, dün akşam depoyu fullemiştim....

64,050 litre aldı x 3.95 = 253 lira

zamlı olsaydı 64,050 x 4.03 = 258.12

5 lira kara geçmişim, yaşasın
        Sen depoyu hiç fullemezdin Hasanım hayırdır
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          ne şanslı adamım, dün akşam depoyu fullemiştim....

64,050 litre aldı x 3.95 = 253 lira

zamlı olsaydı 64,050 x 4.03 = 258.12

5 lira kara geçmişim, yaşasın
          Sen depoyu hiç fullemezdin Hasanım hayırdır

walla ilk defa oldu abi, nasıl oldu bende anlayamadım, zam olayına iyi denk geldi ama, lakin aracın çekişi düştü sanki, yakıt ağırlıkmı yaptı ne anlamadım, yada alışkın olmadığı için, yakıt verilerini ve km sıfırladım bakalım kaç km yol yapcam, bu arada aklıma takılan; aracın yakıtını tamamen bitirdim, depo 70 litre fakat 65 litre aldı, içinde yakıt olmaması gerek çünkü çizgiye bile geçti, çözemedim yada gizli bi depo filan dahamı var 5 lt alan....

Yorum

fullden alın beyler 14 şubatta %7lik indirim %14 olmuştu kamyonetin depoyu fulledim litresi 2.80den depoda 40 TL kar ettim.%7lik indirim devam ediyor.
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Yetmez ama evet. 8 lira olsun
              [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Yine mi ya :S
                Beyaz tutkudur.

Yorum

walla ilk defa oldu abi, nasıl oldu bende anlayamadım, zam olayına iyi denk geldi ama, lakin aracın çekişi düştü sanki, yakıt ağırlıkmı yaptı ne anlamadım, yada alışkın olmadığı için, yakıt verilerini ve km sıfırladım bakalım kaç km yol yapcam, bu arada aklıma takılan; aracın yakıtını tamamen bitirdim, depo 70 litre fakat 65 litre aldı, içinde yakıt olmaması gerek çünkü çizgiye bile geçti, çözemedim yada gizli bi depo filan dahamı var 5 lt alan....
                  Kaç km yapacaksın bende merak ediyorum.Yanlız benzin bitince yine fulle.Asıl tüketimin o zaman ortaya çıkar.Forumda paylaşırsın.

Yorum

fulleyip ne kadar litre benzin aldığına bakmak lazım sanırım, tahminimce 600km yol çıkaracaktır....

Yorum

benzine gelen zamlardan dolayı arabayı satmaya karar verdik..

Yorum

bu zamla 260 yapması lazım bu aracın, dünyanın en pahalı yakıtını koydum dün gece, hatta uçması lazım bence

Yorum

herhangi bir urunun fiyati yuksekse once mamul fiyatina bakmak lazim, ben faturasinda ingisniamin fiyatini gordugumde cok sasirmistim. benzinde de oyle. mamul fiyati + bir ton vergi = dunyanin en pahali benzini. bir ara antenlere siyah kurdele takip protesto yapilmisti sanki. oyle protesto mrotesto cok ucuz ve kolay kendini rahatlatma yolu bence. istersen tum arabayi kurdelele, ne fayda. eger bir urunu ya da hizmeti para verip aliyorsan tepe tepe kullanacaksin, begenmezsen tedarikciden hesap soracaksin. ama bizde oyle hak arama aliskanligi yok ki. dunyanin en pahali benzinini aliyorsam bunda benzinin degil vergilerin payi daha buyuk (vergisiz benzin fiyatlarini karsilastirmadan iddiadli oldu biraz). bu durumda soru su olmali: ` arkadas esek yukuyle vergi oduyorum, bu paralar ne oluyor?` soruya mantikli yanit alabiliyorsan ya da aldigin yanit her ne olursa seni tatmin ediyorsa sorun yok. verdigin paranin karsiligi var demektir, helal olsun. ama yok oyle degilse kurdeleyle murdeleyle olmaz bu is. cagiracaksin vekilini, `gel bakalim vekil. asile hesap ver. n`oldu benim vergiler?`
                          seker hastalari ilaclarini alsin, cocuklar sicak okullarda rahat dersliklerde egitim gorsun, kadinlari sokakta tavuk gibi kesmeyecek, yaya gecinde insan ezmeyecek vatan evlatlari yetissin ben %1000 vergili benzin almaya raziyim. mesele hukumet parti meselesi de degil, bakin simdi manyak kaddafi kuyulari yakacak. sonra ayvanin en irisi yolda, ucarak geliyor hem de. biz parti meselelerni birakip memleketi nsil ucururuz ona bakmaliyiz. `serbest kursuluk bir yazi oldu sanirim. ama baslamisken devam edeyim. hatirlarsiniz, `araba uretelim` fikri ortaya atildiginda mevcut ureticiler ` aman aman dunyanin parasi ` dediler. galiba sadece hyundai dagiticisi firma `Elbette olur` dedi. neden olmasin arkadas, girin gazetelere bakin ne adamlar ne isler yapmislar. bu insanlar bizim zenginliklerimiz. egitimi yok bir seyi yok adam araba yapmis resmen. bir baskasi tutmus evine yalitim yapmis isitma giderini %60 kismis. bir baskasi catiya tencere kapagi koymus, elektrik uretmis. ankarada bir firma sahibi urettigi elektrikli arabayi takmis plakasini kullaniyor. ama destek olan yok. ah arkadaslar su guzel Turkiyemin zenginliklerini ve gucunu gorup de halimize kahrolmamak elde degil. kendimize saygi duyup guvenmeliyiz. dunyanin altini ustune getirir bu aslan millet.
                          fikrim budur, saygilarimla.

Yorum

Çok doğru sölemişsiniz.

Orjinal yazı sahibi: murat sezgin
                            herhangi bir urunun fiyati yuksekse once mamul fiyatina bakmak lazim, ben faturasinda ingisniamin fiyatini gordugumde cok sasirmistim. benzinde de oyle. mamul fiyati + bir ton vergi = dunyanin en pahali benzini. bir ara antenlere siyah kurdele takip protesto yapilmisti sanki. oyle protesto mrotesto cok ucuz ve kolay kendini rahatlatma yolu bence. istersen tum arabayi kurdelele, ne fayda. eger bir urunu ya da hizmeti para verip aliyorsan tepe tepe kullanacaksin, begenmezsen tedarikciden hesap soracaksin. ama bizde oyle hak arama aliskanligi yok ki. dunyanin en pahali benzinini aliyorsam bunda benzinin degil vergilerin payi daha buyuk (vergisiz benzin fiyatlarini karsilastirmadan iddiadli oldu biraz). bu durumda soru su olmali: ` arkadas esek yukuyle vergi oduyorum, bu paralar ne oluyor?` soruya mantikli yanit alabiliyorsan ya da aldigin yanit her ne olursa seni tatmin ediyorsa sorun yok. verdigin paranin karsiligi var demektir, helal olsun. ama yok oyle degilse kurdeleyle murdeleyle olmaz bu is. cagiracaksin vekilini, `gel bakalim vekil. asile hesap ver. n`oldu benim vergiler?`
                            seker hastalari ilaclarini alsin, cocuklar sicak okullarda rahat dersliklerde egitim gorsun, kadinlari sokakta tavuk gibi kesmeyecek, yaya gecinde insan ezmeyecek vatan evlatlari yetissin ben %1000 vergili benzin almaya raziyim. mesele hukumet parti meselesi de degil, bakin simdi manyak kaddafi kuyulari yakacak. sonra ayvanin en irisi yolda, ucarak geliyor hem de. biz parti meselelerni birakip memleketi nsil ucururuz ona bakmaliyiz. `serbest kursuluk bir yazi oldu sanirim. ama baslamisken devam edeyim. hatirlarsiniz, `araba uretelim` fikri ortaya atildiginda mevcut ureticiler ` aman aman dunyanin parasi ` dediler. galiba sadece hyundai dagiticisi firma `Elbette olur` dedi. neden olmasin arkadas, girin gazetelere bakin ne adamlar ne isler yapmislar. bu insanlar bizim zenginliklerimiz. egitimi yok bir seyi yok adam araba yapmis resmen. bir baskasi tutmus evine yalitim yapmis isitma giderini %60 kismis. bir baskasi catiya tencere kapagi koymus, elektrik uretmis. ankarada bir firma sahibi urettigi elektrikli arabayi takmis plakasini kullaniyor. ama destek olan yok. ah arkadaslar su guzel Turkiyemin zenginliklerini ve gucunu gorup de halimize kahrolmamak elde degil. kendimize saygi duyup guvenmeliyiz. dunyanin altini ustune getirir bu aslan millet.
                            fikrim budur, saygilarimla.
                            Beyaz tutkudur.

Yorum

Yapmayın ya bu böle gitmez elbet düşecektir ha 1 sene ha 2 sene sonra kıymayın güzelim aracınıza.

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                              Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yeşil
                                Yapmayın ya bu böle gitmez elbet düşecektir ha 1 sene ha 2 sene sonra kıymayın güzelim aracınıza.

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                                biz de istemeyiz satmayı tabi ama böyle olmayacak,adamlar seçimden önce bu kadar rahatken seçimden sonra benzin fiyatları ne olur?

Yorum

İşleniyor...
                                X