Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Benzine Zam

Akaryakıt ürünlerinden 95 ve 97 oktan benzinlerin satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere litrede 8-9 kuruş artırıldı.

Akaryakıt dağıtım şirketlerinden Shell'de 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı Ankara ve İstanbul'da litrede 3,95 liradan 4,03 liraya, İzmir'de 3,94 liradan 4,02 liraya, Van'da ise 4,03 liradan 4,11 liraya yükseldi.

BP bayilerinde zam sonrası 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı Ankara ve İstanbul'da 4,03 lira, İzmir'de 4,02 lira, Van'da 4,13 liradan, Opet bayilerinde Ankara ve İstanbul'da 4,04 lira, İzmir'de 4,03 lira, Van'da ise 4,14 liraya çıktı. POAŞ bayilerinde de 95 oktan kurşunsuz benzin litrede Ankara'da 4,03 lira, İstanbul ve İzmir'de 4,02 liraya yükseldi.

97 oktan kurşunsuz benzin ise zam sonrası litrede 4,06 ile 4,17 lira arasında değişen fiyatlardan satılmaya başladı. Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

EN PAHALI BENZİN TÜRKİYE'DE

Türkiye, AB üyeleri içinde 1,90 EUro ile benzinin en yüksek fiyattan satıldığı ülke olarak birinci sırada yer alıyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'in benzin fiyatlarına ilişkin soru önergesine, yazılı yanıt verdi.

Yıldız, Eurostat'tan alınan bilgiler doğrultusunda Türkiye ile AB üyesi ülkelerdeki benzin fiyatlarını sıraladı.

Buna göre Türkiye, AB ülkeleri arasında vergili fiyat olan 1,90 euro ile benzinin en pahalı satıldığı ülkelerin başında yer alıyor.
    Türkiye'yi 1,58 euro ile Yunanistan, 1,56 euro ile Hollanda, 1,50 euro ile Danimarka, 1,48 euro ile Finlandiya, 1,47 euro ile İsveç ve Almanya izliyor.

Belçika'da benzin fiyatı 1,46 euro, İngiltere'de 1,45 euro, Portekiz'de 1,44 euro, İtalya'da 1,42 euro, Fransa'da 1,41 euro, İrlanda'da 1,32 euro, Çek Cumhuriyeti'nde 1,31 euro, Macaristan'da 1,31 euro, Slovakya'da 1,31 euro, Malta'da 1,27 euro, Slovenya'da 1,26 euro, Litvanya'da 1,25 euro, İspanya ve Avusturya'da 1,24 euro, Lüksemburg'ta 1,23 euro, Polonya'da 1,20 euro, Estonya'da 1,19 euro, Romanya'da 1,14 euro, Letonya ve Kıbrıs'ta 1,13 euro ve Bulgaristan'da 1,09 euro.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Ynt: BENZİNE ZAM

Sabah gördüm benzinliklerin fiyat tabelalarında gene fena

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

alsında bi protesto şart toplanıp yapılması lazım

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Allah belalarını versin hepsinin akşam bişey yok sabah kalkıyosun ya yeni saçmasapan bi yasa ya yeni bi saçmasapan kural ya da böyle ileri geri saçmasapan zamlar! yeter artık yav! ulan ağız tadıyla bi arabamıza da mı binemiycez bi zevkimiz var onunda içine ediyolar sağolsunlar. clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Protesto yapılsa bile kaça düşer ki onu da düşünmek lazım..Düşse düşse 3.6 lara düşer yine pahalı yine pahalı maad Bu hükümet vergi hükümeti vergiden kıstıkları anda tepe taklak olur..
          DURMAK YOK YOLMAYA DEVAM

Yorum

asıl zammı seçimlerden sonra görün. benzin 5 tl.

Yorum

ne şanslı adamım, dün akşam depoyu fullemiştim....

64,050 litre aldı x 3.95 = 253 lira

zamlı olsaydı 64,050 x 4.03 = 258.12

5 lira kara geçmişim, yaşasın

Yorum

BEŞ BEŞ BEŞ BEŞ BEŞ, DÖRT yetmez Bizim Gibi Millete Seçimlerden de AKP Zaferle Çıktığı an Fazla vermiyorum 1 Hafta içinde Benzin İnşallah 5 Lirayı Görücektir ( ama dert etmeyelim AKP Hükümeti Bize Dünyada 1 Numarayız Diye Övünebileceğimiz Bir d ÖVÜNÇ kaynağı sağladı ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN. Böyle Hükümet Düşman Başına...!!!
                '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sefirist
                  BEŞ BEŞ BEŞ BEŞ BEŞ, DÖRT yetmez Bizim Gibi Millete Seçimlerden de AKP Zaferle Çıktığı an Fazla vermiyorum 1 Hafta içinde Benzin İnşallah 5 Lirayı Görücektir ( ama dert etmeyelim AKP Hükümeti Bize Dünyada 1 Numarayız Diye Övünebileceğimiz Bir d ÖVÜNÇ kaynağı sağladı ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN. Böyle Hükümet Düşman Başına...!!!

siyasi parti görüşlerimizi seçimlerde belirtelim arkadaşlar, burası uygun yeri değil, siyasi görüşlerimizi belirtmemekte fayda olduğunu düşünüyorum, sonuçta bu hükümeti seven var, sevmeyen var, sonra burası siyasi tartışma platformuna dönebilir....

not. bu mesajdan sakın bu hükümet yanlısı olduğum düşüncesine girilmesin..... herkesin partisi kendisine ama umarım milletimiz, vatanımız için en hayırlısı ne ise o olur....

Yorum

Üstadım Bu Belirtilen Siyasi Bir Görüş Değil Toplumsal Bir Duruştur Hükümeti Eleştirmek NEDEN Sİyasi Görüş olsun Hükümet Eğer Doğru işler yapmıyorsa (Bana Göre) Eleştirenler Karşıt Görüşlü Olmak Zorundamı yada NEDEN öyle adlandırılıyor Kusura bakmayın ama İlla Eleştirebilmek için CHP li veya MHP li vs. mi olmak zorundayız AKP ye oy vermiş Biri olarak Eleştiremicekmiyiz. Siz Üstünüze Alınmayın ama Türkiyede genel kanı böyle eleştiriyorsa Kesin karşıt Görüştendir diye Siyaset Böyle olmaz Takım tutar gibi parti tutulmaz mesela ben GALATASARAYlıyım Gsli bir futbolcunun yaptığı hareketi Fbli Bir futbolcu yapsa nebiçim hareket deriz ama Gsliye ne var canım bu harekette deriz Biz PARTİLERİDE BÖYLE DEĞERLENDİRİYORUZ BU YANLIŞ MALESEF...
                    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

tabiki eleştirebiliceksiniz ama bu forumun parti eleştirme yeri olmadığını söylemek istiyorum sadece.... demek istediğm başka biri çıkar bu hükümet yanlısı olabilir, sonra tartışma platformuna döner burası, siz ona yazarsınız, o size yazar uzayıp gider... konu değişir gider, benim anlatmak istediğim bu sadece, yoksa benim siyasetle işim filan olmaz....

Yorum

yeni bir benzinci var full diye orda litresi 3.81 dün gördüm artık ordan alıcam) kullanan varmı onlardan?????
                        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                          yeni bir benzinci var full diye orda litresi 3.81 dün gördüm artık ordan alıcam) kullanan varmı onlardan?????

bu konu daha önce açılmıştı, kullananlar var, yüzde 7 daha ucuz satıolar, şuanlık bi problemde olmamıs kullananlarda...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                            Sabah gördüm benzinliklerin fiyat tabelalarında gene fena sövdüm
                            Tarih KDV Kurşunsuz Benzin 95 TL/LT Katkılı Kurşunsuz Benzin 95 TL/LT Kurşunsuz Benzin 95 (97) TL/LT Kırsal Motorin TL/LT Motorin TL/LT Gazyağı TL/LT Fuel Oil 6 TL/KG Fuel Oil 5 TL/KG Fuel Oil 4 (Kalyak) TL/KG
                            22.02.2011 (KDV'li) 3,96 3,96 3,99 3,27 3,41 2,91 1,75 1,82 2,23
                            23.02.2011 (KDV'li) 4,05 4,05 4,08 3,27 3,41 2,91 1,75 1,82 2,23

bu kadar bir fark içinmi sövdün agzını bozdun kardeşim degmez bence

2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              Orjinal yazı sahibi: sefirist

siyasi parti görüşlerimizi seçimlerde belirtelim arkadaşlar, burası uygun yeri değil, siyasi görüşlerimizi belirtmemekte fayda olduğunu düşünüyorum, sonuçta bu hükümeti seven var, sevmeyen var, sonra burası siyasi tartışma platformuna dönebilir....

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

not. bu mesajdan sakın bu hükümet yanlısı olduğum düşüncesine girilmesin..... herkesin partisi kendisine ama umarım milletimiz, vatanımız için en hayırlısı ne ise o olur....
                              2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                              2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

İşleniyor...
                              X