Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Benzine Zam

Orjinal yazı sahibi: taner
    Arkadaşlar bu geceden gecerli olmak üzere 95 oktana 9 97 oktana 10 kuruş zam var.Allah bin türlü belalarını versin dolar düşerken neyin zammı bu.Zehir zıkkım olsun aldıkları benzin mazot paraları
    Harfiyen katılıyorum. Ne hallere düştük.. Şu fiyata bak. Hele 2 ay önce 5 lirayı zorluyordu.

Madem avrupai olmaya çalışıyoruz, vergiler Co2 salınımına göre olsun. Hadi 1 liraya benzin istemiyoruz 2,5-3 lira olsun en azından. 4,5-5 lira nedir yahu!
    Zerre kadar hakkım varsa haram olsun!
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Gerçekten sonumuz hayır olsun.Geldiler başımıza bir bela,giderlerse eğer türlü türlü bela...Sistem kurulmuş çoktan!Kendini adam (!) sanan ne olduğu belirsiz bir danışmanın bile bir yılda trilyona yakın serveti bir anda olabiliyorsa gerisini bir düşünün.Kızmamak lazım benzin fiyatlarına, eee anca...
      Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

biz bu ülkeyi düzeltemeyiz bizim insanımız da düzelmez. çünkü hakkını aramayı bilmeyen aramaya çalıştığında da kıçına yiyeceği bir joptan tırsanlar, birde bişeyleri yalamaktan zevk alan insanlar olduğu sürece bu bize müstahaktır.
        2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Benzine yılın ikinci zammı geldi. Benzin fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litrede 10 kuruşluk zam yapıldı.

Bu zamla birlikte İstanbul ve Ankara'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4.75 TL'den 4.85 TL seviyelerine yükselmiş oldu.

Kaynak:Milliyet
          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
            Benzine yılın ikinci zammı geldi. Benzin fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litrede 10 kuruşluk zam yapıldı.

Bu zamla birlikte İstanbul ve Ankara'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4.75 TL'den 4.85 TL seviyelerine yükselmiş oldu.

Kaynak:Milliyet
            bu nedir böyle yaaaa angry angry angry angry angry angry maad maad maad maad maad
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Benzine ödediğim fazladan haram paranın kat kat karşılığı bu devletten çıksın.
              Ama bu zam olayında sadece benzine yükleniliyor.Tahminim iç piyasada benzin tüketimini dibe vurdurup dış ülkelerin benzin ihtiyacını Türkiye den karşılamak.Ne de olsa ülkem birilerinin emir eri durumunda şu an.Bana 4,85 Tl ye sattığı şu lanet benzini benim!!!! devletim elin gavuruna 1,5 Tl den satıyor.Haram olsun haram olsun

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

FORUMDA BİLE BENZİN ZAMMINA TEPKİ YOKSA KONU GERİLERDE KALIYORSA DİYECEK BİRŞEY YOK.HERKES HALİNDEN MEMNUN ANLAŞILAN

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

FORUMDA BİLE BENZİN ZAMMINA TEPKİ YOKSA KONU GERİLERDE KALIYORSA DİYECEK BİRŞEY YOK.HERKES HALİNDEN MEMNUN ANLAŞILAN
                  Aynı şeyi bende düşünüyorum tepkisizleştik artık malesef.
                  2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                    Aynı şeyi bende düşünüyorum tepkisizleştik artık malesef.
                    Buraya yazarak tepki vermenin hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum. Yalnızca o narin parmaklarımızı yormaktan başka bişey değil yaptığımız. Ki yapılacak bişey de yok, başımıza gelenleri halk kendisi seçti. Müstehaktır diyorum ve kaçıyorum.
                    2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Tepki versekte vermesekte yarın benzin 5.10 kuruş olabilir olağan bir durum çaresiziz yapacak bişey yok
                      Ayrıca ülkeden petrolde fışkırsa durum pek değişmez
                      2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Durmak yok arkadaslar

Yorum

bireysel olarak verebilecegim tek tepki var onunda zamani gelince vericem...
                          F30 Sport+

Yorum

Dün buluşmadan sonra benzinliğe girdim. saat 23:50 idi benzin istedim abi benzin veremiyoruz dedi. Sİstem yarım saat sonra açılıcakmış maad
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Şuanki şartlarda bu benzinin ucuzlayacağını düşünmek hayal.çünkü ülkenin enbüyük vergi geliri kapılarından birisi bu.Böyle bir değirmenin suyunu devlet kesermi hiç.
                              Devir kim ne derse desin dizel devri beyler. ben çok severek bindiğim aracımı sırf bu yüzden değiştim.açıkcası paralarımın egzosdan gaz olarak atılması artık zoruma gitmeye başlamıştı.şimdi en azından yakıt giderim azaldı aynı yolu yarıdan daha az ücretle gidebiliyorum.
                              zaten aracımızın gücünüde gözümüz yakıt ibresinde olduğu için kullanamıyoruz.ilerde opel insigniaya 1.6 dizel koyarsa tekrardan insigniaya döneceğim.allah herkese gönlüne göre versin.
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Evet haklısınız da arkadaşlar, sadece benzin mi artan... Dün alışveriş yapmaya gittim. Çocukların sürekli kullandığı süt 1,95 ten 2.45 olmuş. Yılbaşından önce arabaya aldığım cam suyu 3 tlden 4,50 tl. yılbaşından beri sürekli kullandığım ürünlere bakıyorum % 20-25 arasında artış var. Bu oran bazı ürünlerde % 50'yi buluyor. Devlet kaşıkla verdiğini kepçe ile alma yoluna gitmiş. Geçen gün bir haber okuyorum. 2012 yılında 3.6 milyon araç MTV ödememiş toplam kayıp 1.4 milyar TL. Tek bir kalemden bu kadar açık ve bu açığı kapatmanın en kolay yolu benzine zam... 2005 yılında sıfır araba alıp bugüne kadar bir tek MTV ödemeyen tanıdıklarım var. Bizim suçumuz ödemek mi? Allah rızası için şu 3.6 milyon aracı trafikten çeksinler de en azından trafik rahatlasın. Belki bizde trafikte çok takılmayıp daha az benzin yakar ve tasarruf yaparız
                                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                                X