Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: BENZİNE ZAM

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Valla Karikatüristlerimizi Tebrik etmek istiyorum clapclap clapclap

haha haha haha haha haha haha

Yorum

geçenlerde işyerimdeki mail hesabımı kontrol ederken bir önceki aracımın fabrika çıkış fiyatı ve vergileri geldi 26300 çıkış fiyatı 47000 satış gerisini siz düşünün
      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        Çok iyi ya... haha haha haha haha

Yorum

Buda penguenden

(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

hahahha bu daha bomba olmuş
            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Arkadaşlar İnsignia Team ailesi olarak bir petrol şirketi ile anlaşma şansımız olmaz mı acaba? Şirkete araçların plakaları verilse, taşıt tanıma gibi bir sistem uygulansa ve bu araçlara belirli bir indirim yapılsa olmaz mı? Sitemizden bir filo araç rahat çıkar...
              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Şuanda benzine karşı yapılabilecek en mantıklı iş bankalar ve akaryakıt istasyonları arasında yapılan anlaşmaları takip etmek bence. 3 tane 100 liralık al 50tl bonus para gibi kampanyaları olabildiğince kullanmak lazım. Sizin bahsettiğiniz olay resmi bir kuruluş olmadığımız için uygulamaya geçebilecek birşey değil gibi bence. Ama illaki bu konu hakkında daha iyi bilgisi olan biri vardır.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

zaten şu kampanyalar yüzünden depoyu nezamandır fulleyemedim her ay 50 tl bonus kazanıyoruz.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

InsigniaTEAM

Yorum

Hep zam haberlerini duyuruyoruz, hadi kara dumancılar gözümüz aydın, kısa süreliğinede olsa haha haha haha

Yarın itibarı ile 8 kuruş indirim motorine,

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012...-indirim-geldi
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                        Hep zam haberlerini duyuruyoruz, hadi kara dumancılar gözümüz aydın, kısa süreliğinede olsa haha haha haha

Yarın itibarı ile 8 kuruş indirim motorine,

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012...-indirim-geldi
                        Artmadan doldurayım :P
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Kaşıkla verdiler,yakın zamanda kepçeyle alırlar merak etmeyin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                            Kaşıkla verdiler,yakın zamanda kepçeyle alırlar merak etmeyin...
                            Aman muratcım biliyoruz onu zatende, en azından anın keyfini çıkaralım dedim
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Beyler dizel aracı olanlar yarın indirim olacakmış bu akşamdan depoyu doldurun bence. Yoksa indirimi bekleyim derseniz benzinliğe gitmeden 15-20 kuruş zam gelir.

Yorum

Maliye Bakanlığı Önümüzdeki hafta Memur Maaş Zamları için Toplu Sözleşme Masasına Oturacak. Bu nedenle verdiği zamlarda geçici indirimler yapıyor.. Bununda bir örneği olarak Benzin Fiyatlarına 12 kuruş indirim yapıldı.
                                Ama geçici bir süre..

Yorum

İşleniyor...
                                X