Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: BENZİNE ZAM

o vatandaşlar sadece elektrik su parası ödemese gene iyi. Bir de çocuk başına devlet 150 TL para ödüyor. onun için en az yapan 10 çocuk yapıyor. Ay başında da yarış yapıyorlar en çok çocuk parası kim aldı diye...
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Yani vergi açığı kapatılıyor diye bir şey yok otomotivden akaryakıta tekstilden markete her alanda verginin kralını alıyor şuan devlet,
      Ben tekstille uğraşıyorum yeni sistemde kredi kartı ile yapılan her alışverişe fiş fatura çekle yapılan ticaretlerde tacir ve hamiline cek çıktıktan sonra her yazdığımız çekin mutlaka faturasını ödüyoruz örneğin 10 bin liralık bir çek yazdığım zaman karşı tarafa %8 fatura kdv ödüyorum verdiğim adam cirolayıp kendi kullanıyor o %8 ödüyor yani 800 lira bir çek 10 el değiştirse 10 bin liralık bir çekten devletin kdv aldığı para 8 bin liraya ulaşıyor benzine %200 vrgi ödüyoruz araba alıyoruz %83 ödüyoruz taşıt pulu yıllık vergileri vs yani bana kimse demesin ki devlet vergi toplayamıyor açığı otomotiv akaryakıttan kapatıyor akıl almaz paralar ödüyoruz bu nedenle refah seviyemiz hep belli bir seviyede kalıyor zengin daha zengin oluyor fakir daha fakir
      Miili gelir hesaplanırken Nufus 70 milyon çıkıyor secim geldiği zaman 75 milyon çıkıyor ya sabaha kadar anlatayım ben yarın ne değişecek hiç birşey...

Yorum

Evet Emre Vergiler yüksek haklısın. Daha adil bir düzen olmalı. Özellikle bordro ile maaş alanların hiç şansı yok. KDV , ÖTV , benzin, gelir v. Derken gelirinin yarıdan fazlası vergiye gidebiliyor.
        İnanilmazadaletsiz bir durum.
        Osmanlı zamanında % 10 muş vergi. Halka ağır geliyormuş. Biz şimdi ne desek acaba. Diğer taraftan da düşünüyorum Vergiler düşük olsaydı deli gibi ithal mal alırdık bu sefer de cari açık dolayısı ile her halde yine iflas ederdik
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Bu gün 9 kuruş arttı benzin 95 oktan 4.44 TL

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
            Diğer taraftan da düşünüyorum Vergiler düşük olsaydı deli gibi ithal mal alırdık bu sefer de cari açık dolayısı ile her halde yine iflas ederdik
            herşeyi adam gibi yapsalar bir sorun olmazki abi, bizimkiler bitarafı düzeltirken başka tarafı bozuyor, yada birini düzeltmeden başka işe girişiyor vs. adam akıllı yapılan bir iş yokki, herkes kendini ve kendi dönemini kurtarma peşinde
            InsigniaTEAM

Yorum

arabayı sattırcaklar en sonunda bize yol gözüktü astra 1.3 cdti :/
              Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Bu akşamdan geçerli olmak üzere benzine 10 kuruş zam gelmiş arkadaşlar...
                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

El insaf ya yazıktır artık 50 litrelik depoda 5 tl ...
                  2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

bugünde 10 kr zam gelmiş bilgilerinize

Yorum

arabayı servisden alayım direkt lpg takmaya gidicem artık
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Benim korkumda bu askerden sonra döndüğümde istasyona bir gidecem fulle diyecem bir bakacam bir depo benzin 1000 tl
                        ben gelene kadar 10 lira felan olur sanırım benzinin litresi bu gidişle

Neyse ki 3 arabanın depounuda fullemiştim gitmeden önce Valla altına bağlasam parayı bu kadar kara gecmezdi heralde durdukca kazanıyor benzin

Yorum

Bu gece saat 24:00 den sonra benzine zam geliyormuş.
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ne kadar geliyormuş?Bir de kaynak var mı abi?Yani kesin mi?Depo boşa yakın ama bir hafta sonra alıcaktım hesaplarıma göre.Bu hiç iyi olmadı maad Yeter artık valla benim bildiğim kışın ucuzlardı bu şey yazın zam gelirdi bu nedir artık ya bıktım artık...
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Yeter kardeşim artık iflağımızı kesti bu zamlar. maad
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                                Yeter kardeşim artık iflağımızı kesti bu zamlar. maad
                                Senin araba yakmıyor üzülme

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X