Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BENZİNE ZAM

İnternet sitesi ile radyo programında yapılan protesto olayı farklı. Biz sitenin domainini ve hostunu yabancı firmalardan alırsak sorun olmaz diye düşünüyorum. Piyasadaki adult..vb. illegal içerikli sitelere ceza verilmiyor da bizi mi görecekler.. yinede hukuksal boyutları nasıldır bilemem tabi.

Zam haberlerine karşılık hepimize gelsin...
    Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Yorum

benzin 4.08 olmuş, hayırlısı arkadaşlar....

Yorum

Benzin zammından delirip, üzerine dökecek benzini alamasınlar diye yapmış olabilirler zammı. Böylede bir ironi yapasım geldi Yalnız işin şakası hakikaten suyu kaçırdılar. Hep gündem yoğunken iteliyorlar zammı. Durmak yok tabi 5tl olana kadar zamma devam.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Töbe de

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Abi "durmak yok" kısmını vurguluyarak oku, demek istediğimin özeti çıkıyor. Yoksa yazık bize..

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

e5 de gördüm 2 3 araç flaşörleri yakıp söndürüyordu sadece, bence biz daha kapsamlı ve yankılı bir protesto yapsak joplanırız,öğrenciler gibi,Devlet duymaz bile duysa da sallamaz..
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

durmak yok, yola devam.... bu ampülde elbet bi gün patlar

Yorum

Herkez halinden memnun.. fertbaşına milli gelir artmış.. :P arabaları koyacak yer yok. wsh.canım ülkem kalkınmaktan başı dönmüş... maad dış borç 260 milyar dolardan, 630 milyar dolara fırlamış.. cari açık süper...tv konuşmalarında ihracatın patlaması konuşuluyor olmuş..ithalatın zırtlamasını kimse sormaz olmuş... satılacak mal mülkte bitmiş... alala ama arabalarımız son model olmuş...doposu dolamayan son model arabalar mezarlığı..hafta sonu avm avm dolaşan tüm eğlenceyi 15 km kareye sığdırır olmuşuz... hiho daha ne zırlayıp duruyoruz ki benzine zam geldi diye?? az bile..oyları çift elle verelim..10 tl olsun.. muhaha

Yorum

ben kafamla bascam bu sefer

Yorum

• Ynt: BENZİNE ZAM

OLUR OLUUR BAL GİBİ OLURR.10 DA OLUR 20 DE OLUR.BU SÜRÜ PSİKOLOJİSİDEN KURTULAMADIKTAN SONRA HERŞEY MÜMKÜN BU ÜLKEDE.HER SOHBETTE HER ORTAMDA HER MASADA KİMSE BUNLARA OY VERDİĞİNİ KABUL ETMİYOSA VE KABA HESAPLA HER 2 KİŞİDEN BİRİ BUNLARA OY VERMİŞSE HER ŞEY BAL GİBİ OLUR...
                      ANKARA SAVAŞINDAN SONRA ANADOLUDA KITLIK GÜNLERİ.TİMURUN ORDULARI YERLEŞİR KONYA DOLAYLARINA..DEVASA FİLLERİ VARDIR TİMURUN GÜNDE 500-600 KG OT YERLER.HER BİR KÖYE BİR FİL VERİR TİMUR.KÖYLÜ BAKMAKLA MÜKELLEF.GARİPLER KENDİLERİ DOYMAZKEN FİLE BAKAR OLMUŞLAR.GELİRLER HOCA NASRETTİNE :HOCAM YARDIM ET TİMUR SENİ DİNLER ALSIN BU FİLİ BİZDEN DERLER.HOCA AKILLI.BEN TİMURUN KARŞISINA TEK GİTMEM DER.10 KİŞİLİK BİR HEYET TOPLAYIN GİDELİM.HOCA ÖNDE HEYET ARKADA YOLA ÇIKILIR.MALUM YAYA DÜŞERLER YOLA.HER GÜN BİRER İKİŞER KAYBOLUR KÖYLÜLER.NİHAYET TİMURUN HUZURUNA VARINCA HOCA BAKAR ARKASINA KİMSECİKLER YOK.TİMUR ÇOK İYİ KARŞILAR HOCAYI.BUYUR EMRET DER NEDİR DİLEĞİN.HOCA KISSADAN HİSSE:HÜNKARIM BİZİM KÖYLÜ FİLLERDEN ÇOK MEMNUN BİR TANE YETMİYOR SİZ BU O.ÇOCUKLARINA 3-5 TANE DAHA VERİN .....
                      TEŞBİHDE HATA OLMAZ.AKLIMA GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        peki nasıl organize edilebilir tüm siteler? aslında site yönetimi düzeyinde irtibata geçilmeli diğer forumlarla...
                        birkaç hafta önce yatakta uykum kaçtığında gecenin 4'ünde aklıma gelen bir uygulama bu işi üstlenebilirim sanırım ihihi
                        InsigniaTEAM

Yorum

"Benzine yine zam!
                          Akaryakıt ürünlerinden 95 ve 97 oktan benzinlerin satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere litrede 4-5 kuruş artırıldı. Geçen hafta yapılan 8-9 kuruş zammın ardından böylece son bir haftada benzine 14 kuruş zam yapılmış oldu."

2002 yılında 1 milyon 472 bin (bu günün parası ile 1 lira 47 kuruş), olan benzin, bugün için 4 lira psikolojik sınırını üzerinde ve duracak gibi de görünmüyor. Bunun anlamı şudur, benzine bu hükümet döneminde yapılan zam %300'ler dolayındadır. Hangimizin maaşı 2002 yılından bu yana %300 artmıştır, bunu bilemiyorum. ama bildiğim birşey var. bunların allahtan da korkuları yok.

Yorum

iyi bir protesto yürüyşü yapmak lazım araçlarda bütün şehirlerde aynı saatte öndeki araçta pankart PAHALI BENZİNE STOP diye bir kaç tv yede haber vererek protestyonun bütün yurt dahilinde yapılacağını bilgisini vermek lazım haydin bu konu için hazırlık yapalım ..
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                              iyi bir protesto yürüyşü yapmak lazım araçlarda bütün şehirlerde aynı saatte öndeki araçta pankart PAHALI BENZİNE STOP diye bir kaç tv yede haber vererek protestyonun bütün yurt dahilinde yapılacağını bilgisini vermek lazım haydin bu konu için hazırlık yapalım ..
                              Orjinal yazı sahibi: http35
                              "Benzine yine zam!
                              Akaryakıt ürünlerinden 95 ve 97 oktan benzinlerin satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere litrede 4-5 kuruş artırıldı. Geçen hafta yapılan 8-9 kuruş zammın ardından böylece son bir haftada benzine 14 kuruş zam yapılmış oldu."

2002 yılında 1 milyon 472 bin (bu günün parası ile 1 lira 47 kuruş), olan benzin, bugün için 4 lira psikolojik sınırını üzerinde ve duracak gibi de görünmüyor. Bunun anlamı şudur, benzine bu hükümet döneminde yapılan zam %300'ler dolayındadır. Hangimizin maaşı 2002 yılından bu yana %300 artmıştır, bunu bilemiyorum. ama bildiğim birşey var. bunların allahtan da korkuları yok.
                              hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmısınız http://www.insigniateam.com/forum/in...rd=1.0nız
                              Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Hani küfür etsek, tesiri yok kendimizi rahatlatırız. Hükümet korkmuyor bizden. Biliyorlarki o arabalara yinede bineceğiz. Protesto girişimleri oldu daha önce ufak çaplı tabi hiçbir etkisi yok. Ben kendimin protesto şeklini söyleyeyim. Muhtemelen bayan pompacıyı silahla rehin alarak tek kişilik bir protesto girişimi yapmayı hedefliyorum. 1 saatlik bile olsa benzinlik sahibi litresini 1tl ye satsın Zarar devletin olmasa bile bunca yıl sömürülen vatandaşıma kar olsun. Bu nebzeye geldim artık. Gersini siz düşünün...
                                [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

İşleniyor...
                                X