Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Benzine Zam

Orjinal yazı sahibi: medren
    Yorumlari okuyunca guluyorum 100 tl lik benzinin 60 tl si vergi ama sorun yok zam normal
    sadece ertuğrul günay tek başına 280 milyar dolarlık yatırım yapmış, neyle? benzindeki vergi ile, neden mi? çünkü biz vergi kaçırmayı seviyoruz bu sebeple benzinde vergi var, ama anlamak isteyen anlar...

Yorum

ne yazsak ,ne desek booooşşş !!!!

Yorum

Bende sordum. Bugün yarın zam gelecek dediler.

Yorum

Ertuğrul Günay 280 milyar dolar yatırımı kendi maaşından yapmış demek ki. Bakanlık bütçesi ile zor yapılır gibi geldi.

Yorum

Bugün yarın motorine gelecek diye duydum...
            1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

http://finans.mynet.com/haber/detay/...ak-zammi/94565

Benzine 10 motorine 12 kr

Yorum

Bekliyorduk, olmazsa olmazdı zaten. Hayırlısı olsun.
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Türkiye deki sayılarını kimsenin bilmediği ancak en az 700 bin Suriyeli mülteciye yapılan masrafların,Tunusa gönderilen yüzlerce polis aracı ve Toma nın bedeli bir yerlerden çıkacaktı arkadaşlar..Sızlanmayın...
                  2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Motorine daha fazla yapılması lazım bence benzine yapılacağına çok düşük kaldı.

Yazıklar olsun utanıyorum artık burada yasamaktan ne yazıkki başka ülkelerede gidemıyoruz insanlar doğabileceği yeri seçebilseler keşke.
                    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Yaşın daha genç, evli de değilsen gitmen çok zor değil, ben pişmanım gitmediğime.
                      1986 yılında ailecek amerikan vatandaşlığına kabul edildik, ben ilkokul 4. sınıftaydım, babam korkaklık etti. Oysa babam kadar çalışkan bir adam amerika'da el üstünde tutulurdu, korkulacak birşey yoktu ama kader işte
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                        Yaşın daha genç, evli de değilsen gitmen çok zor değil, ben pişmanım gitmediğime.
                        1986 yılında ailecek amerikan vatandaşlığına kabul edildik, ben ilkokul 4. sınıftaydım, babam korkaklık etti. Oysa babam kadar çalışkan bir adam amerika'da el üstünde tutulurdu, korkulacak birşey yoktu ama kader işte
                        Yazık olmuş gerçekten şimdi çok daha farklı noktalarda olabilirdiniz.Ben gitmeyi düşündümde çok zor şartları koşulları var keşke alsalar
                        2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                          Türkiye deki sayılarını kimsenin bilmediği ancak en az 700 bin Suriyeli mülteciye yapılan masrafların,Tunusa gönderilen yüzlerce polis aracı ve Toma nın bedeli bir yerlerden çıkacaktı arkadaşlar..Sızlanmayın...
                          ben bu konuyu şimdi açtım ki bir eleştiri yazayım. yazılanlara bakarken sizin mesajınız içimi incitti, kırdı, yaraladı.

bir kere dünyadaki bütün insan bozması canavarların zulmünden kaçan insanlar gibi; bir canavarın zulmünden kaçarak ülkemize gelen (AÇIKÇA YAZAYIMKİ YANLIŞLIK OLMASIN: BENİM BU İNSANLARIN ÜLKEMİZ İÇİNE DAĞILMALARINA, AĞIRLANIŞ BİÇİMLERİNE İTİRAZLARIM VAR HEMDE ÇOK ŞİDDETLİ) bu masum yavrulara (içlerinde adilerin olması yavruları da zalim yapmaz) yapılan yardımlar bizim inanışımıza göre SADAKADIR. ve sadaka belayı defeder. ben de derim ki eğer bu insanlara yapılan yardımlar olmasaydı çok kötü durumlara düşebilirdik.
                          tüm dünyadaki zalimlerin savaş oyunlarına, ülkemizin etrafında çevrilmek istenen ateş çemberine gözünü kapatıp, yapılan yardımlara zamları bağlamanız en hafif ifadesiyle aymazlıktır kusura bakmayın.

Asıl konuya gelirsek: Bugün bir haber gördüm. tüm araçlara uygulanabilen bir hibrit model geliştirmişler, hem de güzel ülkemde, benim ülkemin mühendisleri. bir an önce seri üretüme geçselerde biraz rahat etsek.
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Benim tespitimi din kisvesi altına sokup kendi görüşlerinizi dine mal ederek hüküm vermeyin...
                            Dini değerlere mukaddes değerlere kimsenin birşey dediği yok...ÇARPITMAYIN!!!

Bizim kültürümüzde sağ elin yaptığı iyiliği sol elden gizlemek esastır..Kimse ne kadar şefkatli ne kadar dindar oluğunu lanse etmeye çalışmasın..Çünkü insanlar en zayıf oldukları konularda güçlü görünmeye çalışırlar..Ben de bu tip insanlardan hoşlanmam..

Ayrıca Sadaka zorla alınan birşey değildir.Gönüllülük esasına dayanır..Karşılık bekleyerek yapılan hiçbir iyilik makbul değildir..
                            2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Arkadaslar konunun disina cikmayin lutfen bu gunlerde birlik ve beraberligimizin en ust duzeyde olmasi gereken zamanlari geciriyoruz

Bir birimizi kirmayalim

police

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

guluyorum sadece dinle bunun ne alakasi var abi sudi arabistanda kac tl katarda kac tl gurcistanda kac tl dini niye her seye alet ediyoruz anlamadim ki bu kadar kutsal bir seyi benzin fiyatlari ucuk evet dahada ucuyor belki hukumetten belki muhalefetten belki benden belki senden sorun neden bizde yuksek dinle sunla bunla alakasi ne bunun

Yorum

İşleniyor...
                                X