Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine Zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: BENZİNE ZAM

başka bir frumda başlatılan akaryakıt fiyatlarını pr0test0 etmek için örgütleniy0ruz! bunu yazmak için pr0test0nun tam 0larak kesinleşmesini bekliyrdum ama dayanamayacağım artık..

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Yorum

Küfür içerikli yorum yazacağım için birşey yazmamayı uygun gördüm benzin zammı hakkında.
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
        Küfür içerikli yorum yazacağım için birşey yazmamayı uygun gördüm benzin zammı hakkında.

+1
        2015 leon fr

Yorum

insigniateam olarak benzin zamları ile ilgili bir protesto yapılabilir aslında

Yorum

Son zamdan sonra petrolün varili 127 dolardan 123 dolara, doların fiyatı 1,83 ten 1,78 e düştü. Ne oldu da zam geldi yahu... Kesinlikle protesto edilmeli. Ben artık FULL istasyonları hariç kesinlikle benzin almıyorum. Ondan da her hafta %12 indirim dönemlerini bekliyorum. Full istasyonlarında sıra varken etrafındaki istasyonlar sinek avlıyor. Geçen gün petrol ofisi ve shell de bir tane araba yoktu ki Bursa'nın en işlek benzin istasyonları buraları...
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Bunların varya ! Breetujgfresaqwethjiioppuyytrewqascghjmkol,piuyfde sqq

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

arkadaşlar benzine 5 kr daha zam geldi.vatana millete hayırlı olsun.mazotla benzinin arasını yine açtılar.fark 70 kr oldu.böyle giderse benzinli arabalarımız elimizde kalacak.

Yorum

mazotada gelir yne yakında. diyecek söz bulamıyorum

Yorum

InsigniaTEAM

Yorum

bızım mılletımız devletı tasarruf ettırmeyı degılde kendısını tasarruf ettıemeyı secıyor.zam mı gelmıs daha az bınerız bu nasıl bır mantık helal olsun mılletımıze

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        süper olmuş çağrı yalnız ülkemizde ticaretin 5 te 1i resmi geride kalan gayri resmi devlet bu vergi açığını biyerlerden sömürecek elbet ve bizim keyfine düşkün insanımızın zaaflarından çıkarıyor ne yazıkki
                        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

ya o değilde cari açık varmış ya arkadaş sen neden cari açığı böyle azaltmaya çalışıyorsun.benzinde %60 vergi arabada %80 vergi halkın refahı yükselemiyor bir türlü hala %80 eski model araçlara binmek zorunda bizim araçlarımıza verdiğimiz para ile avrupa bmw mercedes alıyor sıfır km.neden biz daha az gezecekmişiz avrupalı su yolu yapmış dünyayı geziyor biz kendi memleketimizde bile yabancılardan pahalıya tatil yapıyoruz.
                            yazık günal bu insanlara hala neden farkedemiyorlar gerçekleri.ya arkadaş cari açıkla savaşacaksan sanayiyi geliştir yabancı değil yerli yatırımcıyı teşvikle ilk önce,tarımı geliştir,enerji sektörünü teşvik et vergi alma ,arsa tahsis et ama taraflı değil tarafsız hak eden herkese yap bunu.
                            ama yok biz millet olarak rahatlığı sevmeyiz, az gezer ,az yer, az içer eskiyide sonuna kadar kullanırız.rahatlık bizim neyimize
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Yorum

Valla Karikatüristlerimizi Tebrik etmek istiyorum clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X