Ben birşey demiyorum artık dersem iyi olmaz.İnsanı kaçakçılığa teşvik ediyorlar resmen.Sen devlet olarak benzinden mazottan bütçeni denkleştirmeye çalış.Vatandaşta başka yerden atar golü
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Bu ne zammı ya! Petrolün varili 103 dolara indi. Dolar da bir artış yok... Şaşırdılar herhalde indirim yapacaklarına bindirim yaptılar...Bu EPDK ne iş yapar arkadaşlar. Ama ne olacak kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmazmış... Bizim halimiz de bu işte... Yazıklar olsun...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Günün birinde bir bakmışınız , sırasıyla zeytin, çağrı, Facomx, Turkuaz tüm modlar karga tulumba ... haha ihihi ihihi
Peşinden de VIP olmayı bişi sanırlar bizi de götürürler
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
bu şekilde gittikçe bu konu forumun en popüler konusu olmaya aday
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Mardin'de litresi 4,23 olmuş. Arabayı satıp Astra dizel alsam, mazotu da kaçak getirenlerden kullansam 1 sene de bir araba parası kar edeceğim yahu... Ben bunu bir düşüneyim)
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Mardin de hangi vatandaş 4,23 TL den benzin alıyor acaba?Alayı kaçak benzin kullanmıyorsa bende birşey bilmiyorum demektir.Zaten bunlara kaçakçılık yapmak farz olur bu gidişle
Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
Mardin'de litresi 4,23 olmuş. Arabayı satıp Astra dizel alsam, mazotu da kaçak getirenlerden kullansam 1 sene de bir araba parası kar edeceğim yahu... Ben bunu bir düşüneyim)
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Mardin de hangi vatandaş 4,23 TL den benzin alıyor acaba?Alayı kaçak benzin kullanmıyorsa bende birşey bilmiyorum demektir.Zaten bunlara kaçakçılık yapmak farz olur bu gidişle
Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
Ben kullanıyorum arkadaşım Burada ki araçların zaten hemen hepsi mazotlu, onlarda kaçak kullanıyor zaten Ancak bizim gibi Devlet Hizmet yükümlülüğü yapan memur arkadaşların arabaları benzinli. Valla bende kıyamam arabama kaçak benzin almaya
Yumurta atan gençleri bile ergenekonla bağdaştıran bi hükümetimiz var arkadaşlar. Hele ki böle devirme fln lafı geçerse bu forumda garanti ergenekondan içerdeyiz Tüm üyelerin evine baskın bilgisayarlarında inceleme telefonlarında yasa dışı görüşme kayıtları neler neler... =) ağlancak halimize gülüoz.
Yorum