Aranızdaki en genç üye benim herhalde haha rolleyes benden on yaş büyük ablamın ilk gördüğünde söylediği laf "KARA YAĞIZ DELİKANLI" dedi ve aramızdaki adı öyle kaldı. (1.6 cosmo 180HP siyah DVD800)
Herkese kasasız, belasız, mutluluk dolu günler dilerim.
Bir gün Ankara'da, bir ara sokaktan geçerken, mahallenin yolda top oynayan çocukları "vauv, arabaya bak lan" demişlerdi, o günden beri arabamın havalı olduğuna eminim.
Başka bir gün de Aksaray'da 18'lik gençler "arabaya bak, mercedes gibi" demişlerdi.
Ynt: Aracınızla ilgili duyduğunuz ilginç sözler
Orjinal yazı sahibi: Güneş
Böle duyumlar gerçekten insanı mutlu ediyor Ve ben inanıyorum bizim arabamız ulaşılması zor ama ulaşıldıgındada kolay kolay bırakılamayan bir araç
Bende arabamı Bursa ya gitmesi için kardeşime vermiştim. Döndüğünde sordum nasıl?
Şu ana kadar yediğim en güzel çikolatayı düşün, işte kullanması bir o kadar güzel, en güzel çikolatayı yer gibi. Bu arada kardeşimin ağzı iyi laf yapar. ihihi
OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
he yakarsa bana yakar sanane ya sanki bir günde al şu 250 lirayı benden gezmi dedinde çok yaktığına karışıyorsun millettede ayrı bir dingillik var.
e niye beyazını almadın.
e ben bineecem lan arabaya ben siyahı seviyorum
çok kirlenir ama.
Allahım sanki sabah akşam sanaiç dış yıkamaya gelıyorum para vermıyorumda
en son bir ters günümde birine patlayacam 1 aydır devreden patlama ikramiyesine talihli olacak
Kesinlikle kardeşim cok güzel yorumlamışsın
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
115 BG lik ile daha 2009 mart ya da nisan, arabayı şubatta almıştık ilk benim yanıma geldiler konyaya babamlar, tabi aldım aracı verdim benim kartı onlara onlar tramvayla ben insignia'yla turluyorum konyayı neyse kampüse gittim alışveriş merkezinin önüne parkettim aracı sonra uzaklaşmaya başladım yanından, daha araba piyasada çok az tabi, uzaktan bakıyorum gelen bi içine bakıyor etrafında dolanıyor filan, en son iki genç geldi içine baktı etrafında dolandı filan bana doğru geliyorlar bende bi kulak kabartayım ne konuşuyorlar araba hakkında dedim en son arkasından geçerken modeline baktılar filan, sonra biri diğerine dedi ki neymiş ya bunun modeli böyle? diğeri de dedi ki: insignia yazıyor insignia ... daha sonra yine bi gün konya'da tramvay durağından çıktık beyaz bi tane geçiyordu, yanımdaki çocuk dedi ki diğerine: abi opele bak audi gibi araba yapmış
Ynt: Aracınızla ilgili duyduğunuz ilginç sözler
2011 yeni Honda civic aldığında eniştemin babası enişteye söyleniyor;
"-Bune biçim bi araba şeptirik gibi gedip bi yana yıkılacak, get yakıbın arabadan al şöyle ters kağnısı gibi oturaklı kalafatlı ossun.."
Enişte 4 ay sonra sattı hondayı (:
Sözlük :P
Şeptirik = Kıytırık, dandik, uçarı
Yakıb = Yakup
Ters kağnısı = Hayvan dışkısı taşınan 2 tekerli geniş kağnı
"-Bune biçim bi araba şeptirik gibi gedip bi yana yıkılacak, get yakıbın arabadan al şöyle ters kağnısı gibi oturaklı kalafatlı ossun.."
Yakıb = Yakup
Yakıb = Yakup
kalafatı açıklamamışsınız abi
elleşmen kalafata:P
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum