Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İŞ Arıyorum arkadaşlar bilginize :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İŞ Arıyorum arkadaşlar bilginize :)

Turizm Ekonomisi ve Organizasyonu Lisans Mezunuyum Turizmci arkadaşlara sesleniyorum 2-3 aydır aramama rağmen tanıdıksız işler yürümüyor malesef yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Ynt: İŞ Arıyorum arkadaşlar bilginize

Umarım aradığınız işi en kısa sürede bulursunuz. Keşke elimden birşey gelsede yardımcı olabilsem

Orjinal yazı sahibi: sefirist

Turizm Ekonomisi ve Organizasyonu Lisans Mezunuyum Turizmci arkadaşlara sesleniyorum 2-3 aydır aramama rağmen tanıdıksız işler yürümüyor malesef yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum.

Beyaz tutkudur.

Yorum

düşünmen yeter kardeşim illa geri dönüş olacaktır ama tanıdıkolmadan bir işe girmek gerçekten çok zor allah sabır versin bana ve benim gibiiş arayanlara

Yorum

eveet tanıdık olmadan iş bulmak çok zor.bende iş arıyorum ama bulamıyorum malesef. bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum.

TORPİL YOKSA İŞTE YOK BURASI TÜRKİYE MALESEF

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

evet çok haklısın her yer tecrübe diyor ama tecrübenin açılımı torpil allah sonumuzu hayretsin üniversite mezunu işsizler (Torpilsizler) ordusu

Yorum

Tecrübe istiyolar evet.Bide şöyle düşünmek lazım okuldan yeni mezun olan bir insanda ne kadar tecrübe aranabilirki ? en fazla olsa olsa staj zamanında çalıştığı kadar tecrübesi olabilir.Torpilin varsa zaten tecrübe felan yalan ülkemizde.ben torpili canlı canlı gördüm ve yaşadım hemde büyük bir havayolu şirketinde

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

İşleniyor...
            X