Turizm Ekonomisi ve Organizasyonu Lisans Mezunuyum Turizmci arkadaşlara sesleniyorum 2-3 aydır aramama rağmen tanıdıksız işler yürümüyor malesef yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... '' '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Umarım aradığınız işi en kısa sürede bulursunuz. Keşke elimden birşey gelsede yardımcı olabilsem
Orjinal yazı sahibi: sefirist
Turizm Ekonomisi ve Organizasyonu Lisans Mezunuyum Turizmci arkadaşlara sesleniyorum 2-3 aydır aramama rağmen tanıdıksız işler yürümüyor malesef yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
düşünmen yeter kardeşim illa geri dönüş olacaktır ama tanıdıkolmadan bir işe girmek gerçekten çok zor allah sabır versin bana ve benim gibiiş arayanlara
evet çok haklısın her yer tecrübe diyor ama tecrübenin açılımı torpil allah sonumuzu hayretsin üniversite mezunu işsizler (Torpilsizler) ordusu
Tecrübe istiyolar evet.Bide şöyle düşünmek lazım okuldan yeni mezun olan bir insanda ne kadar tecrübe aranabilirki ? en fazla olsa olsa staj zamanında çalıştığı kadar tecrübesi olabilir.Torpilin varsa zaten tecrübe felan yalan ülkemizde.ben torpili canlı canlı gördüm ve yaşadım hemde büyük bir havayolu şirketinde
Yorum