Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yolculuk

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yolculuk

biliyormusun ömür tam bnm kafandansın forumdaki mesajlarını okuyorum hep aynı bnm gibi her zaman hayata gülümseyen yüzlerle bakıyosun çok seviyorum bu yönünü

Orjinal yazı sahibi: iatros
    şimdi kızılcahamamın orda rampayı yeyipde yokuştan salarkende 100 le gidilmezki arkadaş
    Beyaz tutkudur.

Yorum

ben hızlı kullanmıyorum ya akılları sıra bana gaz vercekler işte

Orjinal yazı sahibi: cagri
      hızlı kullanmak yerine yolda gideceğin max. hıza en kısa zamanda çıktığın taktirde araba gidiyormuymuş gitmiyormuymuş anlarlar tahminimce
      Beyaz tutkudur.

Yorum

çok teşekkür ederim adaş

Orjinal yazı sahibi: Ali_41
        hayırlı yolculuklar
        Beyaz tutkudur.

Yorum

adaş hani bize tatlı? şimdi böle tatlı falan diyosun canımız çekicek şimdi

Yorum

hayırlı yolculuklar
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

çok teşekkürler Sufy bey

Orjinal yazı sahibi: Sufy
              hayırlı yolculuklar
              Beyaz tutkudur.

Yorum

güzelim künefe varken Antep'e yeşil yeşil şeylerden yemeye mi gidilir ya angle
                InsigniaTEAM

Yorum

haha insan kendi memleketindekinin kiymetini bilmiyor işte :P

güzelim künefe varken Antep'e yeşil yeşil şeylerden yemeye mi gidilir ya angle
                  Beyaz tutkudur.

Yorum

doğrudur, leblebiyi pek sevmem bende
                    InsigniaTEAM

Yorum

bak bi fotoğraf yükleyeceğim şimdi evim portakal bahçelerinin içinde dalında böle organik süper ama dalından koparıp yediğim çok nadirdir

Beyaz tutkudur.

Yorum

bak leblebiyi çorumu gördüm yine sövesim geldi kurban bayramında debrıyaj balatasını 2. kez yeme şerefıne naıl oldum hışıroglundan leblebıyı aldım yola cıktım ki vites kütük gibi. Çorumdakı opel bayısınınde masallahı var adam yalandan bır yardım eder ya. 1 le kalkıp dırek 5 e zar zor gecırıyordum öylee öyle gıttık otobana baglanırken bı kaldık son ışıklarda kamyonlar arasında konyaya kadar gittim o bozuk vıtesle konya il sınırına girdim son nefesınıde verdı kendını bıraktı debrıyaj cekıcının ustunde gıderken leblebılerı actık yedık hanımla onunda tozu bogazıma kactı hay corumunada leblebısınede dıye bır fasıl gecerekten debrıyaj balatasını yakma nedenı olarak corumu buldum
                        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

bi daha gidersen çoruma kendi arabanla gitmezsin artık

Orjinal yazı sahibi: iatros
                          bak leblebiyi çorumu gördüm yine sövesim geldi kurban bayramında debrıyaj balatasını 2. kez yeme şerefıne naıl oldum hışıroglundan leblebıyı aldım yola cıktım ki vites kütük gibi. Çorumdakı opel bayısınınde masallahı var adam yalandan bır yardım eder ya. 1 le kalkıp dırek 5 e zar zor gecırıyordum öylee öyle gıttık otobana baglanırken bı kaldık son ışıklarda kamyonlar arasında konyaya kadar gittim o bozuk vıtesle konya il sınırına girdim son nefesınıde verdı kendını bıraktı debrıyaj cekıcının ustunde gıderken leblebılerı actık yedık hanımla onunda tozu bogazıma kactı hay corumunada leblebısınede dıye bır fasıl gecerekten debrıyaj balatasını yakma nedenı olarak corumu buldum
                          Beyaz tutkudur.

Yorum

bak çağrı bu benim memleketteki evin bahçesinden bir ağaç ne kadar mükemmel demi ama çok nadirdir koparıp yediğim

Beyaz tutkudur.

Yorum

çorum denız olsa bende bir gemi
                              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Bana biri araban gitmiyor diyecek ve araba da Insignia olacak onu koltuğa gömerdim Neyse abi sen Çağrı abinin dediği gibi yap 120 130 a kadar bas gidiyor mu gitmiyor mu bir şey diyemezler zaten
                                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                                X