onları ben 1. viteste koltuga yapıştırırım susarlar
Orjinal yazı sahibi: Hasan
Bana biri araban gitmiyor diyecek ve araba da Insignia olacak onu koltuğa gömerdim Neyse abi sen Çağrı abinin dediği gibi yap 120 130 a kadar bas gidiyor mu gitmiyor mu bir şey diyemezler zaten
bak leblebiyi çorumu gördüm yine sövesim geldi kurban bayramında debrıyaj balatasını 2. kez yeme şerefıne naıl oldum hışıroglundan leblebıyı aldım yola cıktım ki vites kütük gibi. Çorumdakı opel bayısınınde masallahı var adam yalandan bır yardım eder ya. 1 le kalkıp dırek 5 e zar zor gecırıyordum öylee öyle gıttık otobana baglanırken bı kaldık son ışıklarda kamyonlar arasında konyaya kadar gittim o bozuk vıtesle konya il sınırına girdim son nefesınıde verdı kendını bıraktı debrıyaj cekıcının ustunde gıderken leblebılerı actık yedık hanımla onunda tozu bogazıma kactı hay corumunada leblebısınede dıye bır fasıl gecerekten debrıyaj balatasını yakma nedenı olarak corumu buldum
servise ben yorum yapmayım, hakkını veremem, Mehmet abi gerekenleri yazar haha leblebinin suçu nedir abi millet gidip özellikle leblebi tozu alıyor bu arada ben bu yaşıma geldim, leblebi tozunu yemeyi bırak canlı canlı görmedim bile ihihi
bak leblebiyi çorumu gördüm yine sövesim geldi kurban bayramında debrıyaj balatasını 2. kez yeme şerefıne naıl oldum hışıroglundan leblebıyı aldım yola cıktım ki vites kütük gibi. Çorumdakı opel bayısınınde masallahı var adam yalandan bır yardım eder ya. 1 le kalkıp dırek 5 e zar zor gecırıyordum öylee öyle gıttık otobana baglanırken bı kaldık son ışıklarda kamyonlar arasında konyaya kadar gittim o bozuk vıtesle konya il sınırına girdim son nefesınıde verdı kendını bıraktı debrıyaj cekıcının ustunde gıderken leblebılerı actık yedık hanımla onunda tozu bogazıma kactı hay corumunada leblebısınede dıye bır fasıl gecerekten debrıyaj balatasını yakma nedenı olarak corumu buldum
Susuz yersen oalcağı bu insan 1 2 komşusuna alır belkide gözleri kaldı
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Susuz yersen oalcağı bu insan 1 2 komşusuna alır belkide gözleri kaldı
aldımda deyyuslara . hatta arabayı servıse cektım sıgorta arac gonderdı ben bagajdan boyna leblebı kutusu boşaltıyorum bitmedi bir türlü 12 kutu hedıyelık almışız
ben bilmem ama merzıfona doğru gıderken şehir çıkısında sağda bır et lokantası vardı oraya girmediğime pişman oldum .
hancılar tabi buralara habersiz gelmende ayrı bir olay
o zaman astram vardı gerçi burayada üyeydimde bu kadar aktif değildik. Merzifona gitmiştik yol üstü oldu biraz. Ama kırıkkaleden sonra ne biçim yol var öyle ya . kaymak gibi öyle asfalt görmedim ben
ben bilmem ama merzıfona doğru gıderken şehir çıkısında sağda bır et lokantası vardı oraya girmediğime pişman oldum .
o zaman astram vardı gerçi burayada üyeydimde bu kadar aktif değildik. Merzifona gitmiştik yol üstü oldu biraz. Ama kırıkkaleden sonra ne biçim yol var öyle ya . kaymak gibi öyle asfalt görmedim ben
2000 lerde köstebek yuvasyıdı
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
geçen kırıkkaleye gittim ozaman tabi magane var bende mucur asfalt dökmüşlerdi arabanın çizilmedik yeri kalmadı
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Orjinal yazı sahibi: iatros
Orjinal yazı sahibi: cagri
Orjinal yazı sahibi: iatros
Önce çulcuoğlundan yemek yersiniz sonra imam çağdaştan da baklava yada her ikisini de imam çağdaştan halledersiniz.Şimdiden afiyet olsun ve iyi yolculuklar.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Yorum