Arkadaşlar yarın şehirler arası olmak üzere 500 km lik bir yola çıkıyorum aracın yakıt tüketimini size bildireceğim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yolculuk
Collapse
X
-
Ynt: Yolculuk
teşekkürler fatih abi merak etme arkadaşlarımın gazına gelmem şimdiden başladılar bizi 200 le götüremezsin filan demeye ama asla 130 140 max
Orjinal yazı sahibi: FacomXYolculugunuzda akilli gidin
hayirli yolculuklarBeyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Güneşvalla yakıt tüketimi azalsın diye 100 e sabitlemeyi düşünüyorum
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
sağol kardeşim merak etme alıştım ben onların senin araban gitmiyor ki demelerine
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: Güneşvalla yakıt tüketimi azalsın diye 100 e sabitlemeyi düşünüyorumBeyaz tutkudur.
Yorum
-
Yola cikarken bende 100'e sabitliyecegim diyorum ama olmuyor.
Bir bakmissin ucuyorsun. Bize gitmeyen arabalar lazim
Orjinal yazı sahibi: Güneşvalla yakıt tüketimi azalsın diye 100 e sabitlemeyi düşünüyorum
Orjinal yazı sahibi: iatrosBende yarın ikindi çıkıyorum istanbula yaklaşık 900 km filan, umarım otobanda fazla kudurmam2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
haha buda doğru işte ama yapıcam kararlıyım
ya bide araç gittiğini belli etmiyor ya 100 le gidiyorum sanki 10 la gidiyormuşum gibi oda tetikliyor biraz insanı
Orjinal yazı sahibi: mehmetYola cikarken bende 100'e sabitliyecegim diyorum ama olmuyor.
Bir bakmissin ucuyorsun. Bize gitmeyen arabalar lazim
Orjinal yazı sahibi: iatrosBende yarın ikindi çıkıyorum istanbula yaklaşık 900 km filan, umarım otobanda fazla kudurmamBeyaz tutkudur.
Yorum
Yorum