Abi nerden baksan 1 ayı var daha onun dur ben şurda 2 günün hesabını yapıyorum
ohoo 1 ay varmış daha inşallah 2 gün sonraki sınavın iyi geçer Hasanım yoksa o 1 ay olur 3 ay inşallah takılmadan geçersin kavuşursun şu an olan tek hayaline abicim..
ohoo 1 ay varmış daha inşallah 2 gün sonraki sınavın iyi geçer Hasanım yoksa o 1 ay olur 3 ay inşallah takılmadan geçersin kavuşursun şu an olan tek hayaline abicim..
Rüyamda ne zaman araba sürsem ya frenleri tutmuyor ya hızlanmıyor Geçen Captiva yla %70 civarında eğimli bir yeri çıkmaya çalıştım ters döndü araba Korku veriyor daha çok
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
haha bak bayıldım buna ben şimdi yazık rüyanda gördüğün arabalara
Orjinal yazı sahibi: Hasan
Orjinal yazı sahibi: Güneş
iyi uykular rüyanda insignia sür
Rüyamda ne zaman araba sürsem ya frenleri tutmuyor ya hızlanmıyor Geçen Captiva yla %70 civarında eğimli bir yeri çıkmaya çalıştım ters döndü araba Korku veriyor daha çok
A) Krank mili B) Radyatör C) Karbüratör D) Rot başları E) Hiçbiri
genelde E ler Hiçbiri olur ya ihihi bunu bil sana 2.5 lt Fanta + Çokonat :P ehliyetin şerefine ))
Ya şıkları gördükten sonra çözüyorum, çıkmış sorulara baktım baya 1 yanlış 2 yanlış falan çıkıyor ama sanki gelmiş geçmiş en zor ehliyet sınavını bana hazırlayacaklar gibi geliyor Bu arada cevap D sınavda da 4 şık var
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
A) Krank mili B) Radyatör C) Karbüratör D) Rot başları E) Hiçbiri
genelde E ler Hiçbiri olur ya ihihi bunu bil sana 2.5 lt Fanta + Çokonat :P ehliyetin şerefine ))
Ya şıkları gördükten sonra çözüyorum, çıkmış sorulara baktım baya 1 yanlış 2 yanlış falan çıkıyor ama sanki gelmiş geçmiş en zor ehliyet sınavını bana hazırlayacaklar gibi geliyor Bu arada cevap D sınavda da 4 şık var
biliyorum dört şık olduğunu ben aldığım zamanda öyleydi değişen olmamış ) da, kendini strese koyma, rahat ol kötü hiçbişey düşünme kursa hiç gitmeyen kitapların yüzüne hiç bakmayan sırf sınava girmek için gidenler bile rahatlıkla geçiyo sınavı.. sen çalışmışsın en azından, zaten gelecek soru kalıpları bellidir birbirine benzerdir merak etme gayat istediğin gibi geçecek sınavın rahat ol başaracaksın koçum almadan gelme! ) bu arada, yanlış cevap canım bilemedin haha
Yorum