Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelin sigarayı bırakalım..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Gelin sigarayı bırakalım..

Efe bende duman çıkartmaktan ne anlarlar diye başladım bu mereteinşallah sende başlamazsın Bu arada teşekkür ederim mehmet bey faydalı bilginiz için.Biraz zor bi uygulama ama denemekte fayda var saolun

Yorum

valla bugüne kadar hiç hiçmedim bundan sonra da içmem, şanslıyımki can ciğer arkadaşlarım bile içmiyorlar, ailedende kimse içmiyor arabadada bugüne kadar hiç içirmedik içirmiyorumda.. darısı başınıza inşallah sizde bigün gelir hiç içmezsiniz..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet

* Fatih sen boşuna deneme saçları çıkarmıyor. haha haha
        Sevgili mehmet kelin ilaci olsa kendi kullanirmis misali sen deneyip bilgilendirdigin icin tesekkurler haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Şu ana kadar ağzıma 1 tane sigara koymadım. İçen arkadaşların en kısa sürede bu zehirden kurtulmalarını dilerim. Hayatta sağlıktan değerli hiç bir şey yok arkadaşlar. İnsignianız bile....
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
            Şu ana kadar ağzıma 1 tane sigara koymadım. İçen arkadaşların en kısa sürede bu zehirden kurtulmalarını dilerim. Hayatta sağlıktan değerli hiç bir şey yok arkadaşlar. İnsignianız bile....
            +1 kesinlikle..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
              Aramızda kullanan illaki vardır gelin bırakalım bu zıkkımı..Burada irademizi ölçelim kim ne durumda bilelim istiyorum..Hiç olmazsa bi deneyelim ve dişimizi sıkalım bundan ne zararımız olur ki..Bırakan arkadaslarında önerilerini bekliyorum.Saygılar
              Sık dişlerini bırakırsın .....
              Şaka bir yana ben 6 senedir bıraktım içmiyorum.. benimde senin gibi düşüncelerim vardı. Parasından değil ama pis pis kokmaktan.. sağlıma zarar vermekten ... halı sahada elimi belime koyup rukuu vaziyette nefes almaya çalışmaktan bıkmıştım..
              Nasıl bıraktım peki ot ,süt, tüy,sakız ,bant vs vs bunlar hikaye hepsinde inanma ön safhada inanamazsanız bırakamazsınız..
              gelelim fiziksel bağlılığa.. bunuda ben azaltarak atlattım.. nasıl mı ?şöyle : kendi kendime söz verdim aç karnına içmeyeceğim...3 saate 1 tane içeceğim, diyelimki bir şeye sinirlendim yada canım sigara çekti kasmadım 3saatte içeceğim zamanda değilde 1.5 saat sonra içmek istediim .. sıkmadım içtim ama diğer bekleme süresine ilave ettim kalan 1.5 saati böyle bir kandırmacaya gittim sonunda ben galip geldim2 ay böyle devam etti .. grip oldum 1 haftada içmedim.... sonrada elim gripten sonra sigaraya gitti kendi kendime dedimki 3 saatide bırak zorla kendini.... 2 3 ay iyi zorladım sonrada arada bir canım istedi fiizksel bağımlılık bitincede nefret etmeye başladım kokusunu çok uzaklardan duyunca acaip pis kokuyor..
              NEFES Almaya ..koku almaya başladım.. darısı başınıza
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                3,5 yıl önce günde 2-3 paket (evet iğrençti) sigara içen birisi olarak
                aşağıda linklerini verdiğim yöntemle 45 dakikada sigarayı bıraktım. Benden sonra çevremdeki en az 10 kişi daha aynı yöntemle bıraktı.
                * Evet 45 dakika sonra hiç bir şey olmamış gibi oluyor.
                * Uygulamada hiç bir şey hissetmiyorsunuz.
                * Evet çok başarılı
                * Evet tekrar başlamadım
                * Evet canım istemedi.
                * Evet sinir/stres olmadım
                * Doktor kontrolü/ düzenli spor ve doğru beslenmeyle 97 kilogramdan 80 kilograma düştüm.
                * Evet kesinlikle öneririm.
                * Fatih sen boşuna deneme saçları çıkarmıyor. haha haha haha

TECRÜBE 30 yıl İlk BICOM piyasaya çıktığından bu yana, Biorezonans yönteminde tecrübeli BICOM uygulama uzmanları tarafından (hekimler & terapi uzmanlarıyla birlikte) sürekli geliştirildi. PAZAR VE TEKNOLOJİ LİDERİ 16.000 cihaz Dünya çapında faaliyet gösteriyor. 90’dan fazla ülke Avrupa, Afrika, Asya, Kuzey ve Güney Amerika’da temsilciliklerimiz bulunuyor. 1987’den beri İlk BICOM piyasaya sürüldü. MESLEKİ EĞİTİM KALİTESİ Yılda […]

Domain ve Hosting'in Türkiye'deki bir numaralı ismi İsimtecil, markanızın dijitaldeki tüm sorumluluğunu üstleniyor, markanıza dijital görünürlük sağlıyor. Siz de Domain ve Hosting paketlerinden özel olarak faydalanmak için hemen İsimtescilli olun.

Bu site mora teknolojisinin sağlık personellerine tanıtımı amacıyla hazırlanmıştır.
                Birincisi ve en önemlisi karar vermek, sonrası minik bir palarasyon destek almak ki, biorezonans bu iş için biçilmiş kaftan... bir seans ve ardından göbeğinize takılan çip! çip değil tabi dr arkadaşlar bilir buna psikiyatride "sıkı tenbih" denir sonrası sigaranın iğrenç kokusu..kesin bırakırsınız..tabi iradeniz varsa..ardından tat alma duyunuz inanılmaz normal çalışmaya başlayınca kontrollü bir diyet uygulayarak ilk üç ayı atlatırsınız.. sonrası..kokmazsınız..cildiniz yumuşar..on dk yüzemezken bu yaz sudan çıkmazsınız..kız tavlarsanız performansınız x2 hatta fazlası olabilir..esprisi bir yana yaşam kaliteniz değişir..cafelerde 2.sınıf insanların yanında diil, en kalite bölümde oturursunuz..sigara içmeyen insanların yanında parmaklarınızın veya elbiselerinizin bile kültablası gibi koktuğunu artık net bir şekilde algılarsınız ve yuh bana bunca zaman için dersiniz..bla bla bla welcome

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem Atay
                  Birincisi ve en önemlisi karar vermek, sonrası minik bir palarasyon destek almak ki, biorezonans bu iş için biçilmiş kaftan... bir seans ve ardından göbeğinize takılan çip! çip değil tabi dr arkadaşlar bilir buna psikiyatride "sıkı tenbih" denir sonrası sigaranın iğrenç kokusu..kesin bırakırsınız..tabi iradeniz varsa..ardından tat alma duyunuz inanılmaz normal çalışmaya başlayınca kontrollü bir diyet uygulayarak ilk üç ayı atlatırsınız.. sonrası..kokmazsınız..cildiniz yumuşar..on dk yüzemezken bu yaz sudan çıkmazsınız..kız tavlarsanız performansınız x2 hatta fazlası olabilir..esprisi bir yana yaşam kaliteniz değişir..cafelerde 2.sınıf insanların yanında diil, en kalite bölümde oturursunuz..sigara içmeyen insanların yanında parmaklarınızın veya elbiselerinizin bile kültablası gibi koktuğunu artık net bir şekilde algılarsınız ve yuh bana bunca zaman için dersiniz..bla bla bla welcome
                  + 1905 clapclap obaa angle

Yorum

Sigaraya hiç başlamadım ama nargile çok içiyorum.Onunda herhalde sigara kadar zararı vardır,ben de nargileyi bırakayım.
                    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI
                    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

sigarayı tanımlamak için uygun kelime bence "illet".
                      bu illeti bırakma kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
                      ben hiç kullanmadım yakınlarımda da kullanan yok denecek kadar az. bu benim en büyük şansım
                      siz de bırakma sürecinde mutlaka çevrenizdeki içenleri hesaba katın, önlemlerinizi alın. çevredeki içiciler, bırakmaya çalışanların en büyük başarısızlık nedenlerinden. en son çıkan kanunlarla zaten sigara içmeye devam etmek hayli zorlaştı.
                      bıraktıktan sonra hayatıniz iyi yonde o kadar değişecek ki birdaha başlamadan once iki kere dusuneceksiniz.
                      meslegim nedeniyle sigaraya bağlı hastalıklarla fazlaca karşılaşıyorum. o kadar korkunç şeyler ki benim edebiyatım anlatmaya yetmez. anlatabilsem bile başınıza gelene kadar anlamanız da cok zor.
                      bu, millipiyangonun size isabet etmesi gibi birsey sadece isabet oranı biraz fazla amortileri hemen hemen her bilete veriliyor ve çıkan ikramiyeyi almama lüksünüz de yok. isabet edene kadar hiçbir bulgu belirti olmayabilir birgün ansızın 12 ay ömrünüzün kaldığını bildirir doktorun biri. ve kötüsü bu ömrü de damarınıza zerkedilecek zehirlerle ızdırap içinde çekeceksinizdir. inanın bana bunların hiçbirisine değmez bu illetten aldığınız haz. diyeceksiniz ki içmeyende olmuyor mu bu hastalıklar, illaki oluyor ama ihtimali şöyle düşünün birisi yılbasında büyük ikramiyeyi tutturup bileti de yolda düşürecek sizde bu bileti bulacaksınız. bile bile bu biletleri almayın almış olanlarla ayni havayı fazlaca teneffus etmeyin ki olurda birisi biletini düşürür...
                      felaket tellalı gibi hissettim kendimi. ama konu sigara olunca bu illet nedeniyle onca ızdırap çekenlerin pişmanlıklarını çoğu sigara içenin bilmediği gerçeği beni cok üzüyor. bu nedenle biraz olsun başınıza gelebilecekler hakkında fikriniz olsun istedim. emin olun o tad alamama vs. bahsettiğiniz şeyler büyük ikramiyenin yanında sadece amorti...
                      inşallah başarılı olursunuz...
                      2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                        Sigaraya hiç başlamadım ama nargile çok içiyorum.Onunda herhalde sigara kadar zararı vardır,ben de nargileyi bırakayım.
                        Geçen televizyonda izledim 1 nefes nargile 10 çöp sigarayla eş değermiş haberin olsun nargile bide hem bende hemde arkadaslarımda bas agrısı yapıyo nedendir bilmiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vigabatrin
                          sigarayı tanımlamak için uygun kelime bence "illet".
                          bu illeti bırakma kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
                          ben hiç kullanmadım yakınlarımda da kullanan yok denecek kadar az. bu benim en büyük şansım
                          siz de bırakma sürecinde mutlaka çevrenizdeki içenleri hesaba katın, önlemlerinizi alın. çevredeki içiciler, bırakmaya çalışanların en büyük başarısızlık nedenlerinden. en son çıkan kanunlarla zaten sigara içmeye devam etmek hayli zorlaştı.
                          bıraktıktan sonra hayatıniz iyi yonde o kadar değişecek ki birdaha başlamadan once iki kere dusuneceksiniz.
                          meslegim nedeniyle sigaraya bağlı hastalıklarla fazlaca karşılaşıyorum. o kadar korkunç şeyler ki benim edebiyatım anlatmaya yetmez. anlatabilsem bile başınıza gelene kadar anlamanız da cok zor.
                          bu, millipiyangonun size isabet etmesi gibi birsey sadece isabet oranı biraz fazla amortileri hemen hemen her bilete veriliyor ve çıkan ikramiyeyi almama lüksünüz de yok. isabet edene kadar hiçbir bulgu belirti olmayabilir birgün ansızın 12 ay ömrünüzün kaldığını bildirir doktorun biri. ve kötüsü bu ömrü de damarınıza zerkedilecek zehirlerle ızdırap içinde çekeceksinizdir. inanın bana bunların hiçbirisine değmez bu illetten aldığınız haz. diyeceksiniz ki içmeyende olmuyor mu bu hastalıklar, illaki oluyor ama ihtimali şöyle düşünün birisi yılbasında büyük ikramiyeyi tutturup bileti de yolda düşürecek sizde bu bileti bulacaksınız. bile bile bu biletleri almayın almış olanlarla ayni havayı fazlaca teneffus etmeyin ki olurda birisi biletini düşürür...
                          felaket tellalı gibi hissettim kendimi. ama konu sigara olunca bu illet nedeniyle onca ızdırap çekenlerin pişmanlıklarını çoğu sigara içenin bilmediği gerçeği beni cok üzüyor. bu nedenle biraz olsun başınıza gelebilecekler hakkında fikriniz olsun istedim. emin olun o tad alamama vs. bahsettiğiniz şeyler büyük ikramiyenin yanında sadece amorti...
                          inşallah başarılı olursunuz...
                          Söylediklerinize baştan sona katılıyorum sayenizde bırakma niyetim kat be kat arttı.Dediğiniz gibi çevre faktörü de çok çok önemli.Tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                            Orjinal yazı sahibi: Insignia
                            Geçen televizyonda izledim 1 nefes nargile 10 çöp sigarayla eş değermiş haberin olsun nargile bide hem bende hemde arkadaslarımda bas agrısı yapıyo nedendir bilmiyorum
                            nargilede kurşun gibi ağır metallar daha fazla. Bence nargile içeçeğine sigara iç (ne kadar faydalı bir doktorum yarabbi )
                            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Sufy bey ben azaltmak yerine şu anda tadı-markası kötü bi sigarayı içmeye çalışıyorum.o kadar iğrendimki elim sigaraya gitmez oldu ama bi bağımlılıktır mecburen içiyorum işte.Ben bu sayede nefretimi artırıp 14 şubatta kesin bırakmaya kararlıyım.Dediğiniz gibi ilaçların hapların hiçmi hiç faydası olmuyo.Bence onlar psikolojik olarak insanı etkileyebilir ama vücut içinde yararı olduğunu düşünmüyorum.denedim çünki..iyi dileklerinize ve tavsiyelerinize sonsuz teşekkürler..

Yorum

nargilede kurşun gibi ağır metallar daha fazla. Bence nargile içeçeğine sigara iç (ne kadar faydalı bir doktorum yarabbi )
                                [/quote]
                                nargile bağımlılık yapıyomu acaba merak ettim şimdi

Yorum

İşleniyor...
                                X