Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelin sigarayı bırakalım..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gelin sigarayı bırakalım..

Yaklasık 8 yıldır sigara kullanıyorum artık bıktım bu illetten ve ciddi ciddi yeter yani..Ağzımda zehir gibi bi tat,döşümde hırıltı,boğazımı sıkarcasına düğümlemeyen balgam,yediğim yemeklerin tadını alamamak,diş etlerinde zayıflık,beyaz olan tenimin nouma vari bi hal alması,içmeyen birinin yanında foseptik gibi kokmak,halı saha maçlarında kesilip her dk yere oturma isteği ve her ay boşa giden 150 lira(yakıt,mutfak,giysi hangisine harcarsan harca)..

Bu mereti bırakmanın en mantıklı yolu bana göre insanın kendi iradesidir.Hap,ot,tüy bunlar gereksiz para tuzağı diye düşünüyorum.Kendi kendime karar aldım ve bu illeti bırakmak için özel bi gün seçtim.14 Şubat Sevgililer günü.Ben kendime söz verdim 1 haftadır içtiğim sigara adedini iyice azalttım ve kararlıyım 14 şubatta bi anda kesmeye.

Aramızda kullanan illaki vardır gelin bırakalım bu zıkkımı..Burada irademizi ölçelim kim ne durumda bilelim istiyorum..Hiç olmazsa bi deneyelim ve dişimizi sıkalım bundan ne zararımız olur ki..Bırakan arkadaslarında önerilerini bekliyorum.Saygılar

Ynt: Gelin sigarayı bırakalım..

umarım bırakabilirsiniz, hayatınızın en mantıklı kararını almışsınız, tebrikler.... umarım bi gün bende bırakırım

Yorum

Deneyelim hocam ne kaybederiz ki..Yazık gençliğimize günden güne eriyoruz

Yorum

Vallahi arabada içme yasağım iyi oldu sanırım . Günde gidip gelirken içtiğim 5 sigaradan kurtuldum. Dolaşırken fılanda bi 5 tane gidiyordu yarım paketi arabada tüketiyordum. Şİmdi hem araba temiz hem ben yarıya düşürdüm. Bakalım inşallah bırakmak isterim birgünde bırakabilirim Champix kullanan yardımcı sağlık personelim 15. gününde canı istemiyor ve içmiyor.
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Nerden baksan 3-4 farklı ilaç kullandım anladım ki irade meselesi bu..Bıraktım lan seni diyelim 14 şubatta

Yorum

Avatar resminden senin tiryaki oldugun ortaya cikiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
              Vallahi arabada içme yasağım iyi oldu sanırım . Günde gidip gelirken içtiğim 5 sigaradan kurtuldum. Dolaşırken fılanda bi 5 tane gidiyordu yarım paketi arabada tüketiyordum. Şİmdi hem araba temiz hem ben yarıya düşürdüm. Bakalım inşallah bırakmak isterim birgünde bırakabilirim Champix kullanan yardımcı sağlık personelim 15. gününde canı istemiyor ve içmiyor.

evet bende 0km arac alıdıgım hep içmeyeceğim, arabaya sigara kokusu sınmesin diyorum ama aradan 3-5 ay gecınce bi taneden bişi olmaz diye arabada içmeye başlıyorum, sonrada bi taneler artıyo, gidiyor....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                haha haha haha galiba o puro'cu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                  Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  haha haha haha galiba o puro'cu
                  commandante maradona bu akşam maçı izlerken yakayım bari bir puro
                  14 senedir sigara içiyorum
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

oh ne güzel, 14 su bardağı zift katranı birikmiş ciğerlerinizde, öle bi reklam vardıya sağlık bakanlığının sanırım, buna reklamda denmez aslında, sağlımız için yapıyolar sonuçta....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      oh ne güzel, 14 su bardağı zift katranı birikmiş ciğerlerinizde, öle bi reklam vardıya sağlık bakanlığının sanırım, buna reklamda denmez aslında, sağlımız için yapıyolar sonuçta....
                      Sağlık bakanlığı ciddi savaş başlattı sigaraya. Çünkü akciğer kanseri hastalarının tedavi masrafı milyon dolarları buluyor. Hatta sigara bırakmak için olan ilaçları verem savaş dispanserleri, sigara bıraktırma merkezlerinden ücretsiz dağıtacak.

Yorum

O reklam beni bende alıyo ne kadar tesirli bişey ama mümkünse izlerken yanımda çocuk olmasın "aaa çikolataya bak diyebiliyolar" etkisi biraz azalıyo

Yorum

Evet artık sigaranın içindeki maddeleri de değiştiriyolarmış.insanın iğrenmesini sağlamak amaçlı

Yorum

3,5 yıl önce günde 2-3 paket (evet iğrençti) sigara içen birisi olarak
                            aşağıda linklerini verdiğim yöntemle 45 dakikada sigarayı bıraktım. Benden sonra çevremdeki en az 10 kişi daha aynı yöntemle bıraktı.
                            * Evet 45 dakika sonra hiç bir şey olmamış gibi oluyor.
                            * Uygulamada hiç bir şey hissetmiyorsunuz.
                            * Evet çok başarılı
                            * Evet tekrar başlamadım
                            * Evet canım istemedi.
                            * Evet sinir/stres olmadım
                            * Doktor kontrolü/ düzenli spor ve doğru beslenmeyle 97 kilogramdan 80 kilograma düştüm.
                            * Evet kesinlikle öneririm.
                            * Fatih sen boşuna deneme saçları çıkarmıyor. haha haha haha

TECRÜBE 30 yıl İlk BICOM piyasaya çıktığından bu yana, Biorezonans yönteminde tecrübeli BICOM uygulama uzmanları tarafından (hekimler & terapi uzmanlarıyla birlikte) sürekli geliştirildi. PAZAR VE TEKNOLOJİ LİDERİ 16.000 cihaz Dünya çapında faaliyet gösteriyor. 90’dan fazla ülke Avrupa, Afrika, Asya, Kuzey ve Güney Amerika’da temsilciliklerimiz bulunuyor. 1987’den beri İlk BICOM piyasaya sürüldü. MESLEKİ EĞİTİM KALİTESİ Yılda […]

Domain ve Hosting'in Türkiye'deki bir numaralı ismi İsimtecil, markanızın dijitaldeki tüm sorumluluğunu üstleniyor, markanıza dijital görünürlük sağlıyor. Siz de Domain ve Hosting paketlerinden özel olarak faydalanmak için hemen İsimtescilli olun.

Bu site mora teknolojisinin sağlık personellerine tanıtımı amacıyla hazırlanmıştır.
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                              Evet artık sigaranın içindeki maddeleri de değiştiriyolarmış.insanın iğrenmesini sağlamak amaçlı
                              isabet olur ) ne anlarlar insanlar duman çekip duman çıkarmaktan anlamıyorum ya kimi bırakanlarda, yok başım ağrıyo yok yapamıyorum yok şöyle yok böyle.. bencede tamamen irade meselesi bu farzedinki evde sizi bekleyen bi çocuğunuz bebeğiniz var.. istermisiniz onun üzerinize sinen bu kötü kokudan etkilenmesini hastalanmasını, Allah korusun :/
                              valla keşke kimse hiç içmese.. bunu başarabilseler..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                              X