Babam her yılbaşı bırakır sonraki ilk pazartesi tekrar başlar bence bizim insanlarımız saçma sapan şeylere gereksiz manãlar yüklemeye bayılıyor dolayısıyla bırakmamak için binlerce bahaneleri var
Bu kadar olur desem yeridir. Sigara paketim bitmişti biraz evvel kendi kendime acaba sigarayı bıraksam başarabilirmiyim diye düşünürken bu başlığı gördüm. An itibariyle denemeye başlamış bulunuyorum arkadaşlar. Hadi gazamız mübarek olsun diyelim
Gene mi bu sigara konusu zaten çevremde yeterince bırak diyen insanlar var bari forumda durun yahuu
Bırak Bırak Bir öğretmen olarak bırakman lazım Çocuklar önce ailelerini sonra arkadaşlarını sonra öğretmenleri Model alırlar ondan sonra çocuklar niye sigara içiyor diyoruz police police police police
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Gene mi bu sigara konusu zaten çevremde yeterince bırak diyen insanlar var bari forumda durun yahuu
Bırak Bırak Bir öğretmen olarak bırakman lazım Çocuklar önce ailelerini sonra arkadaşlarını sonra öğretmenleri Model alırlar ondan sonra çocuklar niye sigara içiyor diyoruz police police police police
Haklısın abi.. aslında bu yasak kararı çok geç alınmış bir karar.. Biz çocukken hemen her ortamda içiliyordu toplu taşıma araçları dahil.. Arkadaş çevresi de çok önemliydi tabi.. Mutlaka aileden çevreden model aldığımız birileri olmuştur.. Şimdinin çocukları daha bilinçli bu konuda.. genelikle göz önünde içmemeye çalışıyorum.. Bakalım kısmet olursa yakında bizde bırakırız inşallah..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum