Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelin sigarayı bırakalım..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Gelin sigarayı bırakalım..

mlh Bey Allah utandırmasın kalbimiz sizlerle...

Yorum

Tüm evrende yasaklanmalı,kimse bırakmak için uğraşmaz,içmez,içemez,misssss oleyy

Yorum

Saolun Mehmet bey, daha evvelde birkaç denemem oldu ancak başarılı olamamıştım. Bu sefer inşallah çok daha karalıyım bırakmaya.

Yorum

bırakmak isteyenler patlıcanı közletin salatasını yapın yiyin.. bitkisel nikotini almazsanız işiniz çok zor
          :P
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Babam her yılbaşı bırakır sonraki ilk pazartesi tekrar başlar bence bizim insanlarımız saçma sapan şeylere gereksiz manãlar yüklemeye bayılıyor dolayısıyla bırakmamak için binlerce bahaneleri var

Yorum

Forumdan bir arkadaş ile içmeme kararı aldık 1 ay olucak bakalım hayırlısı artık

Yorum

Vay formdaşlar sizi hadi bakalım
                2010 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mlh
                  Bu kadar olur desem yeridir. Sigara paketim bitmişti biraz evvel kendi kendime acaba sigarayı bıraksam başarabilirmiyim diye düşünürken bu başlığı gördüm. An itibariyle denemeye başlamış bulunuyorum arkadaşlar. Hadi gazamız mübarek olsun diyelim

Tarih: 17.12.2014 Saat: 17:50
                  clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap oleyy oleyy oleyy oleyy clapclap clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                    Forumdan bir arkadaş ile içmeme kararı aldık 1 ay olucak bakalım hayırlısı artık
                    clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                      Gene mi bu sigara konusu zaten çevremde yeterince bırak diyen insanlar var bari forumda durun yahuu
                      Bırak Bırak Bir öğretmen olarak bırakman lazım Çocuklar önce ailelerini sonra arkadaşlarını sonra öğretmenleri Model alırlar ondan sonra çocuklar niye sigara içiyor diyoruz police police police police

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                        Tüm evrende yasaklanmalı,kimse bırakmak için uğraşmaz,içmez,içemez,misssss oleyy
                        +10000000000000000000

Yorum

Daha öncede forumdan 2-3 arkadaş ve bi kaç abi bırakma kararı almıştı hep beraber, ama sobra yine başladılar

Yorum

Hiç içmediğim için bilemiyorum ama bırakmakta zorlananları, insigniasını satma kararı vermiş kişilere benzetiyorum.
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              Daha öncede forumdan 2-3 arkadaş ve bi kaç abi bırakma kararı almıştı hep beraber, ama sobra yine başladılar
                              Hayırlısı diyelim be abi zararın neresinden dönsek kaardır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Orjinal yazı sahibi: insgna44
                                Gene mi bu sigara konusu zaten çevremde yeterince bırak diyen insanlar var bari forumda durun yahuu
                                Bırak Bırak Bir öğretmen olarak bırakman lazım Çocuklar önce ailelerini sonra arkadaşlarını sonra öğretmenleri Model alırlar ondan sonra çocuklar niye sigara içiyor diyoruz police police police police
                                Haklısın abi.. aslında bu yasak kararı çok geç alınmış bir karar.. Biz çocukken hemen her ortamda içiliyordu toplu taşıma araçları dahil.. Arkadaş çevresi de çok önemliydi tabi.. Mutlaka aileden çevreden model aldığımız birileri olmuştur.. Şimdinin çocukları daha bilinçli bu konuda.. genelikle göz önünde içmemeye çalışıyorum.. Bakalım kısmet olursa yakında bizde bırakırız inşallah..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                                X